Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdavid1
aktív tag
Talán így a 9000-rel eléri egy 7000-es Oppo üzemidejét.
-
spect80
őstag
Na igen. Nem lehet eldönteni hogy a különbségek inkább adódnak eltérő kijelző technológiából/os optimalizációból/chipsetből/agresszív memóriakezelésből vagy a nagyobb névleges akku kapacitásból. Az biztos, hogy az S23u után honor m5p/m6p/ xiaomi 15 esetén minimális eltérést tapasztaltam üzeimdőben a kínaiak javára. Most meg egy fold 7et használok, aminek papíron 800mah-val kisebb az akksija mint a xiaomié és 1200mah-val a Honor m6p-é és úgy hogy néha használom a nagy kijelzőt is ugyanazt az üzemi időt hozza mint azok. Szerintem ez az első néhány generáció csak mókusvakítás
-
Bareszotron
tag
Aliexpress-en free gift-el kapható Xiaomi vagy Samsung töltő, csak rendelni kell 1 euróért valamit, szállítás ingyenes
-
oli987
junior tag
Poco F8 - ban mennyi marad a 9000 mAh - ból?
-
Graphics
Jómunkásember
Fura, nekem egy 6000-es Si/C aksis mobil is elmegy 2 napot, örültem is neki, amikor megvettem.
De ezt talán máskor írtam, csak nem neked, hogy az aksi csak egy eleme a történetnek.
Kijelző, hardver rengeteget számít a fogyasztásban. És természetesen egy takarékos rendszer.
Volt két hasonló tudású telefonom, hasonló hardver, de kijelzőben az egyik sima AMOLED, a másik LTPO-s megoldás volt, rendszerben is volt eltérés. Aksi kb egyforma, mégis teljesen más üzemidő jött ki.
Én várom ezt a versenyt, ennek van a legtöbb értelme a mobilpiacon.
-
roli543
őstag
Ezek a számok nagyon szépek, de egyenlőre nem azt látni, hogy majdnem dupla annyi ideig bírják, vsgy akár elmennek 2-3 napot….
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flint 2 OFF topik
- Warhammer 40.000
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi