- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
qqcqqc #10664 üzenetére
Esetleg ki lehet probálni a PlayerPro-t is.A PowerAmp nagyon jo(mappa,Flac és EQ)viszont fizetös(bár szerintem megéri,én is megvettem)és az EQ-ja szerintem el van tulozva.A gyári beállitások néha használhatatlanok,a Bass-nál sok számom betorzit,visszább kell venni...
A PlayerPro kicsit lágyabb EQ-val dolgozik,szintén tud mappákbol játszani.Csak az EQ-t utolag kell rátelepiteni.Mindkettö letölti a boritokat is,ha adsz neki netet.
-
este szerettem volna élesben kipróbálni a skype-t, de bejelentkezni sem tudtam....
talán kicsit túl volt terhelve a rendszer?
a skype fórumán sokan panaszkodtak, volt telefon, amire nem lehetett feltelepíteni, vagy nem indult...
szerintem hamar lesz hozzá frissítés.
se telefonosoknak felejtős, 2.x rendszer kell alá. galaxy s-nél problémák, de legalább már van. -
Takhanto
őstag
-
Rickazoid
addikt
Egy elég alternatív megoldás, de lehetséges: a Nimbuzz-nak van PC-re programja, ha jól emlékszem az tud hanghívást is, és mivel Androidon a Nimbuzz felmegy a saját hálózatára, így ha az ismerőseidet meg tudod kérni, hogy tegyenek egy próbát, akkor megoldható. Persze tudom, hogy nem ezt akarod hallani, de ha egyik nincs.. és megoldható... meg kell próbálni váltani. PC-nek mindegy, hogy a Skype kliens mellett fut-e egy Nimbuzz kliens is, a telepítése se bonyolult, a regisztráció pedig ingyenes.
Viszont Linuxon nem jártam sikerrel Nimbuzz szempontjából, wine-nal nem működött, de még a webes felület se, szóval csak Windows/Mac sajnos.
Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest