Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
kemalboy01 #152927 üzenetére
Hali!
G Astra 1.4 90LE vagy az 1.6-os XEP-es motorkóddal, de ez utóbbiból jó állapotú nem lesz 700k-ért, mert ha jól rémlik, akkor 2005-től jöttek ki, és emiatt jobban megkérik az árát.
-
htomi85
tag
válasz
kemalboy01 #149817 üzenetére
Ugyanaz a vas mint az Auris HSD.
Kicsit vonzóbb kívül-belül, cserébe magasabb szerviz óradíj. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
A szokásos olajok/szűrőkön kívül érdemes az akkupakkot is beméretned márkaszervizben. Szerencsére cellánként cserélhető ha esetleg gáz van és utólag is vehető rá akkugari.
Cvt váltós azt európaiként szokni kell kicsit de engem nem zavar. A hátsó traktus szűkös a csomagtér minimális, cserébe keveset eszik városban. Amire figyelni kell hogy az akksipakk nem szereti a tartós állást (önkisülés). Motorikusan jó, megbízható de a nagy önsúlya miatt azért nem egy rakéta.
Sokáig szemeztem én is (meg haverom is) a ct200h-val végül letettem a hibridről mert én elég keveset járok városban.
mod:
Azért nem olcsó az alktrész hozzá mert prémium márka. Ritkán romlik el de pl egy kicsi kocc is húsba maró, 1 db fényszóró olyan 200k környékén van hozzá... És akkor nem beszéltünk egy futómű felújításról ami szintén nem olcsó vagy akár egy rozsdás kipufogó cseréről...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Prius szerviz átvizsgálás nem árt, amúgy olajcsere (néha váltóban is), és kb ennyi
Megbízható, takarékos (üzemanyaggal, fékkel, stb).
-
Kornel
veterán
válasz
kemalboy01 #149603 üzenetére
Elég gyenge motor 5+M-hoz képest.
-
kisza25
félisten
válasz
kemalboy01 #149603 üzenetére
kereskedésebként változó
-
válasz
kemalboy01 #149351 üzenetére
Ha nem hajlítod kiflire
akkor a ma 2 milliós használt autó 2 év múlva is érni fog legalább 1,5 milliót, ha jól választasz, akkor 1,8-at is.
#Kornélújautója: érzetre szerintem is tuti fickósabb lesz az 1.4T a Civic 1.8-hoz képest, ill. nem csak ahhoz képest, hanem abszolút értelemben is.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
kemalboy01 #149325 üzenetére
Párom szülei vettek tavaly egy Suzuki Balenot, közepes felszereltséggel (GL) volt asszem 3,5M. Egész jó kis autónak tűnik és meglepően tágas belül. Mondjuk egy Swiftnél nagyobb is valamivel.
-
válasz
Szia!
Első autónak egy kicsit műsoros használtat vennék gyakorolni; mondjuk 2 millió alatt, de lehet 1 m is. Kevésbé fájnak majd a kezdeti apró makulák. Később vennék csak újat. -
Kornel
veterán
válasz
Ennyiért már kompaktot is kapsz, az említett autók akciósan megvannak 4M alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest