- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
vétó
aktív tag
válasz
Probert75 #30274 üzenetére
hát basszus ezt már nem bírtam, ki kellett próbálnom. emberünk ugye azt szeretné, ha az appdrower-ben átrendezhetné az ikonokat, hogy az ő szájíze szerinti sorrendben legyenek. engem eddig qrvár a nem zavart a sorrend, ezért sosem néztem, de tényleg átrendezhető. hosszan nyomom az ikon, amíg meg nem jelennek a kis piros "x"-ek a sarokban (eddig ugye már ő is eljutott), csak én ilyenkor nem engedem el, hanem arrébb húzom, ahova szeretném, és erre a szerencsétlen kis ikon - mivel más úgy sem tehet - oda kerül, ahova én szeretném.
nahát, hogy hol tart már a tudomány!
egyébként szerintem ez az ember direkt tesztnek van itt, hogy megnézzék, hol vannak a határaink...
Aktív témák
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest