Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Tudnátok ajánlani egy jó SMS manager programot? Eddig a Handcent SMS-t használtam, de rá kellett jönnöm, hogy nem kapok kézbesítési értesítést, ha azzal küldöm el, pedig be van állítva. Ez egy nagyon súlyos hiba szerintem. Olyan kellene, ami egyrészt van ilyen jó, másrészt kézbesítési jelzést is kér. Értelem szerűen nem kezdek el próbálkozni, hogy melyik lehet jó vagy nem jó, mert minden sms pénzbe kerül. Arról nem is beszélve, hogy nem jól jeleníti meg az sms-eket (legalábbis azokat, amiket backup-ból állítottam vissza), mert két külön csoportra bontotta a küldötteket és a bejövőket, így meg mi értelme a chat nézetnek, ha valójában nem is az!?
Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest