-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz #40993792 #15942 üzenetére
Hmm, egy héten keresztül csinálok neked napi 5 db speedtest mérést, különböző időpontokban és ha lesz időm megspékelem egy monitorvideóval a sebesség új korszakát De lehet, hogy azért van, mert az Isten háta mögött lakom. Jaa, mégse, Bp XVI. kerület
Nekem azért tetszik a voda reklámja, mert ugye elfogult vagyok a hipernettel szemben, plusz ugyan úgy nyomkodják az út mellett a tabokat, mint az X-Faktoros cölöbök a próbákon
Amúgy szerintem rangon aluli ezért bíróságra menni, szépen, poénosan vissza kell vágni
Mint pl ők
BMW gratulál az Audinak
Congratulations to Audi for winning South African Car of the Year 2006Az Audi visszavág
Congratulations to BMW for Winning World Car of the Year 2006. From the Winner of Six Consecutive Le Mans 24 Hour Races 2000–2006Subaru is beszáll
Well done to Audi and BMW for winning the beauty contest. From the winner of the 2006 International Engine of the Year.Végül a Bently lezárta a vitát
Szóval ezt így is lehet csinálni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest