- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
BLN control-ra keress rá, talán már s5830i-re is van támogatás.
Nem elég csak az alkalmazás, a rom-nak is támogatnia kell - vagy eleve ilyen rom-ot raksz fel, vagy patch-elsz, vagy manuálisan módosítod a rom-odat. Nem, nem tudom, h miként. De úgy hallottam nem egy nagy was ist das még manuálisan sem, csak itt-ott kell átírni vmit, vagy berakni egy fájlt, vagy ilyesmi.Amúgy miért nem a telefon topikjában kérdezed ezt?
-
Probert75
addikt
Azért nem működnek, mert a rendszer nem támogatja. Kernelt kell cserélni. A sima Ace-en Pl. a KETUT féle kernelekkel rendesen megy a BLN Control Pro. Nekem a b84-es van a romomban és jelezi rendesen villogtatással a nemfogadott hívást, olvasatlan sms-t és a gmail-t. Az "i"-s készülékekhez nem tudom milyen kernel kell. Ahhoz még szinte semmi sincs.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os RX 6700 XT - garanciával
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest