- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #1071 üzenetére
szerintem idővel talán beteszik ezt is, de jelenleg még elég korlátozott a lokalizációk száma androidon. péládul a 2.1-es frissíŧéssel is bekerült pár nyelv a Milestone-ba, gondolom majd később is lesznek újak.
szerintem az ékezet nélküli írás bár szigorúan véve helytelen, de nem mondanám igénytelennek, és nem sorolnám egy kategóriába mondjuk az ilyen "cuki" meg "menő" rövidítésekkel, illetve a figyelmetlenségből elkövetett hibákkal. akinek mondjuk nincs valamiért magyar billentyűzete (most ilyen ugye a milestone is, de ha mondjuk egy angol könyvtárban leülsz egy gép elé, akkor sem lesz magyar leosztás gyaníthatóan), akkor az már nem is írhat szöveget? nyilván nem írnék így disszertációt, de hétköznapi használatra még elfogadhaó szerintem.
Aktív témák
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- Eladó 57" Samsung Odyssey Neo G9 ívelt, 2 4K 7680 2160, 32:9 szélesvásznú, 1ms, 240Hz
- Sony 90mm f2.8 Macro
- Eladó igényesen összerakott Ryzen 7 Gaming PC 16GB VGA + Garancia Csere/Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest