- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragon1993
őstag
23:45 Bekapcsolják maguktól a maraton 1GB-t.
23:49 1414: Rendszerhiba történt kikapcsolják.A netet levették, csak az egyenleget nem adták vissza.
11:36 1414: A kolléga nem rakta vissza az egyenleget, ezért panaszt vesz fel és majd visszakapom...
Szuper kis szolgáltató
-
nagyúr
válasz Indiant #108248 üzenetére
Ezt csak külföldön kell bekapcsolni? Nem lehet előre?
Nekem a legutóbbi kálváriám után azt mondták, ez a kód nem is működik külföldről, amiatt ahogy említette is neked a fórumtárs, itthon kell bekapcsolni, de csak kiutazás előtt.
(#108253) dragon1993
Ha kaosz szolgáltató lenne, nem lenne nála jobb!
23:49 1414: Rendszerhiba történt kikapcsolják.
Kár, hogy a hetek óta folyamatos rendszerhibát nem kapcsolják már ki.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
Értelek, azt hittem ez általános. Germany-ban nekünk nem kapcsolta be. Igaz ez a SIM kicsit rendhagyóan lett kezelve. 😑
Viszont megjavult a Dominohoz adott 80 perc kijelzése!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Olyan kerdesem lenne kivettem az egyik kartyat a telobol de atiranyitottam a teloban levo masik katyara ennek mi a koltsege?
Regen ennek havi dija volt most ha jol latom perc dija van?koszi
udv: sfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
törölt tag
válasz #73820095 #108259 üzenetére
Vban megjavult.
Bár jobban örültem volna, ha összeadni tanulnak meg, és a 0,9+0,9=1,8. Már egészen azt hittem, a feltöltéstől duplázódott meg vmi új akció keretében.
Viszont a feltöltési bónusz már az elején is csak 6 napi érvényességet mutatott, holott elvileg 7 napra adják...
-
törölt tag
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok! Szükségem lenne fix IP-címes SIM-kártyás internetre. Ez ahogy látom csak üzleti csomagban van. Tudnátok mondani egy olyan telefonos tudakozót, ahol új ügyfelekkel foglalkoznak?
-
pityaa23
senior tag
válasz dragon1993 #108273 üzenetére
VPN kapcsolatot szeretnék egy másik városban lévő nyomtatóval.
-
sfefe
addikt
Oks, köszönöm.
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Ugyan megkérdeztem már ezt egy másik topikban is, de eléggé halott, talán most az egyszer kibírják a moderátorok is, ha még egyszer felteszem.
Szóval, vásároltam itt az aprón egy Blackberry Classicot valakitől. Az illető azt mondja, hogy ők a Telekomtól vették anno. Ennek ellenére hazahoztam, és a Vodafoneos és a Digis SIM kártyákkal is hibátlanul működik. A hálózati beállításokban is az van írva, hogy "Feloldva". Elképzelhető, hogy a Telekom függetlenül árulta annak idején ezeket a készülékeket?
Köszönettel!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Hegyirabló #108281 üzenetére
igen elképzelhető, illetve bárki kérheti a függetlenítést ingyen
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz dptrsk #108282 üzenetére
Szia!
Köszi! Igen, azt tudom, úgy volt, hogy én fogom, de így már nem kell.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
pamesz
tag
Sziasztok! Elolvastam a téma összefoglalóban a csereutlvánnyal kapcsolatos lehetőségeket. Sajnos most, miután 2 egri üzletben is át lettem ejtve. Gyorsan elmesélem. 2017. év végén, vásároltam pont a megjelenéskor egy Mate 10 Pro telefont. Akkor 296400Ft-ért. 1 hónapja megy a szervizzel a harcom kijelző beégés miatt, végül, ma megkaptam a csereutalványt. Gondoltam hurrá, beballagok egy T-be, viszont mivel már nem kapható náluk ez a telefon, az akkori értéken választok valamit. Az egyikben, (hiatalos telekom) csak nagyokat néztek, hogy ők még ilyet nem is láttak, de mindjárt megkérdezik, majd jött a válasz, hogy üzletvezetői engedély kell ahhoz, hogy bármit is kezdjenek vele, menjek vissza pénteken. Ez után átmentem egy másik üzletbe, (ők nem hivatalos Telekom) a csóka azonnal cserélte is volna, egy a telefon utolsó árához hasonló telefonra, ami szerinte 115 ezer forint lenne, igy ennyiért választhatok telefont. Hát montam köszönöm, nekem egy prémium telefonom volt, nem az én hibámból ment tönkre, nehogy már egy alsó kategóriás telefont adjanak helyette. El is jöttem, majd itthon találtam ezt a fórumot. Szerintetek mit tegyek? Olvasgattam a fórumot, volt aki visszakapta a pénzt. Van lehetőségem erre? Bocsi, ha hosszú voltam.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz pamesz #108284 üzenetére
A jogszabály szerint első lépcső a javítás, ha ez nem megy akkor a csere jön. Ha nem tudnak ugyanolyan, készülékre cserélni (a színbeli eltérés is már számít) akkor már a következő lépés a vételár visszafizetése, levásárlásra nem vagy kötelezhető. DE!! A Telekomnál akkor jársz jobban (elvileg, és főleg ha akciósan vásároltad a készüléket), ha másik készüléket választasz, mert akkor az akkori (nem akciós!) kisker árában kell, hogy beszámolják az új készülékbe (ezt a Telekomtól el kell kérni). Ha a kp.t kéred vissza, akkor a számlán szereplő összeget kell kapnod.
The Truth is out there...
-
pamesz
tag
válasz Lackooo84 #108285 üzenetére
Köszönöm a választ! Akkor a beszámolással járnék a legjobban, ugyans anno 0Ftért kaptam a telefont egy magas előfizetés mellé. A számlán szerepel hogy 294600Ft minusz 294600Ft kedvezmény. Viszont akkori listaár szerint, kis ráfizetéssel jól járhatok Ebből akkor nem engedek. A lényeg, hogy a jelenlegitől ne legyen roszabb telefonom.
-
bksgbr
tag
Üdv!
Tegnap délután sikeresen átvittem a számom Blue-ról Domino-ra. Ma a VoLTE-t is sikeresen bekapcsoltattam a 1414-en. Az ügyintéző (Telekom partner üzletben) azt mondta, hogy kapok 1 GB adatot és 80 perc lebeszélhetőséget. Furcsáltam, mert én 500 MB adattal és 40 perc lebeszélhetőséggel számoltam a Telekom oldalán lévő információk alapján. Mindez egyébként 990 Ft-ba került. Nos ehhez képest a Telekom app-ban kétszer szerepel a 500 MB adat és egy 40 perces lebeszélhetőség és még külön 500 MB EU-ban leforgalmazható adat. Végül is nem gond, csak kérdés, hogy ez most bug, hiba vagy mi a csuda?
Illetve az ügyintéző azt állította, hogy amit az üzletben aláírtam szerződést, a Telekom app-ban majd megtalálom. Ezt hol kell keresnem, mert nem találom benne?A választ előre is kösz!
-
sopruk
senior tag
válasz bksgbr #108289 üzenetére
A kétszer szereplő 500 MB az valószínű, hogy bug. Nem olyan rég mutatja ezeket a SIM-hez kapott ajándék adatot és perceket, de ezek pár napja duplán szerepelnek...
Érdekes módon csak az 500 megásnál. Először az 1 gigásat is duplán mutatta, aztán megjavult. Legalábbis nálam...[ Szerkesztve ]
-
bksgbr
tag
válasz Indiant #108290 üzenetére
Ahogy ráklikkelek appon belül az előfizetésemre, rögtön megjelenik az összegzés, először a felhasználható egyenleg, ami ugye még 0 Ft, mert nincs feltöltve, ez lejár 179 nap múlva, aztán a mobilinternet, itt kétszer szerepel a Domino SIM-hez adott 500 MB, plussz a Domino Day 1 GB 1 napra (tegnap este sikeresen aktiváltam), aztán a Hívás résznél van a Domino SIM-hez adott 40 perc, az Üzeneteknél a Domino SIM-hez adott 5 db SMS, ezután a Roaming-nál EU-s mobilinternet 500 MB. Ennyi van felsorolva felülről lefelé.
Viszont a dokumentumokat sehol nem találom, amit tegnap mondott a csóka az üzletben. Azt hol keressem? -
Kbali
nagyúr
válasz bksgbr #108292 üzenetére
Ha üzletben vetted a kártyát, akkor szerintem nem 80 perc/1 giga az ajándék, hanem a fele. Ennek megfelelő a kiírás: van 40 perced, meg 500 mega, EU-ban is felhasználható adatod.
Dokumentumok az appban nincsenek, ha belépsz böngészőből a Telekom fiókodba, ott meg fogod találni. -
bksgbr
tag
válasz Kbali #108294 üzenetére
Igen, én is ezzel számoltam, 40 perc/500 MB, de amikor az ügyintéző csóka közölte, hogy kapok 80 perc lebeszélhetőséget és 1 GB adatot, kicsit meglepődtem. De akkor ez az EU-s roaming 500 MB adat az eredetiből fogy, vagy külön van EU-ban 500 MB adat?
Értem, köszi, de akkor mit gagyarászott nekem, hogy az app-ban megtalálom a dokumentumot? (költői kérdés volt, nem kötelező válaszolni... ) -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Feltöltős vagyok, az lenne a kérdésem, hogyha a maraton netet szeretnék venni a telós tkom-os apból, akkor annak az árát az appban csatolt bankkártyáról vonja le, vagy a feltöltött keretből?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs