Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Letiltás - hogy is van ez?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
TRob1
veterán
-
Necc
addikt
válasz csongi #48165 üzenetére
Qualcomm MSM7227T az egy ARMv6 utasitaskeszletes CPU, megemelt orajelekkel (MSM7227: 600MHz MSM7227T: 800MHz), es egy nagyon alap Ardeno 200 GPU-val.
Ugy kepzeld el ezt az ARMv6-ot mintha egy celeron proci lenne: hiaba van mogotte akar hatalmas orajel, a teljesitmeny hianyzik belole.
Ami az ICS-t illeti, elvileg felrakhatod ra, viszont ha nincs mogotte legalabb 512MB RAM, akkor gyotrelmesen lassu lesz (igy se lesz valami felhotlen a felhasznaloi elmeny a "celeron" processzor miatt...).
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
TRob1
veterán
válasz csongi #48190 üzenetére
Talán mert eleve úgy indul egy android "beüzemelése" hogy megadod a gmail címed... onnantól meg "minden futkározik a világhálón" ami a telefonodon van... persze ha soha nem lesz rajta wifi kapcsolat sem meg mobilnet sem, akkor félig "védve vagy". Már csak az akksit kell kiszedni hogy teljes legyen a "védelmed".
Amúgy meg hú de nagy dolog hogy a kontaktok neve és telszáma "futkározik a neten" a 21. században (viszont teljesen megkönnyíti/leegyszerüsíti a használatot, karbantartást, és nem utolsó sorban, soha nem fognak elveszni).
Gondolom emailezni sem szoktál mert szintén az adataid futkároznak a neten, meg sehová nem reggelsz be (ide a Ph-ra sem ahol még a telszámod is megadtad), szintén az említett okok miatt, nem vagy semmi közösségi oldalon tag, se egyéb oldalon...
Asszem nem nálam van az érdekes gondolkozás...
De Te "tudod" (viszont sztem sokkal biztonságosabb vmi dzsungel közepe alatti atombunkerben az élet, szigorúan csak áram és net nélkül)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz csongi #48198 üzenetére
Lehet hogy van benne kis cinizmus, de bizony igaz... nem beszélve arról hogy ha neked vagy a kontaktjaidnak van bármiféle iskolája, személyije, jogsija, autója, lakása/háza...stb., már ott vannak az adatai a világhálón rég.
És ne sértődj meg ezeken, de megnevettet ha felbukkan a mai Netes világban néha-néha egy-egy Paranoid Android (főleg hogy semmit nem kerülsz el az "óvintézkedéseddel" csak a saját dolgod nehezíted)
(#48196) Necc:
Szerintem meg előbb adja ki bármelyik Mo-i "szervezet" - ahol eleve megvagy ha akarod, ha nem - mint a kugli (ez az én Paranoiám)De komolyan - valaki tényleg meg van győződve arról ha nem szinkronizálja a kontaktjait akkor azok adatai sehol nincsenek meg a neten, ha szinkronizál akkor meg itt a világvége? Mert ezt Én nagyon nehezen hiszem el hogy van ilyen "net közeli", ""felvilágosult" ember. Nah mindegy, végül is mindenki csinálja ahogy kedve tartja.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
addikt
válasz csongi #48190 üzenetére
A XXI sz.-ban itt tart a mobilkommunikáció, teljesen mindegy, hogy melyik platformot használod, a személyes adatokat nem a kredencbe tarják, ez van, ezt kell elfogadnod, ha nem tetszik akkor nem fogod tudni használni az "okos" rendszert. Ez sem tragédia, enélkül is lehetsz boldog, csak megfosztod magad az internet által nyújtott lehetőségektől. Egy példán bemutatva: azért nem ülök autóba, mert a statisztika szerint nagyon veszélyes. Ez így igaz, neked kell dönteni!
Viper26
"Mxplayer ajánlott?"
Igen, szerintem ez a legjobb,a BS Playerről váltottam erre, jobb![ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
-
TRob1
veterán
válasz csongi #48238 üzenetére
Olvasnivaló, hátha segít a döntésben:
Auto Task Killer - Kell ez nekünk vagy sem?
Tippek, trükkök, tévhitek: A Task Killer
Miért bánjunk óvatosan az Android-os task killer appokkal...¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz csongi #48321 üzenetére
"Tegnap este rászabadult az egyik barátom" - Nézd meg nem-e állított be neked névjegy szinkronizálást a google címtárba.
Zenére ami ingyenes, a legjobb a Mort Player (szerintem, de mondjuk sztem a legtöbb fizetőst is veri)
Filmre/videóra MoboPlayer-t (egybeírva) és a BsPlayert ajánlják leginkább (meg még MX Player-t)
PDF-re passz mert én még anno ingyen "megvettem" a Documents To Go-t és azt használom azóta is
A kijelző gombos dolog meg nem biztos hogy jó ötlet, mert akkor folyamat "megy" a kijelző, vagyis nem alszik (gondolom) De erre majd a szakik mondanak vmit.¤ R'n'R ¤
-
atillaahun
veterán
válasz csongi #48331 üzenetére
Talán mert google névjegyként adod hozzá csoport nélkül, de a megjelenítési beállításokban a csoport nélkülit nem mutatja, de összesként megtalálható. Én is folyton ezzel szívok, tetves CM-be nincs csoportkezelés, úgyhogy utókezelhetem mindig a friss kontaktjaimat GMail-ből.
-
-
Probert75
addikt
válasz csongi #48341 üzenetére
Olyan sincs az opciókban, hogy Egyebek? Mert az utána megjelenő menüben van Beállítások menü és abban lehet beállítani az Új nevek mentési helyét. És ott be lehet állítani hogy kérdezzen rá, vagy telefon, vagy simre, vagy google fiókba.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_es_pl/friss.html
-
BDave
őstag
válasz csongi #48518 üzenetére
Melyik Android-verzió? Elvileg ha megnyomod a bekapcs gombot, akkor azzal le tudod némítani.
(#48515) takjoe: ha már megvettél egy alkalmazást a Playből egy Gmailes címmel, akkor bármelyik telefonra letudod tölteni, ha ugyan azzal az email címmel vagy bejelentkezve, mint amivel megvetted.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz csongi #48696 üzenetére
Zsolt_72 szerint nem tölti ebben a módban, akkor előbb-utóbb úgyis lemerül.
De mielőtt tennél bármit is kérdezz meg valakit, hogy ilyenkor már rajt van e a telefonon a frissítés, és csak a telepítése megy, vagy még mindig kapcsolatban van e a géppel. Mert, ha az előbbi, akkor lehúzhatod egyből.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest