Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Lenne egy kis problémám a naptár szinkronizálásával. Kijavítottam pár eseményt egész naposról időpontosra, de a telefonomon a naptár nem szinkronizálja őket ebben a formában, marad egész napos mindegyik. Ez azért rossz, mert rosszul jeleníti meg a kezdő és végnapokat (több napos események), vagy a kezdőnapot jelzi egy nappal korábbra, vagy az utolsó napot egyel későbbre. Sehogy nem tudtam megoldani, csak így, hogy időpontokat is megadtam.
Hogy tudnám megoldani, hogy a telefonom szinkronizálja a változásokat? Google fiókot törölni nem lehet, csak factory reset tudja leszedni.Szerk.: na, a naptárban a megjelenített naptárak ki-be kapcsolásával sikerült megoldatni, de még mindig itt a probléma, hogy némely eseményt kezdetét egy nappal korábbra, némely végét egy nappal későbbre teszi. Sőt, most a webes naptárban is átírta őket, rendezhetem újra az egészet
. Tapasztaltatok már ilyet?
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- BIOS topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Tapasztaltatok már ilyet?