- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
TouchPal Dialer!!! Mindent tud, ami kell.
-
sssz
őstag
android: 2.3.3.
sense: 2.1.De páran az angoloknál már kaptak OTA frissítást az új androiddal és a 3.0 sense-el. állítólag valami biztonsági rés probléma miatt álltak le a kiszórással a HTC-nél.
Az Incredible S-t én nézegettem, kézben is tartottam....hát, számomra elképesztően műanyag hatást kellett. A Desire és a Desire S elegáns külsejét meg se közelíti.
-
TRob1
veterán
Jaa, hogy úgy akarod. És mé' akarsz e-t írni, ha é van a nevében?
Ha meg e-t akarsz írni, akkor mé'nem írod úgy a nevét is a kontaktnak?De az a lényeg, hogy nem lehet ilyet, kell másik kontaktkezelőt keresni, vagy írni a fejlesztőknek ilyen nemű igényre (sztem érdemes lenne tényleg, mert már valósítottak meg jópár felhasználói kérést)
-
canniball
nagyúr
-
Rickazoid
addikt
Nekem a Widgetsoid megoldásai eddig mindig működtek, kikapcsolt kijelzővel is. Ki lehet rakni vele 1x1-es widgetet is, csak a Flashlight ikonnal. Emellett beállítható Auto mellett 4-féle módszer rá, valamelyik biztos működik.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest