- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
patex1983
őstag
válasz
dokee78 #47265 üzenetére
A választ itt megtalálod
Még annyit tennék hozzá, hogy nekem Win7 alatt addig nem adott hozzáférést a mappákhoz, amíg a mappa "Tulajdonságok-Biztonság-Szerkesztés-Hozzáadás"-nál teljes hozzáféréssel hozzá nem adtam a HÁLÓZAT (így csupa nagy betűvel, vagy angol op.rendszer esetén NETWORK) felhasználót. -
patex1983
őstag
válasz
spyduck #47226 üzenetére
Magyar nyelvre:
More Locale 2 -
patex1983
őstag
Tudnátok media stream terén segíteni? A cél az lenne, hogy a pc hdd-jéről filmeket tudjak nézni a tabletemen, wifi-n keresztül.
Felpakoltam a VLC Direct Pro Free-t, elvégeztem az itt leírt beállításokat, feltelepítettem pc-re is a VLC player legfrissebb verzióját (2.0.2) , majd elvégeztem az itteni beállítást. Az eredmény az, hogy sikerül tabletről kapcsolódni a pc-hez, tudok tallózni pc-ról, viszont ha lejátszásra kattintok, akkor a tableten csak a Buffering... felirat jelenik meg és sötétség.
Mi lehet a probléma? -
patex1983
őstag
válasz
Mcfery #45724 üzenetére
Jelenleg így van megoldva, ezzel csak az a baj, hogy egyedül az App Lock műkdöik úgy, ahogy azt én szeretném (nem lövi ki semmilyen task manager, újraindítás után rögtön, automatikusan betölt és stabil). Több mást próbáltam, de mindegyikkel volt valami probléma, pl. jelenleg a 2. locker a Smart AppLock, ami stabilan fut, viszont újraindítás után nem indul el automatikusan, ránéztem egy AutoRunManager-rel, ahol azt írja, hogy automatikusan indul, ennek ellenére mégsem.
-
patex1983
őstag
Tudtok olyan app-ot ajánlani, amivel különböző alkalmazásokhoz különböző jelszavakat lehet beállítani?
Konkrétan azért kellene, mert van egy tabletünk, amit a párommal közösen használunk és a gmail klienst beállítottam az ő postafiókjára, az e-mail klienst pedig az enyémre és szeretnénk, hogy mindenki csak a sajátjához férjen hozzá. Az applock és társait próbáltam, azok viszont fixen egy jelszót tudnak és a levédett app-ok mind azzal nyithatóak. -
patex1983
őstag
válasz
Gál István #3886 üzenetére
ebben az esteben próbáld meg esetleg outlook-kal szinkronizálni először a k800i-t, ha ez sikerül, akkor utána már tudod az x10-el is, ez hátha...
-
patex1983
őstag
válasz
Gál István #3884 üzenetére
Miért felejtős a bluetooth?
Én is k800i-ről váltottam, igaz nem x10-re, hanem LG Optimusra és én is bluetooth-on küldtem át a névjegyeket, hiba nélkül ment. -
patex1983
őstag
válasz
sztrogoff19 #3523 üzenetére
A KeepScreen nevű appot próbáltad már?
Ez nem engedi a telefont készenléti állapotba, ha az adott app fut.
Én használom és igen praktikus sok alkalmazásnál.Ha nem kapcsol be a képernyőzár, akkor gondolom folyamatos lesz a GPS jel, bár azt hiszem, hogy annak lezárt képernyővel is mennie kellene.
-
patex1983
őstag
Nem feltétlenük szükséges, elég egy Wifi hálózat otthonra, vagy ha olyan helyen vagy, úgyis találsz nyitott Wifi hálót...
Én pl. teljesen mobil-net mentesen nyomom az LG Optimussal és eddig még nem hiányzott soha a mobil-net előfizetés.
Szerintem nem bánod meg, ha android rendszerű telefonra váltasz, eddig bármi ami eszembe jutott, hogy de jó lenne, ha a telefon ilyet is tudna, rákerestem Marketen, neten és lett
Mindemellett a felhasználói élmény sem utolsó, nem kell idegbajt kapni a kezelése közben, atomstabil, gyors, egyszóval élmény használni!Különösen ajánlott plecsni az Androidnak
-
patex1983
őstag
Mivel senki nem reagált erre így felraktam melóból hazaérve a sportypal app-ot, és meg kell mondjam, hogy pont ilyet szerettem volna, számomra perfekt
-
patex1983
őstag
Tudnátok linket, vagy QR-t dobni a Runkeeper, vagy a DroidRunner nevű alkalmazásokhoz?
Marketen egyiket sem találtam...
A Runkeepert még a saját weboldaláról sem tudom letölteni, mert a letöltési link ott is a Marketre mutat... -
patex1983
őstag
köszönöm a gyors reagálást
, de nem olyan kellene, ami a cpu kihasználtságát mutatja, hanem csak szimlpán az órajelét
a System Widgetet próbáltam már ezek közzül, meg a Temp+CPU V2-t. Az utóbbi jó lenne, csak az meg annyira apró, hogy alig látni...De majd keresgélek még én is
-
patex1983
őstag
Üdv!
Olyan widget-et nem tud valaki ami kiírja a cpu jelenlegi órajelét?
Lg Optimusra -
patex1983
őstag
#
Where do I download Locale?Locale is available as a paid app on the Android Market, as well as directly from the two forty four a.m. store.
-
patex1983
őstag
Üdv!
Lehet én vagyok a vak, de nem találtam marketen a Locale nevű progit, csak mindenféle plug-int hozzá...ami persze kiírta, hogy kell a Locale app is a működéshez, felajánlott egy linket, ahonnan töltsem le, ráböktem, de arra meg azt kaptam, hogy nincs találat...
Ha valakinek megvan a telepítőfájl elküldhetné az e-mailemre, vagy egy letöltési linket ha tudna adni, hálás lennék
Ja, LG Optimusra kellene, ha ez számít...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest