- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aero. #156040 üzenetére
Idehaza a törvényi szabályozás nem kedvez ennek. Lehet , hogy a szélvédőre ugrás miatt ki kell fizetnie az okozott kárt, de ha van kicsi esze akkor olyan pert akaszt a felvételt készítő nyakába hogy élete hátralevő részében el lesz látva.
A biztosító ügyét is lehet bíróságra vinni, ahol viszont kizárható a kamera felvétele megfelelő alappal és nem hülye ügyvéddel.
Anglia nagyon nem érdekel, de ha pl az Osztrákok megállítanak és megy a dashcam, nem szeretnék a helyedben lenni -
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
aero. #154674 üzenetére
Mert az S8-ra nincs chip, meg turbó? Feltörli a pályát a superb-el, ha elég telesírt 20 ezres van.
Megnéztem a videót, ez a superb nem ellenfél. 16mp 200-ra az S8. A skodás fog sírni, hogy egy szivarszoba elkente a száját. 13,2 0-200 a 14-es S8, szóval nem is tudom ki fog sírni.
jozsi252 Rendszere válogatja, az aktív rendszerrel baj lesz a passzív feltanulja. Milyen autó ez? Sokat segítene tudni a típust.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
aero. #154545 üzenetére
Apróságok voltak még (hátsó központi zár nem ment pl). Ami miatt olcsó volt hogy ráfért volna egy telifény ami meg nem olcsó. Egész egyszerűen eladni akartam és nem árulni. Párom már nagyon rágta a fülem hogy cseréljem le. Hibátlanul ért volna max 800k-t, 20éves autó már. Csak sokan baromi drágán árulják mert VTi...
-
>Deego..
senior tag
válasz
aero. #153586 üzenetére
Rendben. Értem.
De te vagyis a vásárló igazolni tudja a vásárlást az adásvételivel.
Az eredetiség vizsgát végző szintén a nevét adja a papíron és hozzájárul az eredetiségi tanusítványhoz.Ezzel a vásárló le van védve a további procedúrákra.
Az hogy az autót lefoglalják vagy egyéb illetékeket kell fizetni az más tészta. -
ArthurShelby
addikt
válasz
aero. #152933 üzenetére
Köszi szépen!
A kormány nálad is lötyög? Ha igen mennyire?
ez alapján kérdezem:
"- Az 5-ös széria egyik hibája a gyenge kormánymű. Lötyögő, recsegő hibát produkál. Sikeres javítása lehetséges, de csak ideiglenes javulást hoz. A V8-as motorokkal szerelt típusoknál a kormánymű strapabíróbb, a hiba előfordulása ritkább. "[link]A képektől meg csak csorog a nyálam.
Erről az androidos gps-ről több info-d van? (specs, esetleg yt videó)?Tudom hogy kell a banán is, de azért nem szeretnék mindig vele foglalkozni. Egy opelhez képest a kiszámíthatóság érdekel.
(vastag pénztárca van, de azért megnézem hova teszem a pénzt, és mire költök)
-
ArthurShelby
addikt
válasz
aero. #152926 üzenetére
Mivel most egy jól felszerelt zafira tourer-ünk van, így már hozzászoktam egy-két jóhoz (pl kanyarkövető xenon ), így kicsit azt is szeretném a régi bmw-ben (a kanyarkövető nyilván lehetetlen, a xenonra gondolok, remélem a fénye is hasonló).
Gps-t én is szívesen veszek bele másikat, viszont nálam nagyon fontos hogy stílusban (a szoftver stílusát is ideértem) passzoljon a kocsihoz.
Egyébként a link alapján olvasom, hogy már akkor volt led-es hátsó lámpa (facelift, 2000 környéke). Több mint
15évvel később még mindig nem alap a mai autókbanÍgy utána olvasva a 3.0i-re teszem a voksom. (bár ugye minden attól függ találok-e jót)
Én a futóműről hallottam, hogy ott mindig cserélni kell valamit. Meg úgy elvileg az egész kocsi állandó törődést igényel azt mondják sok a kis bosszantó hiba.Mennyire lehet kifogni ma egy jól szervizelt (ténylegesen) 200ezret futott példányt?
Egyébként neked milyen az autó?
Dúl a szerelem, megérte? -
-
MPowerPH
félisten
válasz
aero. #151201 üzenetére
Nem, igazabol a BMW melle akarok egy 2. autot, egyenlore. Igzabol a VW, Seat, Skoda kivetelevel minden kozepkategorias marka szoba johet. A kikotes, hogy automata es diesel legyen. A Volvo a motorja miatt tetszik, mert nem az atlag 4 hengeres traktor. Kia Optima tetszik a legjobban, de ugye ott meg nincs rendes eroforras.
-
lsc
nagyúr
válasz
aero. #151017 üzenetére
nem megfelelő anyagból készült a gyűrű, ha jól tudom.
Rosszul tudod, leragadt a dugattyúgyűrű az elhanyagolt motorokban, mert a horony tele ment koksszal. Semmi mást nem kell csinálni mint szétszedni a motort, kitakarítani a hornyokat és mehet vissza a gyűrű. Corollám 300-nál kapott egy ilyet, köszöni jól van.
Az meg már csak nem gond hogyha valaki hülyeséget ír akkor azt kijavítsam, főleg ha nem csak "ha jól tudom" tapasztalatom van.
-
gurabli
őstag
válasz
aero. #150694 üzenetére
Azt kérem, amelyik jobb autó. A Fiat kicsit jobban tetszik, ez a modern formavilag nekem egyáltalán nem jön be (klasszikus német auto forever, Passat, stb), de ahogy olvasvatom, az Auris a komolyabb es jobb. A Fiat eleve nagyin idegen számomra. Ezért kérdeztem, hogy ne a külső alapján döntsek.
Számomra, ha vennem kell(ene), csak is német autó jöhet számításba, olasz vagy francia kizárt, japan meg csak azért nem, mert árban ott vagyok, ahol a német, onnantól pedig nem kérdés.
-
blt.62
őstag
válasz
aero. #150617 üzenetére
Ok. Köszönöm
Motorja és váltója szépen dolgozik. Csak sokallom az árát és ezért érdeklődtem. Keveset megyek és nem kell diesel kocsi de kicsi sem mert 5 főnek bekell férnie. Az automataváltó a lábam miatt kell mert sűrűn fáj a bal lábam. Bocsi hogy raboltam az időtöket. Végül is csak az árát firtattam és annyit akartam megtudni hogy ennyi e a piaci ára? Mert sokalltam. -
elistvan
őstag
válasz
aero. #150562 üzenetére
Akárhogy is számolom ez közel 80, 8 gyertyával számolva,
Igaz a Bárdinál már barátságosabb az ára.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
aero. #148624 üzenetére
Mondjuk város és város közt is lehet difi, én szegedi vagyok, keveset megyek városban, kevés a dugó, de télen mikor városban mászkáltunk aránylag sokat akkor is megállt 7 körül az N16-os Almera. De ha ezt pesti dugóhoz igazítom, kicsit küldöm neki az is tuti lett volna 8-9... Városban nem nagyon értem az autó létjogosultságát hosszú távon, legalábbis legtöbb esetben. Nem mondom, esténként tök gyorsan oda lehet érni bárhová autóval, de hogy reggel, napközben, meg délután halál tud lenni...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
aero. #148447 üzenetére
Hát... izé... A C Vectra beltere tényleg elég "undi", de jóval masszívabb, biztonságosabb, modernebb és komolyabb benyomást kelt az egész járgány. Én nem tudnám egy lapon említeni őket, mondjuk a kombi és/vagy jól pakolhatóság megszállottja vagyok, ezért kicsit elfogult is, főleg ha meglátom a Vectra kapacitását előrehajtott hátsó ülésekkel, megindul a nyálelválasztásom...
-
gaborbol
őstag
válasz
aero. #147072 üzenetére
3.3L V6 276 lo, Eleg komotosan mozgatja a bodet alapbol, de ha odalep neki az ember akkor azert megindul.
Nem hittem volna meg par eve se, hogy valaha is Kia-t fogok venni, azt meg plane nem, hogy ennyire tetszeni is fog.
Kepek meg nincsenek szerintem nem is lesz( kisbusz), csak a hirdetes kepei:
(Nem full extras sajna, az alatt van egy csomaggal, de eszmeletlen mi mindent beletettek ebbe is)Egy kepet lehet lovok rola majd este, szerintem nagyon eltalaltak a dizajnt.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
aero. #145556 üzenetére
30000 km vagy egy év . Ha erőteljesebb az igénybevétel , 6 hónap vagy fél év.
Rákerestem a neten a szervízkönyvre .
A tempóm normális . Lakott terület 55-60 , országút 100 , autópálya - eddig az 1,4 l - es autómmal 140 , ezzel 150 lesz . Minden érték óra szerint értendő természetesen .A guminál írja , h 2,5 legyen a nyomás, ha van Blue drive , ha nincs ,akkor 2,2 . Az enyémen magyar Hakook lesz . Amúgy mi az a Blue drive ?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
aero. #145331 üzenetére
Rendben, ahhoz már lehet megyek a "szaktopikba". A VAG-gal egyébként az a gond, hogy ez a másfélmilliós keret V golfra vagy VI Passatra kevés, IV Golfnál meg V Passatnál viszont "frissebb" autót keresnénk. Az Octavia még egy vállalható alternatívának tűnik. Arról mit érdemes tudni?
-
-
-
footy
addikt
válasz
aero. #143504 üzenetére
Hat nem tudom, de nekem a 2.0 Mondeorol, meg ugy altalaban a mondeorol nem az elvezetes vezethetoseg jut eszembe. Persze a kategoriatarsakhoz kepest jobb(mar ha a tobb visszajelzes jobb) futomuve van, de az auto meretebol es sulyabol adodoan egyaltalan nem elvezetesen vezetheto. En mikor az asszony Jazz-evel megyek valahova, siman vicsorogva piros mezoig kiforgatva csapatok vele hegyi(ertsd szuk-kanyargos-erdei aszfaltozott) utakon. Egy mondeoval ezt nagyon nehezen tudnam elkepzelni.
(#143537) LuckyL
-1
Az elektronikanak is az a jo mint a motornak: allando homersekleten folyamatos mukodes.
Nem beszelve arrol, hogy az elektronika csereje filleres tetel a motorehoz kepest. -
-
fogtunder
nagyúr
válasz
aero. #143504 üzenetére
most józan választás kell, ha élményeket keresnék, akkor vennék egy E46-os benzines BMW-t valami normális motorral. induljon be minden nap, vigyen be melóba és ne legyen drága a fenntartása. az izgalom teljesen másodlagos, csak azért legyenek normálisan megcsinálva a kezelő szervek, egyszer jártam fél évig egy Punto II-vel, annak a kormányától és váltójától a mai napig vannak rémálmaim. elvileg elég lenne egy 1,6-os fóka is, tényleg felesleges magammal hurcolni egy mondeo bódét.
-
Kornel
veterán
válasz
aero. #142228 üzenetére
17 ugyanúgy necces lenne, mint ahogy a civiceknél is az.
Tökrevagja a futóművet a peres gumi a magyar utakon.
225/45 r17 kéne erre is ha jól sejtem, komfortban határeset, de mondom hosszú távon nem tesz jót a futóműnek.
Civicben cseréltek komplett hátsó hidat is emiatt, egyszerűen szetvagja, nincs mi tompítsa a sok kátyút. -
Sur1G
aktív tag
válasz
aero. #141977 üzenetére
Igen van az 1,4 turbó 5,5 millió magyar Ft-ért. Nah az az igazán nagy vicc. Annyiért csak jobbat lehet venni. Én tényleg nagyon sajnálom, mert nekem amúgy nagyon tetszik és simán be vállalnám. Ha adnák pl. GL+ felszereltséggel 1.4 turbót max. 4,5 millióért talán újra elgondolkodnék.
-
válasz
aero. #141977 üzenetére
Szerintem a vélemény nagy része főként az anyag- és összeszerelési minőség igénytelenségéről szólt.
Persze sokaknak ez is megfelelő (lásd faterom és a Kia Rio), de szerencsére vannak még jó ízlésű emberek, akik szeretik a minőséget és nem vakítja el őket a japánság és főként az "első fing joga".
-
-
Fernet
senior tag
válasz
aero. #139998 üzenetére
Bemegyek személyesen a héten. De akkor is milyen ez már...
Amúgy (de ez már nagyon off) utólag megbántam, hogy náluk vettem az autót, mert bár nem tudom más szalon milyen, de itt rettentően érződik, hogy csak addig fontos a kuncsaft amíg megveszi az autót. Utána a segítőkészség és a jóindulat halvány szikrája is eltűnt...
(#139999) gooool
Igen, garancián kívül vállalták volna a javítást.
Mindegy bemegyek hozzájuk, feketén-fehéren le van írva, hogy ez benne van a gariban. -
kisza25
félisten
válasz
aero. #139822 üzenetére
most már rákerestem, de nem csesztek át
-
kisza25
félisten
válasz
aero. #139817 üzenetére
gondolom az 1év/30e km intervallum miatt kell bele ennyi
haver BMW- 8,5 liter, az is 1év /30e km, saját maga szervizeli, így neki is megáll 60eFt-ba
Mindenesetre első autóm amiben érzem a különbséget miután szerviz volt, eddig 1000-1500 fordulat között éreztem, hogy kicsit dadog, nem esett jól neki, ez megszűnt, mondjuk március óta állt az autó.
Azért nem fogom erőltetni, csak kicsit még szoknom kell a diselt, hogy mikor váltsak, de azt, hogy 4,6l/100 km-en áll az átlagfogyasztás jelző, azt hamar megtudom szokni
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest