Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Szeretnék letölteni a maketről, de ezt az üzi kapom.
There are no android phones associated with this account. Please sign in a different account.
tud ebben vki segíteni?
A telón jelenleg nincs net. Anélkül is meg lehet oldani?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Tudtok ajánlani vmi jó kis órát, amiben van időjárás, esetleg magyarul is tud, a háttér pedig átlátszó, hogy ne takarja ki a háttérképet?
Anno bada-ra(Wave) volt egy nagyon jó, de azt eddig nem találtam. Esetleg több szem többet lát alapon vki látta esetleg?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Rendicsek, köszi.
Akkor mégegy gyors kérdés. a marketből letöltött progikat hova rakja? Mert nem találom, azt írja, hogy hamarosan telepíti a telefonra. hát nem találtam meg.
Esetleg vmi ötlet?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz scream #35345 üzenetére
Hm..egész jónak tűnik, mindjárt meg is lesem. De nem tudom továbbra sem, hogy hová szedi le a market
És még vmi. Mikor hívnak, megjelenik egy rózsaszín köröcske bal oldalt, ezt kell elhúzni jobbra, hogy felvegyem. Ezt meg lehet változtatni? (2.3.5)
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Na akkor várjunk. A telónak kies módban kell lenni? vagy melyikben?(Galaxy S)
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz fatal` #35349 üzenetére
Wifi most nem jön össze, max egy olyan másfél óra múlva.
Rohaggyak meg, nincs data mappa
Wifin kívül más megoldás esetleg?[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz fatal` #35364 üzenetére
Na, wifi kipipálva, egyből települtek a cuccosok
Amit korábban írtam. Hogy amikor hívnak, el kell húzni jobbra a kis kör alakú ikont...ez megváltoztatható?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Hónap lesz óraátállítás? Hozzá kell nyúlnom a Galaxy S-emhez? Há csaknem
-
GrooveHero
addikt
Akkor most mennyi az idő valójában? 13:18?
Jól mutatja a telefon?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok.
Van esetleg androidra vmi normális mértékegység átváltó? Az sem gond, ha magyarWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Tudtok ajánlani egy jó időjárás/óra widgetet/progit, miben viszonylag több kisebb vidéki város/ falu is megtalálható?
Előre is köszi a segítségetWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Köszi mindkettőtöknek, meglesem akkor
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok.
Böngészõbõl melyiket ajánljàtok?
Mindegyikrõl hallottam vegyes infókat.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Köszi. Használtam régebben még BADA-n. De sok memóriát eszik, azt írják play-en. Meg olvastam is róla most a napokban valahol itt PH!-n. Azt írták, az opera volt a legjobb...franc tudja
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Köszi mindenkinek. Egyelőre opera van fent, de lehet kipróbálom a többit is
-
GrooveHero
addikt
vki tud segíteni Galaxy S SVOX-ban? Mert nem látom a motoroknál
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. A preferált motoroknál a hangbevitelnél nem látom a SVOX-ot,csak a guglit, meg a pico-t. Ez miért lehet? SVOX progi telepítve. A custom rom miatt lehet? Elvileg sztem működnie kellene avval is
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kés topik
- Autós topik
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- LEGO klub
- Apple notebookok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.