Hirdetés
- Apple Watch
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
üzenetére
Lassítja, az biztos, de én a 21-es korom ellenére nem nagyon szeretek nem helyesen vagy rövidítve írni. A kalaposra álltam át, csak tudnám mi a kódja, hogy beírhassam ide a kalapos jelző helyett.. mindegy. Mondjuk.. lehet egy program, ami megváltoztatja, hogy mondjuk az Alt+Space kombinációval lehessen az utólag beírt karakternél léptetni az ékezetes variációk közt, gyorsabbá tehetné. TyTN-ömnél megszoktam, hogy melyiknél 2, 4, 5 vagy 6, 3 talán nem is volt, szóval eléggé gyorsan tudtam írni úgy. Itt sincs gond, napról napra gyorsabban írok vele, csak néha mellényomok, ha felnyúlok a kijelzőre egy ékezet miatt
A vastagság meg.. a Motorola megcsinálta, nem olyan vastag, én nagyobbra számítottam, amikor kézbe vettem, hirtelen olyan picinek és vékonykának, törékenynek tűnt a nagy kapacitású akkus TyTN után. Kérdezték tőlem valamelyik nap, hogy mi az a "törés" ott alul (látnának egy Dream-et, azon tényleg van "törés"), mintha el lehetne tolni a kijelzőt. És eltoltam a kijelzőt.(#1069) animoo: így hirtelen 74-et számoltam, ebből 9 nem HTC, de ha a SE (X1 és) X10 ott van, akkor ennek is lehetne helye. Más is felvetette már, ha már egyszer xda developers, nem htc developers, akkor miért nem gyűjtenek oda minden jelentősebb xda-t.. talán nincs rá energiájuk, de szerintem a fórumozók életben tartanák, és legalább lenne egy fix hely, ahol biztos információt lehetne találni, nem kéne próbálgatni, hogy mi jó és mi nem jó erre, hisz azért mégis minden androidos telefon eltér valamennyire.
Mindenesetre Köszönöm a hozzászólásokat, azt hiszem várok még és nyitva tartom a szemem, hátha a magyar fordítása a rendszernek eljut arra a szintre, hogy felbukkanjon valamilyen hivatalos kód, amivel valaki megoldja (az LG GW620-nak van hivatalos magyar megoldása, tehát mégis csak lehetséges, jó kérdés, miért nincs egységesítve ez a része az Androidnak).
Aktív témák
- Thinkpad T16 Gen2 27% 16" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe gar
- HP ProBook 445 G7 AMD RYZEN 5 Pro 4500U/8GB/256 SSD/14 " FHD laptop garanciával
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi