Hirdetés
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Google Pixel topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Hirdetés
-
Megjelenési dátumot kapott a DROVA: Forsaken Kin
gp A PC-re és konzolokra szánt pixel-RPG a tervek szerint október közepén debütál.
-
Elérhető a Radeon Anti-Lag 2 fejlesztőkörnyezete
ph A frissen kiadott SDK DirectX 11 és 12 API-hoz kínál támogatást.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
celeron
senior tag
Üdv! Aki jártas a témában, szeretném a segitségét kérni. Jelenleg MédiaMánia XS díjcsomagban vagyok, szeretnék Like díjcsomagra váltani. Kérdésem, hogy mennyibe kerülne ez a váltás? A hűség 2 éves, múlt év augusztusában kötöttem.
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
-
meroly
veterán
Srácok, jól gondolom hogy az Aranytárskártya RelaxNet M nem vonható bele Duplanet 40 kedvezménybe?
Impossible is nothing
-
tamas456
csendes tag
Hello, nekem olyan gondom lenne, hogy van egy Samsung Galaxy S telom T.mobilos vagyok és szinte sosincs térerőm, az előző telom Sony Ericcson Vivaz és ugyanaz a helyzet vele is.Másoknak viszont ahol nekem nincs ott nekik van térerő mi lehet a gond?
-
molnarpeter
nagyúr
Az EcoXS a legkisebb havidíjú előfizetés, ugye? (ami az átlagembernek mindenféle utánajárás nélkül elérhető)
mp
-
djculture
félisten
válasz molnarpeter #15911 üzenetére
MobilOtthon Prémium 650ft-al szerintem vezet ilyen téren.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz molnarpeter #15913 üzenetére
Úgytudom váltani nem lehet rá csak személyesen a t-pontba, de majd a szakik leirják pontosan hogy van.
-
tjb007
nagyúr
válasz molnarpeter #15913 üzenetére
A MobilOtthon Prémium díjcsomagot csak új előfizetésként lehet igénybe venni, átváltani rá nem lehet.
-
enginev3.0
félisten
Helló
Van ez a telefon
Ha mondjuk vásárlásra kerülne a sor, és alulról a 3. opciót választanánk,
"Kezdőrészlet: 29 991 Ft
Törlesztések:
12 hó X 5000 Ft"Akkor, ha a futár kihozza, akkor neki adunk 30ezret, és utána csekken fizetünk 12 hónapig havi öt ezret? Illetve, mit takar a 2 év hűség az előfizetésre? Mert azt nem teljesen értem, hisz csak 12 hónapig kell fizetni a telefont
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
blueye
veterán
válasz enginev3.0 #15917 üzenetére
A telefont egy évig kell fizetned, az előfizetést 2 évig.
-
-
djculture
félisten
Ne feledjük el hogy akár előleget is kérhetnek...
-
blueye
veterán
válasz enginev3.0 #15919 üzenetére
Ezt komolyan kérdezed? Amilyen konstrukcióban megveszed olyan lesz az előfizetésed,esetleg ha adsz egy linket még többet tudunk segíteni...
-
szabogabor10
veterán
Sziasztok!
Aranytárskártya RelaxNet M vagy RelaxNet M csomagot lehet kérni modemmel, új SIM kártyával hűség nélkül? Nyárra kellene, utána valszeg lemondanám.iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
blueye
veterán
DuoNetSIM kártyát miért nem lehet Mozaikhoz kérni, a MM ügyfeleket szeretnék Mozaik felé terelni, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Üdv!
Szoktam írni a T-Mobile-os tapasztalataimról, és szoktam adni piros pontot a korrekt ügyintézésért. Eddig csak piros pöttyöt adtam, mert meg voltam elégedve a telefonos ügyfélszolgálattal.
De most adok egy fekete pontot is egy flegma szervizesnek. Bővebben a logoutomban van egy cikk, az elmúlt 2 hetemről.Más:
Öcsém vett március 17-én egy iPhone 3GS-t, aminél pár napja találtunk egy pixelhibát. Ugyan ehhez a szervizeshez vitték vissza Mutterék, aki elhajtotta őket, hogy 1 db pixelhibáért nem cserélnek telefont, csak a vásárlást követő 3 napban.
Ilyen létezik?? Ez hardveres hibának minősül, nem? Amire pedig 1 év garancia van.
Egy túlárazott iPhone esetében elvárható lenne a csere/javítás?
Azért írok cserét, mert tudtommal az iPhone-t nem szervizelik, hanem cserélik és megy vissza a gyártóhoz a hibás cucc. -
legenda
válasz Something_ #15926 üzenetére
szoktál te olvasni szolgáltatói általános szerződési feltételeket, szolgáltatói/gyártói garanciális feltételeket...stb?
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
őstag
Mivel külön T-Home topikot nem találtam, eztért ide írom le:
Decemben 1-jével kötöttem T-Home-nál előfizetést 25Mbps netre és Digitális kábel tv-re.
Ezért 8900Ft-os havidíjat kell(ene) fizetnem.
Volt valami akció és ezért az első hónap ingyen volt. Ez is teljesen jó.
Azóta volt január, február és már a március végén tartunk és eddig jött összesen 1db 7000Ft-os csekk tőlük. A szolgáltatás teljesen jól működik és semmilyen felszólítás nem érkezett, hogy elmaradásunk lenne.
A dolog itt még nem ér véget, mert kb. egy hónapja azt vettem észre, hogy a letöltési sebességem jóval nagyobb mint amit a 25Mbps net tudna (3-3,1Mb/s)
Konkrétan 15-17Mb/s-el töltöttem lefelé, ami 120-130Mbps netnek felel meg (T-home-nál 80Mbps net a leggyorsabb jelenleg)
Akkor azt gondoltam, hogy csak pillanatnyi anomália de azóta sem állt vissza 25Mbps-re.
8-10Mb/s-el töltök lefelé folyamatosan azóta.
Mi a fene van itt?[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Cingáriusz #15928 üzenetére
Akkor nem kerested eléggé: [link]
-
őstag
-
legenda
válasz Cingáriusz #15928 üzenetére
tesztelgetnek néha, valahol hetekig/hónapokig is gyorsabb a net sebessége!
nekem 2011 nyarán sokáig 135 megabit/sec jött 25 megabit/sec helyett, és most néhány napja ismét a többszöröse a net sebessége!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Something_
őstag
Ezt most a logoutos írásomhoz címzed? Félreértesz, nem azzal volt a problémám, hogy buktam a garit, hanem a márkaszerviz hozzáállásával, hogy 100 hívás után sem vették fel a telefont és egy normális hangvételű emailre sem válaszoltak.
De ez lényegtelen már, csak gondoltam megosztom a storymat.
A lényeg, most a 2 hetes, pixelhibás iPhone-on van, amivel elhajtanak embereket, mert az nem hiba, az jár a telefonhoz
-
legenda
válasz Something_ #15932 üzenetére
nem, úgy általánosságban!
nem tudnak elhajtani, ha képben vagy, és tudsz is mire hivatkozni, illetve a leírtak ismeretében te sem vársz el olyat, amit nem lehet!
márkaszerviz hozzáállása számora is bosszantó lenne, ilyen gyártó termékét nem veszem meg![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Something_
őstag
Többet én sem fogom.
Viszont akkor azt tanácsolod, hogy bújjam át a ÁFSZ-t és keressek pixelhibára vonatkozó "szabályt"?
Azért írtam ide is (és az IPhone topikba is), hogy megerősítsék eme "tévhitemet", hogy az 1 pixelhiba is hardveres hibának számít és a T-s szervizes jogtalanul zavarta el Muttert, arra hivatkozva, hogy 1 pixelhibát nem cserélnek, csak 3 napon belül, mert alig észrevehető és nem korlátoz semmiben.
-
club1
veterán
válasz Something_ #15934 üzenetére
ÁSZF-ben erre nem találsz szerintem semmit. A pixelhibákra iparági szabványok vannak, általában 1-3 megengedett akár cm2-en belül is. Egyes gyártók ettől kedvezőbben eltérhetnek, de tudomásul kell venni, hogy az lcd panelek gyártása nem mentes a pixelhibáktól, és szerintem a 3 munkanapon belüli csere alapját sem képezik.
-
Something_
őstag
Én úgy tudom (olvastam), hogy ezek a megengedett pixelhibák csak TV-re, monitorra "érvényesek", telefonnál máshogy megy.
Mindegy, írtam az egyik hivatalos apple szerviznek, szerintem ők előbb válaszolnak, mint ahogy én megtalálom azt a pontot, amire tudok támaszkodni.TV-nél is idegesítő lehet egy pixelhiba (ha a kép közepe fele van), de egy kis kijelzőt telefonnál még idegesítőbb.
-
tjb007
nagyúr
Kommentár nélkül: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Ronnie12
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy van-e olyan lehetőség, hogy teszem azt én megveszek egy telefont itt a hardveraprón, majd azzal bemegyek a t-mobliehoz és készülékvásárlás nélkül előfizetek egy csomagjukra. Tehát megtehetem-e azt, hogy máshonnan vett telefonhoz csak a csomagjukra fizetek elő, készülékvásárlás nélkül?
-
Something_
őstag
válasz #40993792 #15942 üzenetére
Hmm, egy héten keresztül csinálok neked napi 5 db speedtest mérést, különböző időpontokban és ha lesz időm megspékelem egy monitorvideóval a sebesség új korszakát De lehet, hogy azért van, mert az Isten háta mögött lakom. Jaa, mégse, Bp XVI. kerület
Nekem azért tetszik a voda reklámja, mert ugye elfogult vagyok a hipernettel szemben, plusz ugyan úgy nyomkodják az út mellett a tabokat, mint az X-Faktoros cölöbök a próbákon
Amúgy szerintem rangon aluli ezért bíróságra menni, szépen, poénosan vissza kell vágni
Mint pl ők
BMW gratulál az Audinak
Congratulations to Audi for winning South African Car of the Year 2006Az Audi visszavág
Congratulations to BMW for Winning World Car of the Year 2006. From the Winner of Six Consecutive Le Mans 24 Hour Races 2000–2006Subaru is beszáll
Well done to Audi and BMW for winning the beauty contest. From the winner of the 2006 International Engine of the Year.Végül a Bently lezárta a vitát
Szóval ezt így is lehet csinálni
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
aktív tag
válasz Forestjo #15778 üzenetére
Hidd el nekem, nagyon rossz választás. Bocsi h kicsit a magam nevében beszélek de nekem PONT ilyen telefonom van és azóta is bánom. Ahhoz képest, hogy mennyit el mernek érte kérni, rettenetesen lassú, lefagy, laggol(!!!), úgy kaki ahogy van.
"Az ember választ, a rabszolga engedelmeskedik" (Andrew Ryan, Bioshock)
-
Cheesy
őstag
Sziasztok!
Ez a fórum a mai napig tud meglepetéseket nyújtani ennyi év után is, meg sem fordult a fejemben, hogy van T-Mobileos totyik is...
molnarpeter kolléga irányított aztán ide. Ide is beírom mi a dilemmám:1 éve még nem volt ilyen hülyesége a T-Mobilenak, hogy a díjcsomagra is hűséget kell vállalni, csak a "sima" hűsigidőt kellett 2 évre aláírni.
Így lett a havonta fizetendő összeg a telefon részlete + előfizetés díja. Csak ha épp úgy tartotta a kedve az embernek, díjcsomagot váltott.
Nekem sokáig ECO csomagom volt, de a Médiamánia S-nél kötöttem ki, nem találtam jobbat nála. Ebben van egyk is mobilnet lehetőség meg olcsóbbak a percdíjak, igaz 5000/hó, de van lebeszélhető mennyiség. Én legalábbis nem tudok jobb opcióról... :/Ez az előfizetésre vállalt hűségidő viszont betette a kaput. Inkább gyűjtök rá és függetlenül veszem meg az E6-00-t 68.000-ért újonnan függetlenül, mint a T-nél részletre 90.000-ért. Persze írják, hogy 0% THM, de eleve emelt árral eladni egy terméket és úgy ráírni, hogy amúgy nem számolunk fel kamatot nevetséges.
Ugyanis havi netezés nálam kb. 30MB, a maradék 470-et nem használom ki, de nem tudok olyan csomagról ami korrektebb lenne, mint a Médiamánia S.Eltekintve a felülárazott készüléktől, én megvenném tőlük részletre, ha olyan előfizetést sikerülne választani ami lefedi az egyébként nem kirívó igényeimet. Ma már inkább telefonálok, smst havi 20-30-at küldök kb, mobilnet van, hogy hónapokig nem kell, van, hogy a fentebb leírt 30-40MB mennyiségig igénybe veszem, mert akkor nem vagyok gépközelben vagy netközelben.
Viszont ez a hűségidő az előfizetésre zavarja a szememet.www.vakbelmutet.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Formula-1
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5430 laptop (14/i5-G3/8GB/160GB/MagyarVil) - 1 év garancia
- Kedvező ár! Dell E7440 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia
- Új! Magyar! HP Elitebook 830 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD Garancia
- AMD Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 XFX Speedster QICK 319 Core garanciával eladó
- ÚJ! Magyar! HP Elitebook 840 G10 I5-1345U, 16GB DDR5 Ram, 256GB SSD, 1000nit, WWAN, Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen