- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
VD
őstag
válasz
BalanceR #23282 üzenetére
Csaló!
De legalább nem törölted!MW3-at Én is várom! Az 1-2 is nagyon tetszett, pedig nem voltam oda elsőre az FPS irányításért amikor iPhone-on próbáltam elöször. Aztán 4.3" rögtön megjött a kedvem.
Gameloft nem szokott Tegra only lenni.Most hegesztem a Shadowgun-t a tab-ra, kíváncsi vagyok 10" milyen lesz!
-
VD
őstag
válasz
BalanceR #23279 üzenetére
Akkor a Blood and Glory-t fel se ragd. Engem meg attól b@sz szét az ideg! Ilyen szemét, mocskos, rohadt, csaló módon megírt játékot még életemben nem pipáltam! Még jó, hogy ingyenes!
By the way!
A Sprinkle is megszűnt Tegra only lenni!
[link]
Hasonló mint a Burn the City, csak itt a tüzet kell egy locsolóval eloltani, minél kevesebb víz felhasználásával.
Van belőle free pár pályás verzió is. -
VD
őstag
válasz
BalanceR #23276 üzenetére
Menni fog az nyugi!
Csak kell egy kis pihenő! Nálam be szokott jönni, ha elakadok valahol.
Ha már ezzel izzadsz, akkor az utcsó Boss fight-ot imádni fogod!!!
Kb. az 50. próbálkozás után abbahagytam a számolást. Aztán egyszer csak sikerült.Most nekiáltam újra nehezebb fokozaton.
-
VD
őstag
válasz
BalanceR #23258 üzenetére
Az f@sza rész!
Cheat-ről nem tudok. (nem is szeretem, oda a játék élménye). De Youtube-on biztos van guide videó.
Nekem kb. 4.-re sikerült. Lefunti nem lehet, mert utolér és ledarál.
A trükk az volt, hogy futás közben felfelé kell célozni, így még látod a terepet, de amikor megfordulsz rögtön tudsz a zöld kapcsolókra (amiket befele menet kikapcsolsz, hogy tovább tudj jutni) lönni. Amikor a sugár telibelövi a fúrótankot, akkor pár pillanatra megáll, így van időd átfutni a következőig. -
dokee78
félisten
válasz
BalanceR #20508 üzenetére
Próbáld meg ezt,volt egy másik amit használtam,de nem ugrik be a neve.
JustReader News - RSS
-
Rickazoid
addikt
-
deino
csendes tag
válasz
BalanceR #3289 üzenetére
...meg hogy kb. köze nincs a rendes Plants. vs Zombieshoz. Butítva van minden, játékmenet szinte nullára gyalulva, élvezhetetlen klónszerűség. Ha játszottál már, vagy egyáltalán bárhol láttad már a PC / iPhone / bármi verziót, akkor ennek a közelébe menni se érdemes. De tényleg, csak fel fogod húzni magad rajta, mint én. (PC-n többször is kipörgettem, nagy kedvenc.) Sőt, ezt még azoknak se ajánlom, akik nem találkoztak semmilyen formában a Plants. vs Zombies nevű remekművel, mert csak rossz szájízzel fognak távozni a game mellől, és nem értik majd, mire a nagy felhajtás.
-
delbarta
senior tag
válasz
BalanceR #3234 üzenetére
Pinky Desire 1.8. Ez egy minimálisan módosított gyári 2.2 ROM, de semmi proci húzás nincs benne. Normál módban fut minden. Nagyon stabilan működik, nincs vele semmi gond.
Az új Linpack alatt már kevesebb pontot lehet kapni, mint a régi alatt, jobban megdolgoztatja a gépet. Azzal a legjobb értékem: 35.136. Láttam már 1300 MHz-re húzott procit, van olyan rom is, az jó kis eredményeket adott, de szerintem nincs rá semmi szükség, nincs kedvem tönkrevágni.
Azért látható az eredményből, hogy a cpu adja az eredmény legnagyobb részét. Ennyit tett a 2.2 Froyo. A többi érték hasonló a 2.1 alatti értékre. Kiváncsi leszek a SGS-re 2.2-vel. Na annak aztán lesz pontszáma ha ugyanígy nő a cpu értéke a 2.2-vel.
Egyébként kaptam már nagyobb eredményt is, de azt az ingyenessel csináltam, nem látszik a megoszlás: -
Saccco
nagyúr
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
BalanceR #2520 üzenetére
Ott van az aláírásban, hogy mit használok. OSX. Nem mellesleg a zip egy elterjedtebb formátum, mint a rar. Azt alapból tudják már a rendszerek kezelni. Bár a winvacak nem tudom, hogy tudja-e. Ez az egész a microgyííík hibája, mert semmiből sem tudnak szabványost használni, vagy készíteni. De most egyre inkább megtörik az egyeduralmuk. Szerencsére. És akkor végre máshogy lesz. Lassú víz partot mos.
Winről linuxra átvitt állományoknál is rengetegszer találkoztam kódolási hibával még a mai napig is. Szóval még mindig aktuális, hogy nem használunk ékezetes karaktereket. A fájlnévnél meg tök mindegy, hogy Veres vagy véres nincs jelentőssége. És tuti, hogy nincs is gond vele. A könyvet megnyitva meg úgyis olvasható a címe.
Telón mivel lehet kibontani a rar-t? -
aggleány
addikt
válasz
BalanceR #2496 üzenetére
Köszönöm, köszönöm
Találtam köztük olyat, ami még nem volt meg. Ha elmeséled (akár priviben), hogy hogyan kell feltölteni, nekem is van már pár könyvem, borítóval. A legtöbbet én herkesztettem, ezért nincsenek bennük fejezetcímek, csak úgy jönnek egymás után a fejezetek. Ha van rá igény, és elmondjátok, hogyan kell, felteszem őket valahova. A teljesség igénye nélkül (szerző szerint): Anthony Grey, Dan Brown, Csernus Imre, Leslie L. Lawrence majdnem összes, Vavyan Fable összes, Wilbur Smith.
Ha valaki az FBReader-t szereti, azon is lehet epub kiterjesztésű könyveket olvasni
-
Lasy
veterán
válasz
BalanceR #2448 üzenetére
Ezzel el is érhetem a telefon belső mappaszerkezetet?
vagy esetleg ez a módszer?
ezzel le tudom menteni az eredeti fajlokat?
Nem ért valaki az ilyenhez?
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest