Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya
üzenetére
Sajnos eddig úgy tűnik, hogy a legutóbbi rohamos akku-merülés oka épp az Alarm Klock volt, pedig az pontosan ébresztett.
Most a Load Monitorral próbáltam megoldatni és mellette a gyári ébresztőt használtam, pontos volt, de reggel levettem a töltőről, elmentem boltba, hazaérve már csak 90%-os volt, két óra múlva meg már csak 80%-os.. most megint felraktam töltőre, és töröltem a Load Monitort. Most épp az Alarm Master-t raktam fel, de egyelőre nem tudom jól működne-e. Amíg csak munkából késnék 10-15 percet, az nem lenne gond (mivel mindig ennyivel korábban érek oda, szóval nem késnék gyakorlatilag), de van, hogy reggel találkozok Barátnőmmel, olyankor viszont egyáltalán nem szeretnék kockáztatni egy perc késést se..
Az meg milyen már, hogy azért kellene vennem ébresztőórát, mert egy Androidos csúcsmodell okostelefon nem tud pontosan ébreszteni, amikor egy 5.000 Ft-os vacak képes rá?
A GAlarm nem készül Androidra? WM alatt az megoldotta az alarm bug-ot, mindig ezzel kezdte az első indítást minden ROM csere után, és az akku-t se szívta le.
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gitáros topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- További aktív témák...
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest