- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
csongi
veterán
Probléma megoldva, kábel kihúz akksi leszed kábel vissza újra fress és 10 perc és kész.
Egyébként létezik olyan alkalmazás ami akksi karbantartást végez, vagy újat venni érdemes? -
csongi
veterán
Egy Gt 540-en frissítem az Androidot, saját szoftverével. 69%-nál áll már vagy 15 perce. ez most kiakadt,vagy itt sok időnek kell eltelni? Ha levállasztom akkor gondolom téglásítottam. normális ennyi ideig frissíteni egy telefont? SD és Sim kártya nincs benne független a telefon.
-
csongi
veterán
istnag:Ez is tökéletes megoldás
BDave: 2,3,4-es droid.
-
csongi
veterán
Olyan hívás kezelő app van amelyikkel némítani tudom a bejövő hívás alatt a telefont?
-
csongi
veterán
Olyan telefonkönyvet keresek, ami tudja kezelni a két szimkártyás hívást. Vagyis egy számhoz hozzá tudnám rendelni melyik kártya legyen az alapértelmezett amelyikről a hívást kezdeményezze.
-
csongi
veterán
Nekem annyi van hogy importálás vagy exportálás sd kártyára vagy sim kezelése. De hogy konkrétan az új névjegyet hova mentsem olyan nincs. Gsmart 1345 saját tervezésű telefonkönyve.
-
csongi
veterán
Nekem nincs mentési beállítási lehetőség. Elmenti és kész. Töltsek valami telefon könyv appot? Melyiket javasoljátok?
-
csongi
veterán
Ezt nem értem.Felveszek egy új névjegyet de nem jelenik meg a telefonkönyvbe. Ha keresem akkor sem, a keresés végekor előjön egy szöveg keresés az összes névjegyben Ekkor megtalálja. Miért ne jelenik meg alapból?
-
csongi
veterán
Igen gyári állapot
Tegnap este rászabadult az egyik barátom, teipakolta minden akármivel, meg skinnel vagy mikkel ..szóval vissza állításPár dologra lenne szükségem csupán.
Normális ingyenes zene-videó lejátszó
PDF nézegető.
Olyan programra ami a kijelzőt felébreszti valamelyik kijelző gombbal, hogy ne kelljen a tetején a hardveres gombot nyomkodni. És le is tudjam zárni a kijelzőt vele.
kb ennyi lenne -
csongi
veterán
Hogyan lehet újra indítani teljes reszeteléssel? Úgy hogy egy teljesen friss állapotra kerüljön?
-
csongi
veterán
Képernyő feloldásnál ki lehet valahogy kacsolni az,t hogy ne rezegjen a telefon?
-
csongi
veterán
Heti rendszerességgel mentettem a telefonszámokat,mert egy csomó adat volt ami gyorsabb könnyebb volt begépelni pc-n mint a telefonba. egyszer én is szívtam emiatt
Régen használtam, akkor elfogadható volt, azért kérdeztem mert lehet 2,3,4-nél már nincs is igazán értelme. -
csongi
veterán
Ez sikeresen megtörtént. Minden névjegy exportálva és google fiók sem kellett hozzá
Melyik taskillert érdemes használni, ha egyáltalán érdemes? -
csongi
veterán
A VCF-et ismeri az android ugye? Mert van lehetőség abban is menteni a névjegyeket.
-
csongi
veterán
Istenem, hagyjuk már ezt a xart. Tudom mi az internet tudom mitől fosztom meg magam stb stb. Ezt nem szeretném feltolni a netre. Aki ezt nem tudja megemészteni az mennyen az off topicba és ott megbeszélhetjük a miérteket.A kérdésem elhangzott, erre pár választ kaptam a többi meg csak cinikus majdnem sértegető hangnemű véleményezés volt. Ezeket ha jól emlékszem nem kértem. Úgy hogy zárjuk már ezt le. Ha valaki továbbra is ezen csámcsog szívesen elbeszélgetek vele privátban.
Offolást befejeztem. És ha van kedve egy adminnak nyugodtan takaríthatja ezeket a nem ide való hsz-ket. -
csongi
veterán
A telefon könyvet lementettem a c6712-ről. Az android ismeri az spb kiterjesztést? Vissza tudom olvastatni vele?
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Valamikor régen volt Androidos telefonom. ,6-os verzióban.
Most újra vissza térek, és 2,3-as verzió lesz. Van valahol Magyar nyelvű összefoglaló mi is változott azóta programban? Egy kicsit szeretném felfrissíteni a tudásom. Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest