- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Én próbáltam droidon is, de mivel én csak "látogató" vagyok itt jelenleg, PNA-ról tudok jobban nyilatkozni, viszont többször is láttam futni droidon és nekem bejött.
Egyébként meg ez a warez nem warez téma.. Szerintem nem kell ennyire a ló túloldalára esni. Nekem van itthon legális frissítésem PNA-ra SD kártyán. Namost ha lenne egy olyan gép (tegyük fel!!) amin valamiért nem indulna el, ellenben egy letöltött változat meg igen, nem érezném úgy, hogy warezolok. Kifizettem érte az árat, használom és örülök. Azért is örülök főképp, mivel magyar termékről van szó.
Persze tudom, hogy ezt mindenki másképp látja, de a kérdező kérdésére én továbbra is azt mondom, hogy ha kicsit kacifántosan is, de lehet igot szerezni androidra legálisan. Nem a playből nem a marketből, de ha fizetni akar érte, akkor tud is szerintem.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
#40993792 #47792 üzenetére
Sziasztok! Ne haragudj, ha a levelem nem olyan hangvételben készült, mint ahogy azt kellett volna. Remélem ezt a válaszomat elolvasod és enyhítek a helyzeten
Így visszaolvasva igazad van, bocsánatot kérek, kissé zaklatott voltam egyéb okokból, aki ismer az tudja, hogy tartózkodom az ilyen kifejezésektől, szóval még egyszer bocsánat, köszönöm, hogy megpróbáltatok segíteni, megértem, hogy a jogszabályok megváltoztak a 6630 óta, így tovább nem firtatom a dolgot, pedig nagyon jó lenne egy ilyen program otthon/autó vagy akármi más védelmére hasznosítva. -
Babetta-X
senior tag
válasz
#40993792 #47784 üzenetére
Ez baromság. Jó hogy kapásból leszóljátok az ötletemet. Anno még Nokiára (6630) is volt ilyen program. Remekül lehetett riasztóként /megfigyelőként használniu a telefont, sok egyéb funkció mellett. Gondoltam ha sokévvel ezelőtt meg tudták csinálni, akkor talán Androidra is sikerül. Ugyanúgy mint 6630-ra volt a spycam is, ami ha mozgásét érzékelt fotókat készített a háttérben.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Van bármilyen olyan program androidra, hogy akkor is halljam mi megy a telefonban mikor már le van téve? Szóval hogy xy felhív leteszem de ő még utána is hallja a telefon mikrofonját. Vagy bármi olyan program amivel háttérből lehet hallgatni a teló mikrofonját. Köszönöm előre is a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest