- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #19350 üzenetére
szerintem az internetet legegyszerűbb az interneten lemondani. én is már mondtam le ezt a gonapinet-et és úgy is maradt. nem volt hiba. de amúgy ha már okostelefont használsz érdemes legalább a legolcsóbb havidíjas netre előfizetni (600Ft) és egész hónapban van neted, nincs túlforgalmazási díj. ráadásul akcióban két hónapig csak 90 Ft (a 30 és a 100 MB-os is).
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz [CS]Blade2 #19350 üzenetére
Mondjuk elég nagy lehúzás szerintem ez a napinet aktiválás. Nekem régebben volt aktiválva GonetS, amit lemondtam, tehát az adatot leforgalmazhattam, de nem újította meg. Közben feltöltöttem az egyenleget nagyobb összeggel, amit 100MB adattal jutalmaztak. Figyeltem a My T-mobile-ban hogy a megmaradt GoNet S mennyiség nem fogy, tehát az ajándék 100 megát használja el előbb. Gondoltam hogy ha majd elfogy a 100MB vagy letelik a 30 nap, akkor rendelem majd meg a nagyobb GoNet csomagot. Erre a GoNetS lejárata utáni nap éjfél után jött az sms hogy aktiválták a napinetet, mert gondolom a telefon adatot forgalmazott. Pedig a 100MB bónuszból is volt még hátra, és addig is azt használta és nem a Gonet S-t, sőt ezek után rögtön megrendeltem a Gonet M-et, de ezután is a bónusz adatot használta egész addig ameddig a 30 nap le nem telt. Szóval nagy lehúzás hogy magától aktiválja a napinetet miközben nem is annak a keretét használja.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Bailey #19354 üzenetére
az hogy gonet lejárta után aktiválta a gonapinetet, az automatikus domino 5 csomag esetében, nem azért van mert a telefon vagy te netezni akartál. viszont az hogy aktív nem jelent gondot, ha ki van kapcsolva a telefonba az adatkapcsolat, nem fog levonni semmit, egészen addig míg nem aktiválod, és használod. ha utána lesz másik gonet előfizetésed a napinet ismét inaktív lesz.
-
kungzi
veterán
srácok mióta kell fizetni díjcsomag váltásnál? én úgy tudtam, hogy havi 1 az ingyenes
mert szeretnék váltani mozaik xs-re + egy Net&Roll 1 GB limitbővítőre
[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
Üdv.
Előfizetéses SIM-et lehet e rendelni WebShop-on keresztül? /mert nem találom / -
törölt tag
Fenn áll a veszélye webshopos rendelés esetén, hogy újnak tűnő xy miatt egy 3 napon belül visszavitt készüléket kapok majd kézhez? Hogy tovább fokozzam, esetleg refurbished modellt kapok újként (persze full garival)? Hallottam már ilyen pletykákat és nem tudom mi igaz belőle (az olcsóbb árak miatt akár lehetne igaz is). Nem azt mondják, hogy mindre igaz, de előfordulhat. T-pontokban viszont azért drágább, mert ott garantáltan új a készülék. Erre kíváncsian várom az észrevételeket.
-
legenda
válasz #59070464 #19364 üzenetére
szerintem az áras indoklás butaság, de írok konkétumot is; webshop útján eddig mindig csak bontatlan készüléket kaptam/vettem át a futártól, üzletben meg hoztak már ki bontottat is, de kérésemre aztán kaptam egy bontatlan, és azt hoztam el!
azt meg konkrétan kizártnak tartom, hogy egy refurbished készüléket újnak adjanak el![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
törölt tag
Tehát butaság, köszönöm.
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Leírom a tapasztalatomat.
Eddig Ikon 200 csomagban volt, 09.24-ig van rá hűségnyilatkozatom.
Viszont a mai napon egy kedves ügyintéző nő segítségével tudtam módosítani Mozaik XS-re, és kötbért se kellett fizetnem. Szerintem ez teljesen korrekt hozzáállás a részükről.Lenne egy kérdésem is Like díjcsomag mellé lehet rendelni Net&Roll opciót? Ha nem mik a lehetőségeim a bővítésre? Kb. 600-800mb csomag kellene.
-
MasterMark
titán
válasz MasterMark #19372 üzenetére
Már a címet sem lehet változtatni. Ez akkor azt jelenti holnap meglesz?
Switch Tax
-
addikt
válasz MasterMark #19373 üzenetére
A "szállítás alatt" jelzésű csomagoknál már nem változtatható a szállítási cím!
Próbáld meg ellenőrizni a GLS, 1430 által linkelt oldalán a csomag állapotát, vagy hívd őket!
(#19374) Gergőke88:
Igen, az is egy megoldás lenne, bár kényelmetlenebb.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Bailey
senior tag
válasz MasterMark #19373 üzenetére
Nekem eddig mindig ha szállítás alattra változott az állapot, akkor másnap reggel már jött a futár.
De a GLS oldalán hiába néztem, mindig csak a szállítás reggelén írta csak az állapotot.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Switch Tax
-
[CS]Blade2
addikt
Kidobott pénz lenne nekem, mert hiába okostelefon, és csak telefonálok vele. Ezért is irtottam ki rajta a netet egy alkalmazással, hogy se a napinet, se semmi más nehogy elkezdjen önállóan letölteni valamit.
Márciusban 2x beszívtam a napinettel, először a korábbi mobilomon én nyomtam meg véletlenül a böngészőt. aztán muter Xperiáján, amint átváltottam domino 5-re, jött az SMS, hogy megkezdtem a forgalmazást, ezért levonták a díját. Gondolom valami frissítést kereset valamelyik alkalmazás automatikusan.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #19378 üzenetére
rendben. de a net kiirtásához miért kell alkalmazás? egyszerűen csak lekapcsolod az adatkapcsolatot a telefonban és kész. akkor ha egy alkalmazás frissíteni akar nem tud.
-
1430
senior tag
válasz Bailey #19354 üzenetére
1) Domino 5-höz automatikusan aktiválódik a Go!NapiNet, illetve ha más adatcsomagot használsz, de kikapcsolod, akkor a tényleges kikapcsolódáskor (30. nap végén) aktiválódik a Go!NapiNet (Díjszabás 2.1.2.).
2) Az időszak megújítások a 30. nap végén, pontosabban a 31. napon 0:15 körül szoktak megtörténni. Mivel kikapcsoltad a Go!Net S-t (Domino 5 díjcsomag esetén) automatikusan aktiválódott a Go!NapiNet. Go!NapiNet aktiváláskor automatikusan lemegy egy tájékoztató SMS a sikeres aktiválásról, ezért kaptad ezt az üzenetet éjfél után nem sokkal.
3) Ha esetleg megvan még az üzenet és jobban elolvasod, az csak egy általános tájékoztatás, nem a konkrét levonásról szól. Ugyanakkor ha adott napon adatforgalmat kezdeményezel, akkor is lemegy egy SMS, amiben konkrétan az olvasható, hogy terhelték a napi díjat és megkaptad a 10 MB-os keretet.
4) Ha Go!NapiNet-ed volt és még rendelkeztél az ajándék 100 MB-os kerteből, akkor először azt használtad volna el, és nem terhelte volna a rendszer a napi díjat (pl. csak facebook zero használat esetén sem terheli a rendszer a napidíjat). Persze május óta vanegy olyan feltétel is, hogy - többek között - Go!NapiNet esetén rendelkezned kell 15 Ft egyenleggel, különben elveszi az internet hozzáférést a rendszer, így már a hálózat elutasítja a GPRS forgalmi igényt.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Bailey
senior tag
Köszönöm! Így már tiszta.
Az sms sajnos nincs már meg, de akkor gondolom nem vontak le az egyenlegből, mert volt még a bónuszból is adatom. Azt tudtam hogy aznap jár le ténylegesen a GoNet S, mert beírtam az emlékeztetőbe hogy másnap rendeljem meg az M-et. És tényleg éjfél után kicsivel jött az sms ha jól emlékszem, másnap reggel meg már lemondtam a napit és megrendeltem a GoNet M-et.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Megjelent a GLS oldalán a csomag:
2012.08.02 - 17:35 IRSZ & Súly rögzítése, beérkezés
Ez azt jelenti még ma meglesz?Bocs a sok kérdésért, de extra fontos.
Switch Tax
-
Bailey
senior tag
válasz MasterMark #19383 üzenetére
Elvileg igen, legalábbis nekem ilyenkor aznap hozták. Én reggelre szoktam kérni, és legkésőbb fél 9-re meg szokott jönni, de gondolom ez függ a futár útvonalától is, De a GLS oldalon ha azt írják hogy futárnak kiadva kézbesítésre akkor biztos hogy megkapod hamarosan. Nem tudom hogy mikorra kérted a kiszállítást, mert ha délutánra akkor csak délután adják ki a futárnak hogyha végzett a délelőtti kiszállításokkal gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz MasterMark #19385 üzenetére
Akkor meg fogod ma kapni.
Rosszul emlékeztem a szövegre, de ha kézbesítésre átvéve akkor úton van már.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
kp78
addikt
Az alábbi csalás zajlik legújabban telefonos megkeresés alapján, kéretik nem bedőlni!
Ügyfelet felhívják és közlik vele, hogy túlforgalmazta a számláját- még azt is mondják, hogy forgalomfigyelés történt-, majd kérik, hogy küldjön egy smst egy adott számra amivel visszaigazolja, hogy ténylegesen ő az ügyfél. Ekkor univerzális feltöltést csinál, ami 10000 ft. Majd a telefonáló, amint megérkezik az sms, közli ügyféllel, hogy rendben, beazonosította, majd kéri, hogy fáradjon be egy T-Pont üzletbe.
A cég telefonszáma, amiről hívják ügyfelet: 30/3444500, 30/3444440.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
owen23
tag
Sziasztok,
Lehetséges e a T-Mobilnál hogy valaki felhív egy számot de nem azt a számot írja ki amiről hívta hanem másét és ezzel megtéveszti a hívót?
Hogy lehet kideríteni, hogy ki volt az az illető aki "használta" más számát?
Tudom nem ebbe a témába vág de ha valakinek van ötlete az jól jönne.
Sziasztok.
http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_uj_logitech_x-530-as_hangfalszett/hsz_1-50.html
-
1430
senior tag
Amiket megadtál telefonszámokat, azok ténylegesen a Magyar Telekom számai, és arról nem indít hívást senki sem. Ezek azok a technikai számok, amin keresztül az Univerzális egyenleg feltöltése történik. (az első számra kell elküldeni a feltöltendő számot és az összeget, a másodikról jön a visszaigazolás kérése és arra is kell visszaküldeni az igazolást, például egy "OK" üzenetet).
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
kp78
addikt
Ha kamu, hát kamu, de az infó nem a tékozló homárról van...
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
djculture
félisten
Mondjuk ilyen hivások vannak és voltak. Fatert is felhívta valaki ilyen hülyeséggel úgy 2 éve, de én már előtte mondtam neki hogy erre vigyázzon. Így kb kiröhögte az illetőt meg elküldte a ...
Magyarán csak jó ha még ha csak a homáron is, de olvassa az ember hogy ilyen is van.Egy idősebb naív embert, /aki abban a rendszerben nőt fel ahol nem lehetett csalni meg átvágni mert egyböl börtön járt mindenért/ simán át tudják evvel vágni ha nem ügyelünk rá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest