- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
Hello!
Nem tudom jó helyre írok e, de sürgősen segítségre van szükségem. egyszerűen nem tudok telefonálni. a telefonszám beütése után vagy a hívás után rögtön ezt a hibaüzenetet adja ki:android process.acore. váratlanul leállt kérem próbálja meg újrami lehet a probléma?
köszi
Lg p350, rootolt, de gyári rom,
eddig működött és nem módosítottam semmi ilyesmit -
sonaj0203
aktív tag
válasz
warezxts #49469 üzenetére
Na úgynézki minden sikerült, titanium-mal buckup-oltam, aztán gyári adatok visszaállítása, azután már működött a market és a gmail is, már frissítették is magukat, le is töltöttem a total commandert aztán vissza pakoltam a titániumot és most megy a többi app vissza telepítgetése.
Igazad volt a játékok mentései és más appok mentései sem vesztek el. Örök hálám mindenkinek aki segített.Ja most nézem, hogy a névjegyek némelyike eltűnt.
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
warezxts #49445 üzenetére
Köszönöm a fáradtságot és az igyekezetet, de nem tudtál igazán segíteni.
Mert, nem tudom mi történhetett, de nem igazán sikerült megint a kérdéseimre választ kapnom.
Írtam: "...ajánlottátok a titanium backup-t, de én a playről/marketről valamilyen oknál fogva nem tudok továbra sem letölteni. Esetleg van valakinek egy .apk.?"
Tehát hiába írod, hogy hogyan tudnám a titanium b. használni mert, nekem nincs, ill. nem tudtam még beszerezni.
Írtam azt is, hogy viszont van olyan app-om amiben van backup :"Van root uninstall fent, abban van backup, az is megfelelő a célra?"
Erre a kérdésemre:
"Csak azok a programok, app-ok fognak elveszni amik nem a memória kártyán vannak?"
Ezen a válasz alapján:
"SD kártyára mehet azt nem formázza semmi, ha csak nem választod direkt,..."
Akkor jól gondolom, hogy az SD kártyára helyezett app-ok, játékok, és mentéseik nem fognak elveszni a gyári adatok visszaállítását követően?És egy utolsó kérdés:
A letöltési mappában, és más sd kártyán lévő mappában található fájlok is elvesznek?xSide
"Van Recovery (cwm) a telón," Nem találtam csak a rootuninstall-ban back up ot.
"Az a baj az alap romod csak a régi talk, maps, play verziót fogja tartalmazni erre" Később nem fog frissülni?
"Ahhoz, hogy be tudd másolni ki kell menteni visszaállítás előtt, mondjuk File Expert / Alkalmazásaim (beállitásokban mindent mutasson), átnevezed a romban megfelelő elnevezésekre..."
Ezt nem igazán értem, file expert, mieznekem nincs ilyen, alkalmazáskezelő megfelelője? Nem tudom, hogy a romban hol? hogyan? kell átnevezni és mik a megfelelő elnevezések?
köszönöm neked is a segíteni akarást -
sonaj0203
aktív tag
válasz
warezxts #49443 üzenetére
Nem jól sikerült hámoznod, Gyári adatok visszaállítását akarok csinálni.
Előtte backupolni a dolgokat amiket kell. Ezzel kapcsolatban vannak kérdéseim amiket itt feltettem.
Az egészre azért van szükség, mert már más lehetőséget nem látok, korábban sok hsz-en keresztül próbáltuk itt a kollégákkal megoldani azt a problémát, hogy a play-re elvileg be vagyok jelentkezve, de nem frissül, és nem tudok róla letölteni, a gmail-al is ez a helyzet és az állítólag fontos talk app is eltünt, és sikertelenül próbáltam vissza rakni. De ezzel már nem kívánok foglalkozni.
Szeretnék vissza térni a kezdetekhez.Köszi
-
sonaj0203
aktív tag
Tudtok segíteni ebben ?
Rém kezdő vagyok a backup témában, még egyszer sem csináltam így félek egy pár dologtól
Lg-p350, gyári rom, rootol-t, 2.2 android
Köszi
-
sonaj0203
aktív tag
Helló!
Megint segítségre lenne szükségem, úgy döntöttem, hogy vissza állítom a gyári alap értékeket. A korábban már részletesen tárgyalt problémák miatt.
Na mármost ajánlottátok a titanium backup-t, de én a playről/marketről valamilyen oknál fogva nem tudok továbra sem letölteni. Esetleg van valakinek egy .apk.?
Van root uninstall fent, abban van backup, az is megfelelő a célra? Hová menti a backup-olt dolgokat? Mert nem is kérdezi csak csinálja?
Csak azok a programok, app-ok fognak elveszni amik nem a memória kártyán vannak?
A letöltési, és más sd kártyán mappában lévő fájlok is elvesznek?Köszi
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
tomy86 #49125 üzenetére
Köszi
Sikerült így áthelyezni, engedélyeket w r r ráadtam (bár azt se tudom mit jelent
) Teló újra indít...
Nem tudom mi oldja meg a problémámat, de gondolom veszteni valóm nincs ha kipróbálom ezt a megoldást ugye?
Semmi változás market és gmail is kidob ugyan az az üzenet.
Akkor csak a backup és gyári alaphelyzet visszaállítása maradt vagy levél a supportnak (tudnak magyarul?
)
Köszi mindenkinek a segítséget
ui: bepken akkor most kellene még valamit csinálnom, hogy mountolom? Gondolom nem deamon tools-al mint pc-n?
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
atillaahun #49096 üzenetére
Azóta megpróbáltam az általad linkelt Talk-ot telepíteni, illetve be helyezni a system\app mappába, de nem engedi "hiba a cél fájl nem írható" , nem tudod, hogy lehetne elérni, hogy bemásolja a mappába.
Total commanderrel próbáltam, rootolt, a teló és van superuser is fent, android 2.2, lg p350 mi kell még?
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
atillaahun #49096 üzenetére
Helló!
Köszi! Azóta szereztem egyet én is ami települt, de nem indul mert első rábökés után rögtön azt írja invalid login or password, nem értem mert be sem léptem még, illetve pont, hogy azért kellene, mert az egyik fórumon közölt megoldás szerint be kell lépnem a talk-ba és ki kell jelentkeznem onnan
Mondjuk azt simán telepítettem nem pedig beraktam a system mappába. Azért ki próbálom ezt is.
bepken kolléga és külföldi fórumokon írták, hogy ezért nem tudom használni a play-t, mert ez hiányzik. Lehetséges, hogy mivel feleslegesnek véltem korábban töröltem.Más kérdés:
A backup programmal nem tudom menteni a gyári eredeti lunchert? -
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49079 üzenetére
Áhá az első válaszod után rögtön válaszoltam, ahogy arra is, hogy gyári rom van rajt.
Tehát a második hsz-után rögtön kiderült annak aki, odafigyelve olvas.
Írtam, hogy lg p350, gyári rom, rootolt.
Kösz minden segítségetA backup-al később próbálkozom, most dolgozok kicsit
-
sonaj0203
aktív tag
Hát egyre inkább úgy néz ki, hogy törölhettem én ezt az app-ot, mivel feleslegesnek véltem.
A telóm egyébként rootolva van, külföldi fórumokat böngészek most találtam is egy .apk-t, de valamiért nem települ.
De megnyugtat a tény, ha tényleg én töröltem, hogy nem csak én voltam ilyen hülye.Ha valaki tud esetleg android 2.2-re egy Talk vagy gtalk .apk-t feltenni annak nagyon megköszönném.
Fogalmam sincs, hogy ez már wareznek számít-e,
igazából csak egy olyan appot kérek amiért egyszer már fizettem.
Ja és semmilyen letöltést nem tudok elindítani a play-ről, se telóról se úgy, hogy össze van kötve usb-n a pc-vel.
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49069 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek most már ezt is tudom
Már válaszoltam rögtön amikor először kérdezted, de mindegy, gyári rom van fent, nem is volt még más, és csak néhány app és játék lett telepítve, de semmi gázos.
Viszont törölgettem is még régebben a hely miatt nem emlékszem, hogy nem-e töröltem ezt a talk-ot, mert valami beszélgetős app-nak hittem, de az még nagyon az elején volt, akkor már rögtön jelentkezett volna a probléma nem?
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49066 üzenetére
Az lehet, mert most a gmail-t is próbáltam, korábban írtam, hogy az se frissített egy ideje.
Na ott csak az adatokat töröltem most próbálok belépni és azt írja emailt rövidesen megjeleníti, de olyan gyorsan dob vissza a menübe, hogy elolvasni is csak harmadjára tudtam.
A market annyit ír: android market terms of service. Ez is olyan gyorsan dob ki, hogy fel sem fogod.Apropó a hálózatot jelző kis ikonnál mit jelent a H vagy az E ?
Pedig kerestem (alkalmazások kezelése, összes), de még csak hasonlót sem találtam ilyenek esetleg: TTS service, com.adroid.dunserver, stb. com. kezdetűek , market updater (de ez se csinál semmit)
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49064 üzenetére
Nem vettem észre, hogy frissítene, sőt abban sem vagyok biztos, hogy ahogy írtad "nyisd meg" hogy az sikerült-e. Ráböktem felugrott egy kis Market-es fejléc szerűség 1-2 kört tesz kb. 2 másodperc alatt a töltést jelző karika és hupp már újra a menüben vagyok. Nem látok adat forgalmat sem. De türelmes vagyok és várok.
Ja annyit csináltam még, hogy ki és be kapcsoltam a telót nátha, de csak annyi történt eddig, hogy a play ikon market szatyorkára cserélődött. -
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49060 üzenetére
Először is köszi a kimerítő választ.
A fejlemények a következők:
De kell a reset! Sajnos ahogy törölni akarom a fiókom rögtön felugrik egy üzenet, hogy alkalmazások használják és csak úgy törölhetem, ha rendszer visszaállítást csinálok.Az utasítások így kezdődtek 1. Launch Google Play Store (‘Play Store’)
2. Switch to the Home screen, de tényleg rosszul értelmeztem, a segítségeddel megcsináltam az "A" tervet, illetve csak csináltam volna. A play frissítését töröltem, vissza állt a régi Market, első indításra kérdezett, accept-áltam, aztán semmi, kidobott, próbáltam többször belépni 2 másodperc gondolkodás után szó nélkül vissza dob a menübe.Próbáltam a "B" tervet is, lehet ezzel kellett volna kezdenem, mert az "A" tervet követően már nincs az alkalmazások között a "play" vagy a market így, nem tudok adat vagy cach törlést csinálni. A play ikon megmaradt és a "rootuninstal" app is látja market néven, de ugyan úgy nem tudom elindítani.
Nem találok "Talk" nevű alkalmazást
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49056 üzenetére
Külön nem jelzi a kapcsolatot a play-el, törölni az acc-ot csak akkor lehet, ha visszaállítom a gyári értékeket. akkor viszont elveszlik egy pár adat nem? pl: játék mentések, vagy egyéb fontosabb beállítások?
Még nem csináltam ilyet, nem tudom mi változik, ha gyárira vissza állítom.?A linkelt oldal útmutatásait próbáltam követni, de úgy kezdődik, hogy belépek a play-re, oké pc-én, beléptem, de nem találom azokat a menuket amiket említ pl: Manage applications > All > Google Play Store > Clear cache and Clear data)
Tudom láma vagyok
k850
Nincs ilyen menüm, de eddig is be volt kapcsolva minden, mert korábban működött és azóta nem nyúltam semmi ilyesmihez. -
-
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok mi lehet a probléma?
A G Play-re nem tudok a telefonomról belépni, azt írja jelentkezzek be, és csak egy lehetőség van, "újra", de ugyan ez a helyzet a megnyomása után is. Az érdekes az, hogy a menu-ben a "fiókok" opciót kiválasztva jelölve van az account-om, mintha be lennék jelentkezve.
Azt sem tudom, hogy lehet egyáltalán ki jelentkezni.
A gmail alkalmazás sem frissít és szinkronizál, be lép az e-mailba, de ott jún 6. óta nincsennek új levelek.Egy darabig ki volt kapcsolva az autó frissítés, szinkronizálás a gmail-nál, de most vissza kapcsoltam több napja, semmi változás.
A play nem volt letiltva.
Szóval nem értem. Mit kellene csinálnom?
Köszi! -
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #48560 üzenetére
Először is bocs, ha bárkinek is bántottam a kis lelki világát. Én kérek elnézést, ha nem értitek vagy félre értitek amit írok. Biztos nem volt egyértelmű, hogy vicceskedve és nem sértőn írtam. Az emotikonok, magyarul érzelemképek nyilván nem adják mindig vissza azt amit gondol az ember.
Elég régóta itt vagyok a PH-n, ismerem a fórumozás szabályait, be is tartom azokat, nem szorulok kioktatásra, még akkor sem, ha valakinek esetleg túl soknak tűnik egymás után 4 (köszönő) hozzászólás. A hangnem velem szemben sem volt éppen baráti Probert75 felől: "Vazze!"=(baszd meg). Ezt én poénosan fogtam fel, főleg mikor megláttam az avatarját a morcos kutyafejet, ezt jegyeztem meg először és nem a nevét. A hangnemem tényleg nagyon durva lehetett, hogy kutya fejnek hívtam pirulós mosolygós arccal megtoldva. Ja és figyelmebe vettem amit kért így az új hsz-t már többször szerkesztettem.
Az nyilván senkit sem érdekelt, hogy a 4 egymást követő hsz. azért is született, mert köszönetet akartam írni személyesen, és így tűnt gyorsabbnak, rövidebbnek.
Másrészt több post-óta, simán értetlen hülyének bélyegeztek, annak ellenére, hogy többször leírtam értem és nem is foglalkoztam volna a témával, ha az egyik kolléga fel nem vet még egy kérdést.
A kis mitugrász lehet minden téren idősebb nálatok, de a rang és a kor sem számít. Az intelligens hozzáállás pedig ott kezdődik, hogy nem kérdőjelezed meg a másik ember intelligenciáját az alapján, amit néhány fórum hsz. alapján látni vélsz. A normálisan reagálás pedig meg volt úgy hiszem, mivel azonnal figyelembe vettem a kolléga kérését (dorgálását). Akit tényleg nem értem miért kellet védeni, hiszen nem bántotta senki.
Egyébként meg ezért a kis hülyeségért generáltatok egy jó pár fölös hsz-t.
Nem is tudom minek válaszoltam, ilyen mitugrászosan intelligensen sokat, mert lehet most az lesz a baj.
Téma részemről lezárva. A nagyszemű vihogó troll -
sonaj0203
aktív tag
válasz
Probert75 #48557 üzenetére
Természetesen ismerem, de gyorsan válaszolgattam egymás után, és különben is kell a sok hozzászólás hogy végre őstag legyek, mert megérdemlem.
Nem kell rögtön le ugatni!!!
Köszi akkor adobe az androidra is!
Kutya fej látod milyen ügyes vagyok!
Trob1
Köszi most megnyugtattál! Ja és tényleg megyek pihenni, elég volt mára!
-
sonaj0203
aktív tag
Szerintetek melyik a legjobb e-book olvasó androidra?
-
sonaj0203
aktív tag
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #48436 üzenetére
Köszi értem én, de saját magam is ki akartam próbálni, hogy nem működik. Azért is írtam, hogy szenvedek még, mert találtam egy oldalt ahol azt írták, hogy van flash 10.2.-es ami fut ARmV 6-os cpu-kkal is. Minden képen ki akartam próbálni. Ez most meg is volt, hát az én telómon semmi változást nem okozott, a flash teszttelő oldalakon is megbukott, pedig a telefonra simán települt.
Mindegy amint írtam nem esem kétségbe.
Böngészőnek én a Skyfire használom szerintem elég mindenre, és gyors isKöszi mindenkinek!
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #48411 üzenetére
Nem számít milyen motoros én se vagyok már fiatal, az előző telóm meg ennél is öregebb volt jóval (sgh-e250). Szóval én elbohóckodok még egy darabig ezzel, a végsőkig kiaknázva a lehetőségeket. Most letöltöttem a flash player 10.2 stb. verzióját ami állítólag ARMv6-os procikhoz is jó, kíváncsi vagyok, hogy szuperál.
Majd beszámolok, hátha van még egy két öreg motoros aki, hasonló masinériával küzd. -
sonaj0203
aktív tag
Nekem az előző telefonomhoz képest (samsung sgh-e250) hatalmas ugrás így is. Persze igyekszem minden benne rejlő lehetőséget kihasználni pl. medencében fekve online sorozat nézés, ha lehetséges.
De nem leszek kétségbe esve akkor sem, ha esetleg erre már nem futja neki erőből.
Cserébe viszont az akksi idő terén elég jól teljesít a kicsike, akár négy napig is bírja az én átlag használatom mellet is (net, mérges madarak, telefonálgatások megy, de a wifi és gps kilőve)
Szóval akkor marad a skyfire, mert nincs jobb?
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
Oldman2 #48403 üzenetére
Ahá, akkor itt nem csak az oprendszer határozza meg, hogy mi települ, aztán fut legfeljebb szaggatva, vagy sehogy, hanem az, hogy milyen típusú a proc.!?
Akkor skyfire-en kívül nincs valami megoldás netes videók lejátszására, az én kicsi gügye telefónómra?
Köszi olvasom a cikket!
Köszi TRob1 lehet kezdem érteni
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
Oldman2 #48383 üzenetére
Hali!
Nem tudom nekem eddig se akart települni a flash android 2.2-re, azt írja nem kompatibilis ezzel az eszközzel LG p350, pedig szeretnék videókat nézni a mobilomon is. Most a skyfire-t használom az abba épített videólejátszó egész jól működik. Igaz nagy kutatások árán sikerült olyan flash playert is szereznem, talán 10-es szériából amit sikerült végül telepítenem, de olyan mintha fent sem lenne. A legtöbb videónál még mindíg kis kék kérdőjeles dobozkával jelzi, hogy nincs megfelelő plugin a lejátszáshoz.
Van esetleg valami más megoldás is skyfire-en kívül?
Én csesztem, lámáskodtam el valamit?Köszi
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
Bone123 #47335 üzenetére
A gps adatforgalom az ingyenes nem?
Illetve csak akkor generál netes forgalmat, ha a pozíciót pl. goggle maps-on lövi be. Az nem tudom mennyi lehet amíg letölti az aktuális térkép részletet, de ez függ annak részletességétől, felbontásától, pl. hogy műholdas felvételek-e. Szerintem néhány kb-nyi adat lehet 50-200kb-ra tippelem.
De hátha jön egy jobban hozzá értő. -
sonaj0203
aktív tag
Nem tudom neked milyen telód van, nekem lg p350, de nem csatlakozik magától, csak ha én rá bökök az egyik nyitott wifire, hogy csatlakozzon. Bár elég láma vagyok még androidos telefonokban,appokban, lehet csak valamit be kéne állítanom.
Szívesen veszek minden segítséget!Köszi!
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
atila4 #47307 üzenetére
Köszi szépen!
Próbáltam ezt a wifi managert, jó jó, keresgeti a wifiket, de mindig én bökök rá, hogy conect.
A radar meg csak sorrendbe teszi az éppen elérhető wifiket jel erősség szerint, vagy név, vagy nyitottság szerint.
Azt nem tudom meg belőle, hogy észak dél kelet vagy nyugatnak induljak a legközelebbi legerősebb jelű nyitott wifi felé. -
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan wifi app-ot android 2.2-re, ami nem csak mutatja, hogy van nyitott wiwfi a közelben, de be lehet állítani, hogy magától csatlakozzon is mindig a nyitott hálózatokra?
pl: városban sétálgatás közben mindig be azonosítaná a nyitott wifiket és magától csatlakozik a legerősebb jelerősségűre, aztán, ha csökken a jel szint egy bizonyos szint alá, akkor újabb erősebb nyitott wifit keres és csatlakozik.
Van olyan amin van ilyen radar szerűség, hogy a jelszintek alapján be tudom azonosítani, hogy merre kell menjek, a legközelebbi és legerősebb wifi felé?
pl: Mint a radar képernyőn látom, hogy merre kell forduljak és közelítsek a cél tárgy felé.Köszi!
-
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Lg p350-en próbáltam ki a locus nevű programot, szépen el is indul, de bárhová bökök a menüben térképek vagy ilyesmi szinte rögtön ki lép hibaüzenettel.
Lehet összefüggésben ez azzal, hogy a googlemaps app-ot eltávolítottam a telóról?
Nagyon örülnék offline is használható túrázásra is alkalmas app-nak.Köszi ha tudtok segíteni!
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged