- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Poco F7
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #1205 üzenetére
Sajnos eddig úgy tűnik, hogy a legutóbbi rohamos akku-merülés oka épp az Alarm Klock volt, pedig az pontosan ébresztett.
Most a Load Monitorral próbáltam megoldatni és mellette a gyári ébresztőt használtam, pontos volt, de reggel levettem a töltőről, elmentem boltba, hazaérve már csak 90%-os volt, két óra múlva meg már csak 80%-os.. most megint felraktam töltőre, és töröltem a Load Monitort. Most épp az Alarm Master-t raktam fel, de egyelőre nem tudom jól működne-e. Amíg csak munkából késnék 10-15 percet, az nem lenne gond (mivel mindig ennyivel korábban érek oda, szóval nem késnék gyakorlatilag), de van, hogy reggel találkozok Barátnőmmel, olyankor viszont egyáltalán nem szeretnék kockáztatni egy perc késést se..
Az meg milyen már, hogy azért kellene vennem ébresztőórát, mert egy Androidos csúcsmodell okostelefon nem tud pontosan ébreszteni, amikor egy 5.000 Ft-os vacak képes rá?
A GAlarm nem készül Androidra? WM alatt az megoldotta az alarm bug-ot, mindig ezzel kezdte az első indítást minden ROM csere után, és az akku-t se szívta le.
Aktív témák
- TRUST GXT 498 Forta vezetékes fejhallgató mikrofonnal, PC, PS4, PS5, 3,5mm jack, fehér
- PLAYSTATION 5 (PS5) DUALSENSE V2 MIDNIGHT BLACK (FEKETE) VEZETÉK NÉLKÜLI KONTROLLER
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H T1000 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Cooler Master MasterBox MB511 RGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest