Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankMonzano
őstag
Köszi az infókat. A VW Caddy jól néz ki, csak rohadt drága. A Connectben a VW motorjai vannak?
-
FrankMonzano
őstag
válasz
molnarpeter #228311 üzenetére
Dízel, 2 személyes. Szalon vagy használt is.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Melyik most a legmegbízhatóbb kisteher? (Caddy méret)
Vettünk egy '22-es 1.5D Combot, de irtózatos szívás. Van valami ajánlott márka/típus?
-
FrankMonzano
őstag
válasz
molnarpeter #225833 üzenetére
-
FrankMonzano
őstag
válasz
molnarpeter #225823 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
molnarpeter #225823 üzenetére
3000/nívó tetejétől az aljáig. Kaptam már árajánlatot. Gyűrűzés, hengerfej, stb, kb 500e.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
szabonagyur #225818 üzenetére
Annyiért elég hulladékok vannak. A tényleges értéke kb annyi, de azért az árért szart kapsz. Alapból is igaz, hogy 1m körül nehéz kifogni műszakilag nagyjából jó autót márkától függetlenül. Én ezt áron alul vettem, ha rá is költök se bukok annyit, mintha majdnem dupla ennyiért vettem volna.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
szabonagyur #225811 üzenetére
Kb annyival kevesebbért menne el, mint a felújítás ára, vagy talán picit deficitesebb a felújítás. Viszont van egy motorikusan jó autó, amit használni lehet és eladásnál is egyszerűbb a történet vele. Ha öntögetem bele az olajat, netán egyre többet eszik és még maradna az autó, akkor ugyanúgy kénytelen vagyok kezdeni vele valamit.
Ha veszek egy másikat 2m körül az is kb ez a kategória. Előrelépéshes korban és műszakilag jóval többet kell hozzárakni, mint 1m.
tboy93: Kb. valahogy úgy.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
molnarpeter #225802 üzenetére
Tehát az embernek ha nem jó a 10+ éves autójának a motorja, akkor adja le a bontóba az egész kocsit. A motorfelújítás nem jó, a bontott motor rizikó. Öntögesse az olajat, ha sokat ker már bontsa el. Értem amit mondasz, de valószínűleg ha jó szakember csinálja a felújítást, akkor az lehet egy járható út. Rosszul gondolnám? Veszek egy másik 10 év körüli autót, abban ugyanúgy ott a rizikó, hacsak nem rokonságból, ismert előélettel teszem.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
szőröscica #225798 üzenetére
Gondolom annál jobb lenne, mint most.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
kenguru99 #225792 üzenetére
Értem, csak kérdés, hogy idővel fogja-e jobban enni. 2 évig még tuti meglenne. Ha később kell megcsináltatni, akkor is pénz lesz. Az előző autómnál ugyanez volt. Jó áron megvettem, de a végén már 1L/1000km olajat evett (az elején 10e km/0.8L). Eladasnal 200ért elvitték a rómaiak.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Adott egy Mitsubishi Colt VI facelift (2009) 1.3 benzin. Csipegeti az olajat (kb. 3000 km/0.5L).
Mi lenne a legjobb megoldás?
1: Motorfelújítás
2: Motorcsere. Nyilván a használt blokk is egy rizikó.
3: Eladás
Ha eladom kb. 1m-ért még 1m-t rakék hozzá. Kérdés 2m-ért mit kapok? Hasonló rizikós autókat. Eddig a felújítást látom megoldásnak.
-
FrankMonzano
őstag
Letettem az elektromos vonalról egyelőre. 2-es Jazz, 2011-2012 körüli Suzuki Swift 1.2, Mitsubishi Colt? Ezeket néztem még, de várok ötleteket, ha vannak megbízható modellek még 2 - 2.5m körül.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! 2 - 2.5m körül melyik autó a legolcsóbb fenntartású városi, elővárosi használatra? Cél, hogy minél kevesebbet kelljen rá költeni, jól bírja. Jazz 2, Citroen C Zero, Nissan Lief? Egyéb tippek? Elektromos mennyire játszik ilyen árban? Egyáltalán megéri az elektromos egy egyszerűbb benzinessel szemben?
-
FrankMonzano
őstag
válasz
BigBlackDog #216555 üzenetére
Volt már olyanom (Clio II tech run), az már elég régi technika, talán a Swift valamivel modernebb. Vallami hasonlót keresnék technikában/évjáratban.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Ebben az őrült áremelkedésben van valami jó tippetek, hogy 600 és 1m közötti ársávban milyen autót érdemes venni? Legfőképp munkahelyi közlekedésre kellene, napi 25-25 km kb. Legfontosabb a megbízhatóság lenne és lehetőleg ne 60 lóerő legyen. Nyilván nem egy erőgép a cél ennyiért, de azért mozogjon a forgalommal. Vasaló stift? Ignis? Vagy van valami hasonlóan megbízható ennyiért?
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Elnézést, ha off a téma. Páromnak van egy 2016-os hibrid Yarisa. Tankolt párezer forintért és az üzemanyag szintjelzője kb. 5 perc múlva kezdett csak feljebb kúszni. Ismeri valaki a típust, vagy hogy ez mitől lehet? Előre is köszönöm.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
molnarpeter #191105 üzenetére
A Punto és a Bravo méret is játszik egyaránt. A kisebb is jobb, ha újabbat, megkíméltebbet kapok azonos árból. Más hasonló tippeket is szívesen várok,ha esetleg van jobb vétel is a felsoroltaknál.
alázógyík: "A kérdésed, melyiket vedd és miért?"
Kíváncsian várom a válaszodat.
-
FrankMonzano
őstag
Üdvözlet!
Egyelőre csak puhatolózás gyanánt érdeklődnék. Mi a tapasztalat a következő autókkal, illetve milyen jobb alternatíva van helyettük?
Fiat Bravo 1.4 T-Jet
Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet.
Renault Megane 3 (1.6 benzin 8v vagy 16v).Napi kb 50km ingázás Érd és az Egér út között, belváros ritkább. Inkább külvárosi rész. A keretet is nehéz lenne behatárolni, mert mint írtam csak érdeklődök. Kb olyan 1.5 millió körüli keret. A lényeg, hogy ne valami 60 lovas autó legyen, valamennyire lehessen veje haladni és olyan 10 év körüli kor. Tudom hogy a Swift és a Honda Jazz az etalon, de köszönöm, egyik sem tetszik, akármilyen jók.
-
FrankMonzano
őstag
Rohadni nem rohad szerencsére, ezek vannak kb amiket leírtam. Megane 3 1.6 benzint néztem, ami tetszik, esetleg valami hasonló 207 méretű, csak újabbat, de azt 1.5 körül nem kapnék. VW csoport és japánból ennyiért nincs nagy ugrás, Suzuki Swift, Honda Jazz nem tetszik, Civic hasonló korú van 1.5-2-ért (ufó), de az se egy mai harcos már. Ezt a 207-et nagyon olcsón vettem a főnököm fiától, így megérte (Golf 4-et váltott, amit rühelltem, sprőd, darabos egy gép volt)
-
FrankMonzano
őstag
Köszönöm a válaszokat! Átgondolva lehet ésszerűbb ezt rendberakni és akkor venni 1.5-1.8 körül valamit, ha van rá keret. Egyébként maga az autó elég nekem arra, amire használom, ha jó...
-
FrankMonzano
őstag
Milyen esetben érdemes "váltani" anyagi szempontból? Amikor már sok pénzt visz el? Illetve mi az az ársáv ami előrelépés lenne? Gondolom egy régebbi, kevés kilométeres japán se lenne alternatíva hasonló árban, ennyi idősen azok is le vannak fingva (ezen is gondolkodtam, szívó japán benzines 500-600e körül).
Köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek, aki segített!
-
FrankMonzano
őstag
válasz
Drughi #188543 üzenetére
Kellene rá költögetni. Szelepfedél körül folyik az olaj, egyszer cserélve lett,de nem oldotta kerékcsapágy zúg+recseg elől valami a futóműben. Gázadáskor csörög, 100-as benzinre enyhül vagy megszűnik, erre nem jöttem még rá, hogy mitől lehet, mert ugye itt már nem lehet állítani az előgyújtást, mint a régebbieknél. Hidrotőke szól hidegen, legalábbis a hang alapján.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
BigBlackDog #188542 üzenetére
Lehet igazad van. Azt néztem évjáratban se tudnék nagyon előbbre lépni, max egy kategóriával feljebb ugyanebben az évjáratban, mivel a jelenlegi is majdnem 2008-as. Drágultak a használtautók is, amiket néztem 4 éve ugyanannyiba kerül most is, vagy még drágábbak, csak amortizálódtak+több km.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Elnézést, ha nem teljesen idevág a téma, de lenne egy kérdésem. Megéri felvenni 1-1.2m forint hitelt+a jelenlegi autó árát (kb 600e, Peugeot 207, 1.4 16v kfu, 2007/9) beforgatni egy újabb, megkíméltebb autóba, vagy gyűjtögetni, esetleg a jelenlegit teljesen rendbehozni? Azt számoltam, 1.2m 3 évre 45e körül lenne havi szinten (OTP). Felhasználás: Munkába járás (Érd-11. kerület napi kb 50km autókázás) + néha Bp-re bemenetel, nagyon ritkán vidék.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Mennyi a reális értéke egy 2004/6. havi Golf IV gépjárműnek. Ocean felszereltség, küszöbök kicserélve, vezérlés cserélve (Contitech), olaj cserélve, műszakilag rendben, 228e km. Második tulajdonostól, magyarországi.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #171738 üzenetére
Erre valaki esetleg?
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Kedvező lehetőséggel juthatnék hozzá egy egy Peugeot 207-hez. 2007-es évjárat, 1.4 16v benzin (nem vti). Mennyire problémás ez a motor, illetve mennyire ajánlott? Vannak konkrét típushibái? Előre is köszönöm a segítséget!
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Már régebben is cserélni szerettem volna a kocsit, de rá kellett jöjjek, hogy értelmesebb cseréhez többet kell ráborítani az "új" autóhoz. Jelenleg egy 2004-es Golf IV 1.6 16v csapott hátú gépjárművem van. Jó lenne valami modernebb járgány, az se baj ha nem Golf, hanem póló méret, mert ott valszeg megkíméltebbet, újabbat kapok az árért. Városi használatra lenne, évi kb 15k km, rövid távok inkább, tehát benzines lenne mindenképp. A keret olyan 1.3-1.5 lenne. Mi lenne ésszerű alternatíva ennyiért, ami előrelépés a Golfhoz képest?
-
FrankMonzano
őstag
Üdv! Ismét egy jó kis kérdés
. Mennyitől indul egy normális 1.5 benzin SX4? Mi az az összeg, amitől már érdemes nézegetni?
-
-
FrankMonzano
őstag
Üdv! Milyen benzines autó ajánlott a Golf IV 1.6 benzin helyett, ami újabb, megbízhatóbb vagy előrelépés lenne? Városi használatra, a keret kb 1.2m + átírás, szervíz.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Tudom, hogy nem egészen ide vág, de hátha...
Van egy Golf IV 1.6 16V BCB motorkódú golfom, 2004-es évjárat. Jóideje ingadozik az alapjárat, voltam már több szerelőnél vele, mindenki mást mondott. A mostani szerelőm azt mondta valahol fars levegőt szív, kell egy új szívósor, lett is. Amikor elhoztam tök jó is volt, már ott láttam, hogy nem tartotta ki és ejtette le az fordulatot gázelvételnél, hanem lineárisan csökkent, ahogy kell. Ez volt pénteken. Tegnap viszont mentem vele és ismét elkezdett ingadozni az alapjárat. Kérdés, hogy lehet újra kell tanulnia a vezérlőnek az értékeket és ezért ingadozik még vagy nem a szívósor a baja és más fele kellene keresni a problémát? A szerelőnek azt írta a szoftver, hogy szegény a keverék.
-
FrankMonzano
őstag
Mitsubishi Colt cz3-ról mik a vélemények? 1.3 95hp motorral.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
hobizoli #154323 üzenetére
Ja, csak a 95lovasnak megkérik az árát, annyim nincs rá. Egy 1.4 8v jönne ki a keretből. Ezért is érdeklődtem, hogy a Fiesta és Grande Punto közül melyik a jobb választás?! A másik meg az, hogy a városban használnám. Nem hiszem, hogy oda a dízel lenne a legjobb választás.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
BigBlackDog #154309 üzenetére
Inkább benzin. A Punto azért nagyobb és jobban bejön. Megbízhatóságban, vezetési élményben melyik a jobb?
-
FrankMonzano
őstag
Üdv! Fiesta vagy Grande Punto? Városi használatra lenne. Pro-kontra a 2 modellnél? Melyik a jobb választás?
-
FrankMonzano
őstag
válasz
tboy93 #153681 üzenetére
Fiesta, Grande Punto, focus, stb... Ezeket nézegettem. Az olaszban annyira nem bízok, a vasaló stiftet meg nagyon nehezen barátkozok. Fiesta, civic, esetleg g/h astra. Sajna ez a G4 nem a legmegbízhatóbb, kellene valami stabilabb autó. Egyik sem lenne előrelépés, azzal tisztában vagyok, fontosabb az, hogy stabilabb legyen, meg persze azért ne úgy üljek bele, hogy az élettől is elmegy a kedvem.
-
FrankMonzano
őstag
Üdv!
Ezekről mi a vélemény? Nagyon rohadnak már? G4 helyett keresek városba benzines autót. Fiesta vagy golf méret érdekel. 1.1m + átírás a keret.
-
FrankMonzano
őstag
Üdv! Peugeot 207, clio III, grande punto-ról mi a vélemény? Csakis benzines motorral, városi használatra.Nekem jobban tetszenek, mint egy stift/fabia/fiesta/jazz. Megbízhatóságban milyenek, illetve mennyivel rosszabbak, mint pl egy stift vagy fiesta?
-
FrankMonzano
őstag
Üdv!
1.4 16v sporting puntonak mik a gyermekbetegségei? Megbízhatatlanabb, mint az 1.2 8v vagy társai? Érdemes ezt az autót is nézegetni, illetve megbízhatóbb e, mint egy golf 4 1.6 16v
?
-
FrankMonzano
őstag
-
-
FrankMonzano
őstag
válasz
szabonagyur #149500 üzenetére
Utánaolvastam, tényleg sok a váltóhiba, sok helyen írják. Az 1.5re nincs pénzem, mostanában kellene az autó. Milyen alternatíva van még? Fiesta, mazda2? Várom az ötleteket.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
kisza25 #149498 üzenetére
207e van benne. 188e km-rel vettem első tulajtól, vidékről magánszemélytől. Eddig költöttem rá: Első koptató, első futómű: szilentek, gömbfej, stabpalcák, kerékagy, meg még ami nem jut eszembe épp. Az alapjárat ingadozik, vagy a lambaszonda vagy a katalizátor. A motorból síró hang az, cseréltem már szervószivattyút, de még mindig. A vezérlés is nemrég lett cserélve, a generátor jó de még mindig jelen a hang. A váltó úgy ahogy van sz*r, ahogy melegszik egyre nehezebb vele váltani. A vezető oldalon a mikrokapcsoló rossz, nincs kilepofeny + benzinpumba nem szól ajtónyitásra. Hátsó futómű néha vmi nyekergő hangot ad erős gázadásra. Első futomünél nyekereg valami, de már kb minden cserelve lett a gátlón és a rugókon kívül. Az 5 ajtóból 2 nehezen nyitható, a harmadik nehezen csukódik. A szervó nehéz melegen, hidegen könnyebb, pedig volt szervószivattyú csere is. A küszöb megint rohad, pedig már egyszer megcsináltattam. Elfáradtam, elegem lett a kocsiból. Nem is jó vele menni, darabos az egész, valami finomabbra, kevésbé szervizigsnyesre vágyom.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #149479 üzenetére
A jó kis helyesírás ellenőrző. Szóval 22.kerből a 14-be. 11-be járok melózni, úgyhogy a hungárián megy végig a menet reggel.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
dnelb #149477 üzenetére
Értem én, csak már dühítő, hogy akarnék egy olyan autót, ami nem a régi Swift élményét hozza 2017-ben, 900 körül, de nincs olyan autó, ami szívvel ajánlható.
kiasza25: Golf4 1.6 16v bcb 2004/6. Egy valag pénzt költöttem rá és még kellene. Meguntam, továbblépnék, meg amúgy is elköltöztem a vízbe, kellene valami gazdaságosabb.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
szabonagyur #149474 üzenetére
Akkor gyakorlatilag kinek éri meg az 1.3 stift te mint nagy okos? Senkinek? Csak 1.5, az 1.3-at kár volt legyártani?
. Gondolom mindegyik 1.5 ami az utakon rohangál
.
Kornél : de a kettes stiftről van szó (gombóc). Az 1.5 drágább belőle, nekem 900-1m lenne a keretem. Várom, ha van jobb alternatíva is ennyiért. Még a fiestakat néztem, de abból idősebbek kapnék ennyiért, több km-rel.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
Kornel #149465 üzenetére
Az alkatrészt fél áron szerzem + olcsó szerelés, gondolom nem 2 hetente kellene a változó nyúlni. Ez a kiadás a golf után már fellélegzés lenne és ebből az 1.3-as verzióból olcsóbban kapok jót. Az 1.5-ös inkább ilyen 1.2 körül van ahogy nezem, az meg már a kereten felüli összeg. 900, nagyon max 1m a tető, persze attól is függ, mennyiért megy el a golf.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest