- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Tud valaki működő megoldást arra, hogy a Windows Mobile alatti hívásnaplót és sms-eimet egyesítsem az Android alattiakkal?
Ma lettem Milestone tulaj, vagy két órát töltöttem ezzel, de nem találtam megoldást.
Lényegében egy halom backup programmal írattam ki .xml fájlokba az sms-eimet, de nem találtam olyan programot, ami ténylegesen be tudta volna olvasni bármelyiket Android alatt, illetve találtam egy Sprite Software programot, aminek van WM és Android alá is verziója, de a wm-es egy .exe-t hoz létre, amivel az androidos nem tud mit kezdeni.
Az xda-developers fórumain is csak annyit találtam, hogy egy SMS Import programmal kiíratni az sms-eket .xml-be, majd egy SMS Migrator programmal beolvastatni Androidon, de az Androidos program nem elérhető a Market-ben, a weboldalán meg nincs letöltési link. Itt találtam ezt. Az itt említett SMS Backup and Restore program 0 darab sms-t állít vissza bármilyen .xml-ből, magyarul nem működik.És akkor ezek csak az sms-ek voltak, de a hívásnapló is jól jönne. Viszont az előző PDA-mra már megvan a vevő, holnap Postára adom, ma éjszaka meg dolgozom, így sürgős lenne a dolog.
Valakinek valami tippje?
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xbox Series X|S
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra eladó
- BMW 325xi 3.0L sor6 218LE 2008
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest