- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Sziasztok olyan levelező programot keresnék ami működik normálisan.
Leírom, hogy mit értek ezalatt.
Ugye nem szoktam sok levelemet elolvasni, és letörölni sem, több 100 ilyen levelem van a postafiókban és egyébként is több ezer levél fészkel itt.
De nekem csak az a legfrissebb 5 vagy 10 levélnek kéne letöltődve lennie. Amiket eddig kipróbáltam azok mind hibásan működtek(igen a gyári is) ha megnéztem a legfrissebb 5 levelemet akkor elkezdte letölteni a következő 5 legfrissebbet amit még nem néztem meg pedig tök fölös. Nekem csak az kéne hogy az utóbbi 3 nap levelei jelenjenek meg csak, semmi más. Na meg, hogy lehessen törölni ténylegesen mert eddig ezt is beállítottam, de egyik sem volt képes erre attól hogy volt rá opció. A másik de ez csak plusz, hogy a leveleket be lehessen állítani, hogy ténylegesen letöltse -e vagy csak mutassa, hogy van e új. Meg be lehessen állítani, hogyha letölti akkor az sd kártyára töltse. Ne a telefon belső tárhelyére mert a legtöbb ilyen, és mikor bugosan elkezdte leszedni mind az 1
000 levelemet akkor igencsak nagy adatforgalmat generált a kis 100 megás csomagomnakRemélem tudtok segíteni ebben és valamennyire érthetően írtam le :S
-
Pocok256
veterán
válasz
bajtokarpi #4800 üzenetére
Van egy csomó leírás hogy lehet lég és por mentesen feltenni egy ilyet tessék utána nézni a folia jó csak ügyesnek kell lenni hozzá ^^
-
Pocok256
veterán
válasz
llaszlo #4783 üzenetére
Válasz a kérdésedre: http://hvg.hu/Tudomany/20101209_t_mobile_halozat
Stryker: Igazábol én két böngészőt használok vagy dolphint ha otthon vagyok és wifi közelben vagy pedig Opera minit mert az alig eszik netet. A dolphin nagyon jó és nagyon kényelmes gyors és szinte minden 100%-an ugyanúgy jelenik meg mint az itthoni normális böngészőben. Szóval emiatt szeretem. Viszont az Opera mini meg alig eszik net forgalmat ami a 100 Mb os net csomagomnak nagyon fontos
más:
Valaki nem tud valami olyan progit ami a ledeket villogtatná a telefonon elmulasztott híváskor vagy sms kor. (na meg tutira jó lenne T-mobile pulse -ra ) -
Pocok256
veterán
Valaki tudna segiteni, hogy a sense analog clock wodgetnel ha pl szegedi vagyok akkor weather code ra mit irjak ? Beirtam neki ezt HU X X 0 0 1 9 , de attol meg nem nagyon talal adatot es nem mutata semmit
-
Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest