Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #34574 üzenetére
Igen, meg az olyasmikre, mint a "Menj Launcher", vagy most kerestem időjárás programot és olyanok, mint "Az ingyenes Weather", "Fény FastWeather", "Több FastWeather", "Tavaszi virágok Pic", stb., ez minden elképzelhető keresésre ráillik az utóbbi időben, lefordítja igen sok magyar fordítással nem rendelkező program nevét és leírását, szinte lehetetlenné téve, hogy bármit megtaláljak vagy értelmezzek a leírásban, muszáj a webes keresőt használnom.
(#34576) TRob1: lehet a fejlesztőnek kell engedélyezni vagy pont letiltani a fordítást. Én csak erre tudok gondolni, pontosabban utóbbira, mert szerintem épeszű ember nem bízná a Google fordítóra a szövegét direkt. Bár lehet tévedek.
Nekem többször megjelent már ilyen formában.. most rákeresve én is Go-t látok, ezért is gondolom, hogy nem túl régi funkció, ami default on és a fejlesztőnek kell tiltani.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest