- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Én próbáltam droidon is, de mivel én csak "látogató" vagyok itt jelenleg, PNA-ról tudok jobban nyilatkozni, viszont többször is láttam futni droidon és nekem bejött.
Egyébként meg ez a warez nem warez téma.. Szerintem nem kell ennyire a ló túloldalára esni. Nekem van itthon legális frissítésem PNA-ra SD kártyán. Namost ha lenne egy olyan gép (tegyük fel!!) amin valamiért nem indulna el, ellenben egy letöltött változat meg igen, nem érezném úgy, hogy warezolok. Kifizettem érte az árat, használom és örülök. Azért is örülök főképp, mivel magyar termékről van szó.
Persze tudom, hogy ezt mindenki másképp látja, de a kérdező kérdésére én továbbra is azt mondom, hogy ha kicsit kacifántosan is, de lehet igot szerezni androidra legálisan. Nem a playből nem a marketből, de ha fizetni akar érte, akkor tud is szerintem.
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASUS notebook topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ZIDOO médialejátszók
- Házi hangfal építés
- Raspberry Pi
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest