Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
válasz
rbalint88 #211075 üzenetére
Abszolúte nem lenne pálya. Város-főút 40-60 százalékban.
Azt gondoltam, hogy a doboz hangos lesz, de ezen szerintem segíthet egy utólagos hangszigetelés... Bár lehet, hogy akkor máshol jönne elő oda nem illő hang, nem tudom.
Egyelőre még csak a gondolattal játszom, figyelem a pijacot. -
Richard!
addikt
Jó estét!
MK3 Caddy, mint családi autó, vállalható? 2 személy + 2 kutya boxban a csomiban. 1.6 MPI-vel néztem és a Korzikát váltaná. Kezd vállban szűk lenni -
Richard!
addikt
válasz
molnarpeter #206758 üzenetére
Abszolút, ugyanis teljesen mindegy, hogy milyet vesz. Ezért is próbálok terelni az egyszerűség felé... De azért nőknél elég nehéz, ugyanis ellégé belezúgott a dodzsba...
-
Richard!
addikt
válasz
molnarpeter #206755 üzenetére
Szerintem inkább ajánlok neki egy Dustert. Azzal legalább nincs probléma.
-
Richard!
addikt
válasz
molnarpeter #206753 üzenetére
Köszi a hasznos infókat. Meglepett, hogy fospédé van benne.
-
Richard!
addikt
válasz
molnarpeter #206748 üzenetére
Csak a leglényegesebb infók hiányoznak
Ez a kinézett példány: [link] -
Richard!
addikt
Üdv!
Dodge Journey 2.0 CRD motorral, automata, vagy akár manuálissal mennyire ajánlott/vállalható? Ha jól tudom, ez egy az egyben egy Fiat Freemont.
Munkatársam (hölgy) tervez eszjúvít venni ( mi mást? 🤦🏻♂️) és megtetszett neki a forma.
Kinézett autók még a Nissan káskáj, Skodri Yeti, régi Suzka Vitara.
De egyelőre nagyon beleszerelmesedett a Dodge-ba, lila köd van és sötétben tapogatózás -
Richard!
addikt
válasz
Goldmember01 #206496 üzenetére
Ennyiből inkább akassz egy 2-3 éves használtat.
-
Richard!
addikt
válasz
molnarpeter #206215 üzenetére
Hm, ez új volt. Köszi
-
Richard!
addikt
Halihalo,
kinéztünk egy autót a rettegett(?) Üllői úton, de vajon ez a rész még oda tartozik? Kereskedésről tudunk valamit? Google értékeléseket végigpörgetve elég vegyes a felhozatal, de több a pozitív. Bár nálam már az sem túl bizalomgerjesztő, hogy van egyáltalán negatív értékelése egy kereskedésnek. Ami arra enged következtetni, hogy nem vásárlóorientált.
Az autó azért fura, mert ezek gyárilag 120 lovasok, viszont a kereskedő elmondása szerint 133 van beírva a forgalmiba. Az autó svájciából származik.
Kedden lenne a szemle. -
Richard!
addikt
válasz
matehajagos #200472 üzenetére
Ennyiért már gyönyörű, mekafullos MK2,5 Focust is tudsz venni, 1,6 benzinnel.
-
Richard!
addikt
válasz
molnarpeter #199184 üzenetére
Golf 4 öreg és sohasenem volt szép. C30 is a szépséggel áll hadilábon. Szedán meg nem köll. A ferdehátú Focus nekem nagyon becsípődött, első autó is az vót (MK2) és szerintem a mai napig időtálló a formája (MK2,5).
Mostanában ingatlanvásárlás lesz, szóval le kell állnom, marad a Korzika vagy nem -
Richard!
addikt
válasz
runner 125 #198541 üzenetére
Mint egy hógolyó
-
Richard!
addikt
válasz
dreizwanzig #197984 üzenetére
Szia!
Ennyiért nincs facelift-es D Korzika. Az 101 pacis 1.4 is vérszegény, mivel nehéz az autó. Pályán pedig a normális tempo, ahol nem nyomnak le a kamijonok az nagyjából 4000-4500 rpm, ami pedig rohadt hangos. Mellesleg ott már kajál is 8,5-9 littyót.
Van még kérdés? -
Richard!
addikt
Nemrég látam egy Suzuki Ignác hirdetést. 2008-as autó, ~170 ezer km-rel, 1,7 millióért...
Szíven ütött. -
Richard!
addikt
Abszlút nem jellemző sem az 1.2-re, sem pedig az 1.4-re az olajfogyasztás. Ez már nem a G Astrás korszak. ;)
-
Richard!
addikt
Jó estét!
Focus mk 3,5-nek, 1.6 TI-VCT-vel van valami egyéb nyűgje, amit Göbi doki kihagyott a tesztjéből?
-
Richard!
addikt
válasz
BigBlackDog #195124 üzenetére
Van ám egy RPM táblázat, a zautós topik összefoglalójában, nem is tudom ki által...
-
Richard!
addikt
válasz
gzbotii #193239 üzenetére
Szia!
Persze, meg vagyok vele elégedve. Idén tavasszal volt egy hibás vízpumpám, azt leszámítva semmi gond nincs vele. De az betudható annak, hogy gyári volt, 9 éves.
Olajat, vizet nem eszi, városban elvan 6,5 literből. Tegnap jöttem egy Győr-Nyíregyháza autópályát, 7,9 lett a fogyasztás, de néha (soxor) mentem 150 felett is.
De most legalább ki lett kormolva, nyár óta nem igen ment 90 fölé a mutató. -
Richard!
addikt
válasz
BigBlackDog #193230 üzenetére
Igen, már látom a térképen, hogy 2051. Még nem nézted meg? Pólóka után megváltás lenne...
-
Richard!
addikt
válasz
molnarpeter #193226 üzenetére
A hetes már nem jön be és egyáltalán nincs szükség második autóra. Ráadásul város+csillaggarázs kombó is lenne, szóval halmozottan hátrányos lenne a helyzete... 😐
Ezt nézegetem már hetek óta...1 milláról indult az ára. Hát nem gyönyörű? 😍
Lehet, hogy bebejgliztem -
Richard!
addikt
Jó estét, boldog karácsonyt! 🎄
Német autósként szégyen, nem szégyen, megkívántam az Accordot. (Tudom-tudom, jobb autót nem szégyen megkívánni
)
Méghozzá az 5. és 6. generációt. Mit lehet ezekről tudni? Annyit vágok, hogy az 1.6 vérszegény és a hátsó kerákjárati ív rohad. Esetleg lenne még valami említésre méltó?
2011-es D Korzika mellé érkezne...vagy ne igyak többet? -
Richard!
addikt
válasz
sipeti2 #191535 üzenetére
Szia!
Miért nem veszel egy [normális] autót? Nem ilyen ecobuzi, meg tsi féléket...
-
Richard!
addikt
válasz
customer114 #190549 üzenetére
Egy rendes Ford Focus RS-t, 2.5T-vel. Addig keresnék, amíg nem találnék egy Ford márkakereskedés által hirdetettet.
És hogy miért? Mert jó befektetés.
-
Richard!
addikt
válasz
Tothgera30 #189806 üzenetére
Átadom a leendő tulajnak ezt az ajánlást is, köszi.
-
Richard!
addikt
válasz
molnarpeter #189804 üzenetére
-
Richard!
addikt
válasz
Tothgera30 #189797 üzenetére
-
Richard!
addikt
Jó estét!
Azonos pézért (milla körül) Bora, vagy Toledo? Ehhat vagy egynyóc? A-B autó lenne.
-
Richard!
addikt
válasz
GeneraL_XTX #185784 üzenetére
Üdv!
Ennek az adás-vételnek lett folytatása? Érdekelnének a fejlemények.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest