- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
_stick_ #108298 üzenetére
Nem, én most vettem weben, 990Ft 1gb internet, 80 perc lebeszélés, 5db sms. Futár 2-3nap múlva hozta és neki kellet fizetnem a 990ft. Ha fel akarod tölteni, vagy rakni akarsz még rá keretet, akkor bank kártyáról vonja le az összeget. Csak úgy mint előfizetés esetén a havi összeget.
-
StLui
veterán
-
UHHH
őstag
válasz
_stick_ #107933 üzenetére
1. Telekom webes felületén látsz mindent, például nálam:
Belföldi egyenlegek 892,45 MB Felhasználható 1 GB-ból 892,45 MB maradt
EU-s egyenlegek 892,45 MB Felhasználható 1 GB-ból 892,45 MB maradtTehát van 1 GB, ami EU és belföld IS egyszerre. Nekem NAGYON rosszul ment EU-ban ez az ingyen egyenleg. Másnál jó?!
2. Telefonfüggő, roaming és adatroaming bekapcs
-
sopruk
senior tag
válasz
_stick_ #104533 üzenetére
Én e miatt nem online rendeltem, hanem Media Markt-ban feltúrtam az összes Domino kártyát, és kiválasztottam egy nekem tetsző számot.
Igaz így dupla annyiba kerül, de megérte, hogy ne egy megjegyezhetetlen számom legyen.
Érdekes módon nem mindenhol volt készleten, ahol hirdetik, hogy kapható (eladó mondta, hogy fél éve nem kaptak pld.), de az Aréna MM-ben volt bőven... -
kakuk.tamas
addikt
válasz
_stick_ #104533 üzenetére
Bolti vásárlás esetén, ha olyan az ügyintéző, akkor lehet választhatsz számot, az éppen kéznél lévő kártyák közül. (Feltöltős csomag esetén)
De van egy külön szolgáltatás, a Választott hívószám, amikor a mobiltelefon-szolgáltatásra történő előfizetéskor (vagy azt követően bármikor) külön díj ellenében a rendelkezésre álló szabad számmezőből tetszés szerinti mobiltelefonszámot választhatsz.Ennek díja 10.000 forint/alkalom.
-
csacsi67
addikt
válasz
_stick_ #104070 üzenetére
szia 1335 brutto havi ,ebben benne van 235 perc bármely irányba 100 mega net teljes sebbeségel utánna lassitás de simán használható ezt a keretet valamint utánna a lasitot is használható az EU-ban. 235 perc után brutto 5 ft perc a percdij másodperc alapon. A többi privát ha érdekel.
-
törölt tag
válasz
_stick_ #104070 üzenetére
Én is hasonlóan vagyok, nem beszélek olyan sokat (havi 30-60 perc körül, de változó), és Telenoros kártyásról Telekomosra váltottam, mert itt vannak Maraton csomagok. Egyszer megveszem, használom, amíg el nem fogy.
Ráadásul eddig volt a +3GB havonta egy hétre, meg csak úgy kaptunk +4GB-t (azok akik Dominosok).Szóval számomra sokkal jobbak a Telekom ajánlatai kártyás tekintetben is. A Domino Most is nagyon jó, így kb annyiba kerül egy perc és egy sms, mint a kék szolgáltatónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest