- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
Dzsuri89 #29699 üzenetére
Csinálj magadnak egy köraksi jelzőt a konyhán, és cseréld ki a gyárit. Nexus-ra nem tudom hogyan kell, mert nekem Galaxy Ace-em van, de ezen leírás lehet segít.
Hangsúlyozom ez a leírás Galaxy Ace-re van, a telefonod topikjában lehet tudnak segíteni.
"Egyéni Framework készítése:Egyéni Frameworköt ezen az oldalon készíthetünk. Megjegyzem hogy egy kis minimális angol tudás nem árt! Előfordulhat hogy várnunk kell a konyhára, akkor kiírja hogy pl "Requests left: 15", tehát 15 kérés még hátra van. Ilyenkor időközönként frissíteni kell az oldalt. Ha sikerült bejutni az oldalra, akkor egy sorban olvashatjuk hogy "Battery" "Icons" "Status bar", stb... Most csak az aksijelzőt fogom leírni, de a többinél is hasonló az eljárás. Válasszuk a Batteryt, pipáljuk ki az "use this mod"-ot majd válaszuk ki a nekünk szimpatikus aksijelzőt (nézhetünk előnézetet is, persze mindenhol!). (Ahol telefon kijelző méretet kell beállítani (Phone screen size), ott "mdpi 320x480"-at kell választani.) Menjünk a "File upload" Fülre, itt az "update binary"-nál "Type Galaxy"-t kell választani, a "Patch9 autofix" és a "ThemeChooser preview"-ból vegyük ki a pipát. Jobb oldalon válasszuk a "System files"-t. Töltsük fel a rom eredeti "framework-res.apk"-ját és a "twframework-res.apk"-t és ha Gingerbread romot használunk, akkor a "SystemUI.apk"-t is fel kell tölteni. (Elérési utak: system/framework/framework-res.apk és twframework-res.apk és system/app/SystemUI.apk (ha XXKPH ROM-ot használunk, akkor ebből a zipből is feltölthetjük.) Ha készen vagyunk akkor a "Summary" fülön a lap alján kattintsunk a zöld "Submit work to kitchen" gombra (ha nem aktív a gomb akkor valahol valami hiba van, amit narancssárgával jelöl az oldal). Ezután várnunk kell amíg elkészül az új frameworkünk. Kattintsunk fent a "Pickup" fülre és onnan tudjuk majd letölteni."
Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest