- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz balagedebr #19156 üzenetére
Ja a bankba meg elmagyarázták hogy ez a csoportos beszedési megbizásokra se vonatkozik. Amivel ugye történnek a folyószámláról a számlák terheléseinek átutalása. Egész egy szemfényvesztés...
[ Szerkesztve ]
-
atila4
senior tag
Ma hozott a postás egy levelet amiben egy Kapcsolat Fun kártya volt. Ezt a kártyát csak felmutatom abban az üzletben ahová érvényes és ennyi?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
sst17
csendes tag
Sziasztok!
Volt már itt szó róla, hogy ugye szept. 1-től emelkednek az árak, ezért fel lehet bontani a szerződést. Én tavaly augusztusban vettem telefont 2 éves hűséggel (médiamánia m). Szerintetek olyan opció van, hogy a szerződést nem mondanám fel (maradnék a t-nél, ugyanabban a csomagban), de a hűségidőt/hűségnyilatkozatot felmondom? (A telefont amúgy nem részletre vettem, szóval ebből nem lehet gáz...) -
veterán
Sziasztok!
Ausztriában vagyok. Van egy furcsa jelenség a manuális hálózatválasztásnál. Az osztrák T-Mobile-ra mindig rögtön elsőre felcsatlakozik, a másik háromra viszont csak nagyon nehezen, sokadik próbálkozásra. Hálózatkiválasztáskor azt írja ki, hogy "SIM-kártyája nem engedélyezi a kapcsolódást ehhez a hálózathoz" és nem enged telefonálni, viszont furcsa módon az adatforgalmazás így is működik. Sokadik próbálkozás után viszont már azt írja ki, hogy "Regisztrálva a hálózaton" , ekkor minden okés, hívni is tudok. A telóm SE Xperia Ray, a hálózatválasztás kézire van állítva, a SIM-kártyám 2007-es. Előfizetéses vagyok. Az előző telóm (Xperia X8) ugyanezt csinálta.
Érdemes lenne kicseréltetni a kártyát?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
club1
veterán
válasz szabogabor10 #19162 üzenetére
Nekem új kártyám van (a Vodafone-nál) és ugyanezt játssza velem a Nokiám, természetesen máshogy (azaz a külföldi Vodafone hálókra jól, az idegen hálókra ugyanezekkel a problémákkal kapcsolódik). Kézin kell hagyni, ha nem a "baráti" hálózaton akarod használni a készüléket.
-
veterán
Nesze neked szabad hálózatválasztás...
Azt már én is észrevettem, hogy automatán pár óra múlva visszavált a "baráti" hálózatra, ezért raktam kézire. A bécsi metróvonalakon a Drei-nak végig fullos térereje van (ugye ők csak 3G-t szolgáltatnak). A T-Mobile 3G-je is kifejezetten jó lefedettséggel rendelkezik, de azért vannak holtpontok. A lakhelyemen viszont csak az Orange 3G-n van fullos térerő, a többi jóval gyengébb. Viszont az meg a metrón hal meg. Így kénytelen vagyok váltogatni a Drei és az Orange között, de van, hogy 5 percig kell játszanom vele.Apropó metró: lesz valamikor valami T-Mobile szélessávféleség a budapesti metróvonalakon is? Mert azért hosszabb utakon bizony nagyon jól jön a netkapcsolat.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Steven
addikt
07.06 án aláírtam egy jegyzőkönyvet , mikor le adtam a készüléket aminek az van a hátára írva , hogy
15 napon belül meg kell javítani a készüléket , ha ennek nem tud eleget tenni a cég akkor 3 napon belül szólniuk kell (pl ha nem javítható vagy akármi)Az is le van írva , ha 15 napon belül nem történik meg a készülék javítása kérhetem a cserét vagy a levásárlást...
4 .szer voltam bent és egyszer sem tettek eleget eme követelésemnek... felajánlották hogy kártérítésül ,ha elkészült a készülék kifizetik egy havi szla mat (ezek szerint elismerték a hibájukat) én mondtam hogy ragaszkodnék a levásárláshoz... mind a 4 szer elzavartak...
Ma beírtam a vásárlok könyvébe és héten be megyek a fogyasztó védelemhez ezen kívül mit tudok tenni?
"amúgy mellékesen vicces , hogy miután 4 szer bent voltam elő került a készülékem is... mondják vegyem át ... hát dögöljenek meg főleg hogy 2. jára viszem vissza ua. azzal a szarral!!!"
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Steven
addikt
amúgy mókás a story? Az is vicces hogy a jegyző könyv amit alá írnak és alá íratnak azt se tudják mit tartalmaz
ott olvastattam el velük .. ilyet beszól az nem jegyző könyv hanem munka lap... lap tetejére rá van írva "jegyző könyv" DDDDD még olvasni sem tudnak b@zdmeg
azt se tudják mi van....
[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
85 ezer ft os telefonról van szó ... én leszarom oldják meg ők írták le ... szerződés szegés.. én feljelentem őket a picsába....
ilyet beszól a picsa ( volt egy értelmes aki próbált intézkedni persze döntést ő nem hozhat), ha egyik opció sem tetszik... akkor be mehetek tárgyalni a bolt vezetővel ... mit tárgyalgassak le van írva feketén fehéren...
[ Szerkesztve ]
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Lehet láma kérdés de na. Ha my-tmobile felületen rendelek telót részletre, akkor a kezdőrészletet rögtön kell kártyáról fizetni, mint a boltban vagy majd a következő havi számlával jön minden?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
GeneraL_XTX
veterán
Urak kéne egy kis help mert nagy gondban vagyok
Történet: ikon 200-ról váltottam előrehozott készülékcserével ( és 2 év hoszabbítással) Mozaik S-re, ezzel együtt egy Galaxy S3-at vettem webshopon keresztül.
Napost a történet offtopic része h eddig i4-em volt, az S3 pedig kiábrándítóan szerepelt eddig hatalmasat csalódtam ( ma kaptam kézhez). Szerintetek ilyenkor is vissza lehet küldeni a telefont 8 napon belül? Ilyen visszaküldős papírt nem kapta mellé. Ha vissza lehet, akkor a díjcsomagváltással mi lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz GeneraL_XTX #19175 üzenetére
Visszaküldeni mindenképpen vissza lehet.
de egyszerűbb ha leadod T pontban és akkor ott segítenek a díjcsomagokban is biztosan.@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
djculture
félisten
válasz GeneraL_XTX #19175 üzenetére
5.1 Elállás módja, feltételei, következményeiA Vásárlót megilleti a jog, hogy a teljesítést követően 8 munkanapon belül indoklás nélkül elálljon.
A Vásárló az előző pont szerinti elállási jogát
termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ez esetben a Vásárló köteles a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeketA fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A visszaküldéssel kapcsolatos teendőket a visszáru nyomtatvány tartalmazza, melyet [link] itt tölthet le. Kinyomtatása, kitöltése és beküldése a termékkel együtt nem kötelező, de megkönnyíti a munkánkat, és megköszönjük ha elmondja véleményét a termékkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Szolgáltató videofelvételt készít. szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától számított nyolc munkanap elteltéig gyakorolhatja. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.
A Magyar Telekom köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.
Ha a termék árát vagy a szolgáltatás díját a Magyar Telekom által nyújtott kölcsön [a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 2. § o) pontja] fedezi (részletfizetés), a fogyasztó 4. § szerinti elállási jogának gyakorlása a fogyasztási kölcsönszerződést is felbontja.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz balagedebr #19143 üzenetére
A számlázási időszak minden havidíjas T-Mobile-os hívószámon a naptári hónapokhoz igazodik, vagyis első nap 0 órától utolsó nap 24 óráig.
adam3
"Fizetési felszólítás eljárási díja 635 Ft/folyószámla" (díjszabás 5.2.)Orlin
jelenleg: "SIM kártya cseréje/pótlása (pl. rongálódás, micro SIM csere, lopás miatti pótlás) 4064 Ft/alkalom/db" (díjszabás 5.2.)
szeptembertől: 4500 Ftsst17
Mivel készülék árkedvezményt kaptál, nem tudsz kötbérmentesen bontani (nem érinti a kedvezményt az ÁSZF módosítás). Ha tarifakedvezményt kaptál volna, akkor bonthatnál kötbérmentesen. Másik kérdésedet illetően a törvény a szerződésbontásra ad lehetőséget, vagyis a "csak a kötbér eltörlése" alapvetően nem kötelező a szolgáltatóra nézve, de méltányossági alapon (értsd egyedi elbírálás alapján) lehetséges.szabogabor10
Éppen ma délelőtt jeleztem az illetékesnek, hogy még nem került fel a július közepi hálózati munkálatokról szóló sajtóközleményünk (a Magyar Nemzetben 16-án és 17-én jelent meg), melyben az szerepel, hogy augusztusban hálózat modernizációs munkálatok miatt az M1, M2 és M3-as metró vonalakon előfordulhat legfeljebb egy órás részleges vagy teljes szolgáltatás kiesés.Egorov
Én még annyit tennék hozzá Otisz válaszához, hogy ha bankkártyás fizetési módot választasz, akkor a kezdőrészletet azonnal ki kell fizetned, ha esetleg új előfizetésről van szó és előleget is kérnek, akkor azt az átvételkor kell rendezned.GeneraL_XTX
Az előttem szólókhoz annyit tennék hozzá, hogy ha ebben a hónapban volt a díjcsomag váltás (nyilván igen), akkor következő hónaptól kérheted az Ikon 200-ra való visszaváltást (ha jól értem, ez szeretnéd), de ezt csak ügyintéző tudja megtenni, önkiszolgáló nem fogja felajánlani.
#19179 > Vangelis írta, hogy T-Pontban is leadhatod. Én annyit tennék hozzá, hogy szervizzel rendelkező T-Pontba menj.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
MasterMark
titán
-
djculture
félisten
válasz GeneraL_XTX #19179 üzenetére
Ott van letöltöd az a visszáru lapot kinyomtatod és avval postára adod, levan irva minden. T pontba viszont gyorsabb szerintem mindenképp a dolog, na meg biztonságosabb.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz MasterMark #19180 üzenetére
Ez attól függ, szerinted mit jelent a "kiemelt ügyfél".
De hogy valami támpontot is adjak, hívd fel a 1430-at, és ha az automata közli veled, hogy a 1435-öt (üzleti) vagy a 1400-át (vállalati) kell hívnod, akkor a hívószámod nem lakossági.
cris78 #19183
Ha nincs hűséged, és nem akarsz készüléket venni, akkor felajánlhatnak például hálózaton belüli perceket 12 hónapon át 12 havi hűségért cserébe. A részleteket megtudhatod akkor, mikor aktuális lesz.[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
Ez a tarifa kedvezmény most az emelés miatt előjött. Ez mit is jelent? És ilyet mikor ajánlanak fel?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
1430
senior tag
válasz MasterMark #19184 üzenetére
Akkor ez arany vagy még inkább platina ügyfelekre vonatkozik.
-
babli
tag
Sziasztok!
Aktiváltam a Domino 5 díjcsomagot. Előtte Domino 7 csomagom volt, GoNet S nettel.
A váltáskor a GoNet S-t kikapcsoltam, így a GoNapinet lett az aktív.Időközben meggondoltam magam és vissza akartam váltani GoNet S-re!
Nem tudok!!!1777 nem engedi aktiválni az S-t, mert a Napinet aktív. "Kapcsoljam ki"
A NapiNet menüjében, a szolgáltatás módosítása menüpontban viszont nem ajánl fel semmit, csak hogy: "visszalépés az előző menübe * gomb..."MIÉRT??????
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)
-
Bailey
senior tag
válasz djculture #19188 üzenetére
Nekem is Domino 5 van és eddig GonetS volt aktív, most váltottam GonetM-re és engedi gond nélkül a váltást, sőt az M-re is két hónapig csak 90ft-ot kell fizetni.
Én megvártam hogy az S lejár, küldte is az sms-t hogy mostantól a NapiNet aktív, de a My T-mobile-ban rögtön lehetett váltani.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
Nah végülis úgy néz ki hogy megoldottuk a dolgot családon belül, pótfater amúgy is ilyen telóra áhítozott, átvállalta a részleteket
Viszont gondolom én így nem válthatok vissza 2 évig ikon-ra jól gondolom?
Plusz érdekelne, hogy csak előfizetést is lehet vásárolni a T-Mobile-nál ugye? Mert kéne egy micro simes Mozaik XS csomag pótfaternak. Ez minden további nélkül megoldható ugye?
-
Otisz
őstag
válasz GeneraL_XTX #19191 üzenetére
csak előfizetést is lehet vásárolni a T-Mobile-nál ugye?
Igen
(OO[IIII][IIII]OO)
-
1430
senior tag
válasz GeneraL_XTX #19191 üzenetére
Következő hónaptól visszaválthatsz, de csak ügyintézőn keresztül (aki egyszer iPhone-t vett a hívószámához - tarifahűséggel - , az azon a számon később is használhat Ikon díjcsomagot).
babli
Kérd ügyintéző segítségét, és szólj neki, hogy jelentse be a hibát. Illetve próbáld meg My T-Mobile-on keresztül, mert Bailey szerint az müxik.djculture
Nem a díjcsomag az oka (ehhez legfeljebb Net Start nem aktiválható), tehát ha másik díjcsomagra vált, a Go!NapiNet ugyanúgy aktív marad, és nem hinném, hogy ettől az automata hozzáállása változna.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
törölt tag
sziasztok,
elképzelhető, hogy a T kiadja a nevem és a telefonszámom harmadik félnek?
az a helyzet, hogy egyre többször hívogatnak telemarketingesek, viszont az én számomon nem engem keresnek, hanem név szerint a páromat.
azt viszont csak a T tudhatja, hogy ez a szám a párom nevén van... -
legenda
válasz #51736960 #19198 üzenetére
az adatok titkosak?
nem volt korábban valami játék, ahol a telefonszámhoz a párod neve lett beregisztrálva, és a játék szabályzatában szerepelt, hogy bizonyos célokra felhasználhatják az adatokat, vagy ilyesmi?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest