Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
bok92
addikt
válasz NoMagix #5744 üzenetére
Hello!Én nagyon ajánlom a SlideIt keyboard-ot.Ez e legjobb szerintem.Igaz,hogy fizetős,de megéri.Még előtte próbáltam az Anysoftkeyboard-ot,ami szintén nagyon jó.Ez ingyenes,ellenben a SlideIt-nek is van ingyenes változata(de az csak meghatározott ideig működik csak).Ja és mind kettőhöz van magyar szótár támogatás is.Appbrain-en fent van mind2
-
petipetya
nagyúr
válasz NoMagix #5753 üzenetére
Menj bele a beállítások / beviteli és nyelv menübe, majd pipáld be azt a szemétláda anysoftkeyboard-ot. Azon belül pipáld be a tetves magyar 4 soros gwerty-t. Végül menj egy szövegbeviteli mezőre, bökj rá egyszer majd még egyszer, aztán bökj rá hosszan és válaszd ki a listából azt a rohadék anysoftkeyboard-ot.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
kenny123
addikt
válasz NoMagix #5830 üzenetére
Ha nagyon nem jön össze sehogy, használd a Tone Picker nevű appot, azzal lőttem én is be..
yo
-
Saccco
nagyúr
válasz NoMagix #5830 üzenetére
Csengőhangok, sms jelzések bővítése:
/sdcard/media/audio/alarms
/sdcard/media/audio/ringtones
/sdcard/media/audio/notifications <- asszem itt rontottad elfixedgear:
Gangstar Miami Vindication HD-t nézted már? Elég új.
vagy
GT Racing: Motor Academy HD
Real Football 2011 HD
Shrek Kart™ HD
Spider-Man: Total Mayhem HD
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction™HD
Ezek a viszonylag új gameloft címek.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
petipetya
nagyúr
-
Inarus
addikt
válasz NoMagix #6032 üzenetére
A Nemzeti Kultúrális Alap honlapjáról?
Ne válaszolj, csak baromkodok! -
-
atillaahun
veterán
válasz NoMagix #6545 üzenetére
Nem biztos hogy értem a kérdést, egész pontosan ezt az önkiszolgálós menüt, de nálam volt törlő gomb. Emlékeim szerint a számbeviteli mező végén. Tehát nem kifejezetten a tárcsázó számjegyei között. Bár ez így elég hülyén hangzik mert nem könnyű nem észrevenni. Esetleg érdeklődj a Blade saját topicjában.
(#6546) Maist: ha biztos vagy benne, hogy nem csak egy egyszerű frissítésről van szó, akkor érdemes lenne esetleg átnézned az utóbbi időben telepített programok jogosultságait. Hátha valamelyik rakta fel mint kiegészítőt. Bár elég kevés rá az esély.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz NoMagix #6545 üzenetére
"Nem tudom, hogy pontosan melyik topicban kellene megkérdeznem," Esetleg a Blade topicban? Jaaaa, hogy ez túl kézenfekvő. Mivel ez nem ide tartozik
Maist: Ezért nem kell ész nélkül minden appot össze vissza telepíteni. Nyilván egy férget vagy egyéb 'hálásos' appot telepítettél. Ha még a számládat is növeli akkor külön jól jártál.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz NoMagix #29743 üzenetére
Nekem is tetszett, csak zavart, hogy nem tudtam más alkalmazásokat rendelni hozzá a 4 alap helyett. Ezért maradt az Agile lock magyarított verzája, mert bármire ki tudom cserélni a zárképernyő 4 alkalmazását.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_es_pl/friss.html
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest