- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
darvinya #42334 üzenetére
Nem. Tabletem van. Azt szeretném, hogy ha megnyitok egy nyaralós képet, az a teljes képernyőt töltse be. Sehol se legyen fekete sáv, gomb, menü, stb.
A fénykép 4:3 arányú, ahogy a tablet képernyője is.2.3-as Androidon ez simán működik. ICS-en ugye a hardver gombok kiváltására van egy státusz sáv a képernyő alján, de egyes programok képesek ezt a területet is aktívan használni. Ilyen képességű képnézegetőt keresek.
-
Celtis
veterán
válasz
spiritex #42318 üzenetére
A 9.7IPS-en nincs gyári galéria.
Amit eddig leszedtem az ugyan eltünteti a gombokat, de a fekete sáv ott marad, nem húzza ki a képet a gombok helyére. Ugyanez a helyzet a Quickpic-kel.
Lehet, hogy csak valamit be kéne állítanom? Hogyan kell teljes képernyőre kapcsolni?
-
Celtis
veterán
Tudtok olyan képnézegetőt, amelyik ICS-en teljes képernyőn tud megleníteni képet? Tehát az alsó státuszsor helyét is kihasználja.
Biztosan lehetséges, mert a youtube player például tudja ezt.
-
Celtis
veterán
Ha egy alkalmazást áthelyezek az SD kártyára, akkor a kártyát átrakva egy másik androidos készülékbe az alkalmazásnak meg kell jelennie? Mert én a tablet csere előtt a legtöbb alkalmazással ezt tettem, de az új tableten egyik sem jelent meg.
-
Celtis
veterán
válasz
barnam_ #40806 üzenetére
Töröld az ES vagy a Galéria alapértelmezéseit, attól függ melyikkel nézed a képet. Utána megfogja kérdezni melyikkel nyissa meg.
Az a baj, hogy csak helyi fájlok esetén kérdez rá. Ha hálózaton tallózok, akkor kérdés nélkül a beépített képnézegetővel nyitja meg a képeket. Jobban belegondolva ez érthető is, hisz a képnézegetők nem kezelik a hálózati megosztást...
És itt vissza is értünk az eredeti kérdéshez, hogy van-e olyan jó képnézegető, amelyik tud a hálózaton böngészni.
Valahogy mindig az az érzésem, hogy a fejlesztők arra nem gondolnak, hogy egy tartalom nem csak az SD kártyán vagy az interneten létezhet.
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Androidos tablet. NAS-on lévő .jpg képeket szeretném nézegetni. ES File Explorer kiválóan böngész a hálózaton, de nem tudom rávenni, hogy külső képnézegetővel nyissa meg a képeket, a beépített viszont nem kezeli az orientációra vonatkozó információkat, így elfordítva jelenít meg egyes képeket.
Milyen alkalmazással vagy beállítással oldható meg a probléma?
Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest