Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Rx
aktív tag
Ide is kiírom hátha hamarabb kapok választ

Samsung Galaxy S Advance-ről lenne szókSziasztok!
Felraktam az APN on off programot, de sajnos nem működött az elvárásoknak megfelelően ezért letöröltem, most viszont hiába akarom bekapcsolni a mobilnetet nem csatlakozik és az ikonja se jelenik meg. :S
Valakinek van javaslata a problémámra?
A válasz(oka)t előre is köszönöm! -
Rx
aktív tag
dekrer és bubi92 köszönöm a segítséget

-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani vagy létezik olyan program (widget) amivel a mobilnetet tudnám bekapcsolni anélkül hogy be keljen lépnem minden egyes alkalommal a beállításokba...?
Előre is köszi!
-
Rx
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!

-
Rx
aktív tag
erre nem találtam választ és engem is érdekelne, esetleg tud valaki rá programot:
[link]Más.
Vissza néztem mert úgy rémlett, hogy valaki írta mégse találtam.
Olyan program kellene amivel wifi-n keresztül tudok a pc és telefon között adatokat másolni. Jelenleg bluetooth-t használok, a wifis megoldás sokkal gyorsabb lenne vagy maradhatok az előbbi megoldásnál? -
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a feltelepített programokat a beállításokon belül az alkalmazáskezelőben törlöm viszont miután letöröltem hátra marad 10,12,15mb...stb méretű mappa amit nem töröl ki ezért manuálisan én törlöm ki (nálam a sok kicsi sokra megy). Esetleg nincs olyan program ami full letöröl mindent?
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt róla szó, csak én nem találtam.
Olyan internet adatforgalom mérő program létezik amiben be tudom állítani a mérendő idő intervallumot.
Szóval pl. a előfizetésem aug. 7-től - szept. 8-ig tart és ebben az időszakban mérje.
Most raktam fel a Network Monitort ebben esetleg van ilyen beállítás?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest