- iPhone topik
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeptember 29-én érkezik a CMF első fejhallgatója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a Titanium Backuppal visszaállított programok Éclair alatt nem jelentek meg a Market My Downloads listájában? Én belefutottam ebbe, pedig korábban sose volt hasonló gondom, illetve a backupok tartalmazták a Market linkeket is. Lefuttattam a Market Doktort a TB-ben, de nincs hatása, lefut, kiírja, hogy 63 programot csatolt a Markethez, de nem jelenik meg ott egyik sem, csak a már ott lévő pár darab. Illetve az ez után készített mentés a TB-vel nem tartalmaz Market linket, még az egyébként Market által látott programjaimról sem.
Megjegyzem nem csak a listában nem szerepelnek a programok, hanem keresésre is csak annyit ír, hogy Free, nem hogy Installed, ha telepíteni próbálom, szimplán letölti, anélkül az üzenet nélkül, miszerint a telepített korábbi verziót felül fogja írni.
Ha törlöm a TB mappáját és a TB-t is, majd megint telepítem, akkor viszont egyetlen telepített programot sem lát a rendszerben.
Cache és Dalvik Cache törlés nem segít, Motorola Milestone-ról van szó (amin a Froyo nem túl stabil és már meguntam a hibákat, ezért került vissza az Éclair).
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Androidos tablet topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest