Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
Richard! #210768 üzenetére
Hála neked!
Nekem csak egy ND-s képem van, amiből sok minden nem derül ki, de az talán látszik, hogy lennének nehézségeim a pedálkezelést illetően. Konkrétan folyamatos padlógázzal mennék, mert a lábam felemelni nem tudnám sehogy.
Ráadásul a szélvédő kerete pont szemmagasságban van nekem, abszolút semmit nem látok előre.
-
válasz
Richard! #207285 üzenetére
Női tulajnak megy a kutatás, aztán ha nem tetszik, akkor értelemszerűen felejtős
Elsőre kérdeztem az E-corsát, de nem adja ki. Amik "tetszetősek", i20, 208. Meg talán az A1. Amin meglepődtem, hogy a Fiesta és Clio pl. nincsenek "listán", pedig mindkettő szerethető.
#207286vzsryl Társasházi garázsok "tervezése" meg enyhén szólva hagy kívánnivalót maga után. Hosszra azért kevésbé restriktív, de, szélességre? 3 ajtós autónál már necces a ki-be szállás, kivéve, ha nagyon ráállsz egyik oldalra, de akkor meg nem tudsz elmenni az autó mellett, ha hátul ki szeretnél valamit venni : )
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Richard! #206754 üzenetére
Ha onnan nézzük, régi láncos olajpumpa átalakítás nem feltétlenül nagyobb gond, mint amik az A20DTH és társainál vannak (forintban), de ja, nem egy out of the box perfekt valami.
Legalább a befecskendező rész jó, PD rossz hírét inkább a Siemens elemeknek köszönheti.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Richard! #206751 üzenetére
2.0 PD TDI (hatszög tengelyes fajtából) + DSG ha minden igaz (ha olajcsere nem volt 60 ezrenként akkor felejtő szvsz), PD elem Bosch (jobbik) típusnak tűnik, de DPF okozhat nyűgöt. Ha teljes a rózsaszín köd és egy jobb VAG szervizben vállalják, hogy gondját viselik, elfogadható plusz fenntartásban.
Kb 2011 után pedig az Insignia A-ból is ismert 2.0 Multijet volt bennük -
-
tboldi
nagyúr
válasz
Richard! #200270 üzenetére
Én meg a családi WagonR-rel, csak azzal ugye nem vizsgázhattam, így lett az említett Modus. De már úgy jelentkeztem az oktatásra, hogy tudtam vezetni.
De a motorokkal is így voltam, smkp-ra egy Kymco robogóval vizsgáztam, előtte sokat mentem kertek alatt a saját Puch Maxi S-sel, aztán az A2-nél hasonlóképp, akkor egy 125-ös ETZ-m volt, azzal tanultam meg váltani, és egy Kawasaki ER-5 volt a vizsgajárgány, majd a balesetem után a korlátlan A egy Honda CB600F Hornettel lett meg, azelőtt meg egy Honda CB500X-szel gurulgattam.
-
-
-
válasz
Richard! #196695 üzenetére
Ezt anyám Agilájában lévő motorral is közölnéd? Hálás lennék érte
Mondjuk a motor G Astra korabeli, de a sehol nem húzó 6x lovas 1.2es sem friss cucc.
Bull Boss: Swift amúgy is nagyon sivár/fapad, két kesztyűtartóval.
Rio, 208, C3/DS3 (e kettő főleg rövidtávozáshoz puretech mocival), Clio, Yaris ill Fiesta ha tetszik, Jazz, de akár Punto/Mito is megnézésre érdemes.
Vannak egyéb paraméterek? Sportosság, ülésmagasság, vagányság, menés, bővíthetőség; vagy a felhasználás módja szerint? -
tboldi
nagyúr
válasz
Richard! #195799 üzenetére
A Szent Imre azon szakaszát sem szeretem, ami a kórház és a körforgalom között van.
Meg az OBI-Mömax környéke is elég gyászos.Illetve ha csak az Árkádba szeretnék eljutni Móvárról, akkor mindjárt a legelején, a Radnóti utca felé kanyarodok (Honda szalon!), majd az egyetemtől a Dunakapu tér felé veszem az irányt, még úgy a legjobb.
-
buci30
addikt
válasz
Richard! #195440 üzenetére
Na igen...
Sőt amit írt más, hogy ez is lutri volt amikor vettem de utána jártam, és nem hazudott a tulaj szerencsére rendben tartotta, így 1,5 év alatt egy hiba jött elő és 60ezerből megvolt oldva.
Azért gondoltam most is, hogy utána nézek ha van szerviz könyv stb és esetleg ember ismeretbe is jó leszek akkor talán olyat fogok ki megint.
Minden kocsinal lesz előbb utóbb gond ez tény.
Csak persze jobb ha nem vásárlás utána rögtön de ez meg vagy vagy...
Ezelőtt szerencsém volt pedig ott is 3-at néztem meg de jól választottam.Én is így gondolom ha rendbe volt tartva nem leharcolt akkor nem lesz gond.
Egy bmw vagy Opel vagy bármi más márka használt kocsi is 10+ én utána jöhet bármi vagy lehet rendben is.
Sőt aki úgy használja akkor lehet null km-es is és tönkre teszi. -
buci30
addikt
válasz
Richard! #195411 üzenetére
Audi jön szóba csak. Nem szeretnék más márkát. De köszi
Azért lett mégis váltás mert azért egy '98 vagy egy 2004-2005 évjárat között van különbség.
A 7 év az azért számít.Az 1,8 T FSI- nem ajánlott azt olvastam tegnap valahol
Akkor így marad 2.0 TDI és a 2.0 PD TDI
Most a 2.4 az 165 L sokat nem szeretnék veszíteni a gyorsulásból olyat keresek azért.
A 2 misi kerettel ez az A3 még tetszik is. Plusz a sedan ami van is A4. Kombi valahogy az én világom nem de volt, hogy már rá néztem egy avantra de mindig rá jövök nem tetszik 😂 -
slett27
addikt
válasz
Richard! #194741 üzenetére
Nekem azt mondták nem lehet utólag felszerelni. Csodálkoztam is hüléségeket beszél az ember. Mondom majd én utána járok.
szabonagyur : ez tényleg hatodrangú, csak egy 4 évvel azelőtti kocsiban benne volt, egy sokkal drágábban és újabban meg nincs. FIAT-ban állandóan azt néztem, Nyáron 7.4 l vegyes télen 8.4 l vegyes.
Illetve egy gondolat még. A FIAT nem bírta az E10-es 95-ös üzemanyagot, mikor azt tankoltam bele valami hibával motorlámpa kigyulladt (talán CO határérték túllépés) úgy 30 km megtétele után. E5 100-as benya után ez a probléma megszűnt.
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Richard! #193247 üzenetére
Szuper. Esetleg tudsz róla, szokott ezzel az extrával gond lenni (szakadás, etc miatt)?
P... leszek, de nekem is jól jönne, amikor hidegben (-10 alatt) kell menni 10-20km a dízellel, és még mindig nincs meleg. A menyasszonyom, meg amióta tud ilyen extráról, más szóba se jöhet nála -
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Richard! #189800 üzenetére
1.6 egyszerűbb szerkezet szerintem
1.6 SR(8V, AKL kód) asszem még EGR nélkül volt, Euro 2-t tud, 2001-ig árulták kb. Szokásos első sárvédő és küszöb eleje rozsdát kell nézni, és a dobbetét alatt felül a szivacsot ki kell dobni, hogy ne rohad on (átnézés során érdemes a hátsó felénél pár csavart kikapni és bekukkantani).
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Richard! #179732 üzenetére
Euro6-ot nem piszkálják, azok túl új autók. Sztem is előbb esnek ki a játékból az Euro4 benzinesek mint az Euro6 dízel.
Bár itthon nem kell emiatt aggódni egy jó darabig, a gépjárműállomyán átlagkorát tekintve aligha lépik meg a közeljövőben. És ha meglépik? Hányszor van egy évben szmogriadó? -
Aba86
csendes tag
válasz
Richard! #179287 üzenetére
Köszi szépen, ott még nem néztem, csak a hasznaltauto-n, de akkor ránézek.
Leginkább az eddig látott audikkal (meg vw, skoda) az volt a bajom, hogy bár tényleg vannak jó állapotúak, de a legtöbb 200-300e km futással van alsó hangon, amit kicsit sokallok.
Ezért is gondoltam rákérdezek, hogy hátha a kevésbé prémium márkákból is van valami amit érdemes lenne nézegetni, amiből hátha van kicsit fiatalabb, kevesebb km-el -
BigBlackDog
veterán
válasz
Richard! #178821 üzenetére
A Qashqaihoz nem kell szerintem sok alkatrész. Tudod, az japán, ami sohasem romlik el.
Jut eszembe; mikor jöttünk haza Bitporkéktól (Siófokról), az egyik benzinkútnál egy Jazz pakoltak trélerre. Gondoltam volna, hogy csak kifogyott az üzemanyag, de ugye 10 méterre voltak a töltőoszlopok. Szóval nem is értettem. Aztán nem sokkal később szépen beelőzte a lépésben haladó sort a tréler a leállóban. Szerintem nyert 1-2 kilométert is ezzel.
-
q13579
senior tag
válasz
Richard! #178186 üzenetére
Ha szempont a szívó benzin, akkor valószínű a japán, koreai vonalon kell maradni, ha 5-6 éves autót keresel.
A Ceed szerintem nagyon jó opció, annyi, hogy ha már választani lehet én biztos az 1.6-os szívó verzióra mennék rá. Ha elég a sima 5 ajtós, nem szempont a kombi, lehet találni jó árban, nagy kockázat nincs bennük... (Véleményem szerint itt is jobbat rakott össze a leányvállalat az anyavállathoz képest (ceed vs. i30).
Esetleg még szóba jöhet (most már) 2 generációval ezelőtti 3-as mazdák vége 2012 környékéről.
-
kisza25
félisten
válasz
Richard! #178186 üzenetére
I20 2015-től, két embernek simán elég nagy és még garis, kia rioból csak egyel régebbi kasznis lesz, de abból is van garis, mert 2017- ig gyártották, ford fiesta, se kompakt méret kell akkor a ceed és i30 is használható az 1,4-el, csak abból idősebbet fognak kapni, kia venga, ix20 vannak még 1,4-1,6 szívóban hasonló méretben
-
rbalint88
addikt
válasz
Richard! #177450 üzenetére
Most hogy opelos lettel, aterzed annal vw/2
Amugy eddig en egy dolognal ereztem az audifelarat, ami inkabb kabriofelar volt, a sima halogen fenyszoro utangyartottban is 90k/par, mig a simahoz a hellat is megkapod kb olcsobban...
A kopo-fogyokat nezegetve nem volt semmi kirivoan draga, mondjuk 1.8T-ben olyan nagy trukkok nincsenek is. -
akooos
veterán
válasz
Richard! #176285 üzenetére
Nekem egy híresen szar 2.0 PD TDI (oké, BKD-t jónak mondják) ötös Golfom van DSG-vel, 140k km-el vettem Németországban (Olasz autó volt). Most van benne 180k és váltó-motor hibamentes. Tulajdonképpen fostam tőle, mint az állat, de ok nélkül, mert egy jól karbantartott autó volt, legalábbis motorikusan
Azóta kapott egy normális chipet, 140 helyett 180 PS és nem tudok rá panaszkodni.
Nemsokára váltóolaj és vezérlés csere, majd utána kíváncsi vagyok mit fogok mondani róla
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest