- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #34574 üzenetére
Igen, meg az olyasmikre, mint a "Menj Launcher", vagy most kerestem időjárás programot és olyanok, mint "Az ingyenes Weather", "Fény FastWeather", "Több FastWeather", "Tavaszi virágok Pic", stb., ez minden elképzelhető keresésre ráillik az utóbbi időben, lefordítja igen sok magyar fordítással nem rendelkező program nevét és leírását, szinte lehetetlenné téve, hogy bármit megtaláljak vagy értelmezzek a leírásban, muszáj a webes keresőt használnom.
(#34576) TRob1: lehet a fejlesztőnek kell engedélyezni vagy pont letiltani a fordítást. Én csak erre tudok gondolni, pontosabban utóbbira, mert szerintem épeszű ember nem bízná a Google fordítóra a szövegét direkt. Bár lehet tévedek.
Nekem többször megjelent már ilyen formában.. most rákeresve én is Go-t látok, ezért is gondolom, hogy nem túl régi funkció, ami default on és a fejlesztőnek kell tiltani.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest