- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
BLN control-ra keress rá, talán már s5830i-re is van támogatás.
Nem elég csak az alkalmazás, a rom-nak is támogatnia kell - vagy eleve ilyen rom-ot raksz fel, vagy patch-elsz, vagy manuálisan módosítod a rom-odat. Nem, nem tudom, h miként. De úgy hallottam nem egy nagy was ist das még manuálisan sem, csak itt-ott kell átírni vmit, vagy berakni egy fájlt, vagy ilyesmi.Amúgy miért nem a telefon topikjában kérdezed ezt?
-
Probert75
addikt
Azért nem működnek, mert a rendszer nem támogatja. Kernelt kell cserélni. A sima Ace-en Pl. a KETUT féle kernelekkel rendesen megy a BLN Control Pro. Nekem a b84-es van a romomban és jelezi rendesen villogtatással a nemfogadott hívást, olvasatlan sms-t és a gmail-t. Az "i"-s készülékekhez nem tudom milyen kernel kell. Ahhoz még szinte semmi sincs.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest