- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Óriáskészülék, kis akksival
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Tud valaki működő megoldást arra, hogy a Windows Mobile alatti hívásnaplót és sms-eimet egyesítsem az Android alattiakkal?
Ma lettem Milestone tulaj, vagy két órát töltöttem ezzel, de nem találtam megoldást.
Lényegében egy halom backup programmal írattam ki .xml fájlokba az sms-eimet, de nem találtam olyan programot, ami ténylegesen be tudta volna olvasni bármelyiket Android alatt, illetve találtam egy Sprite Software programot, aminek van WM és Android alá is verziója, de a wm-es egy .exe-t hoz létre, amivel az androidos nem tud mit kezdeni.
Az xda-developers fórumain is csak annyit találtam, hogy egy SMS Import programmal kiíratni az sms-eket .xml-be, majd egy SMS Migrator programmal beolvastatni Androidon, de az Androidos program nem elérhető a Market-ben, a weboldalán meg nincs letöltési link. Itt találtam ezt. Az itt említett SMS Backup and Restore program 0 darab sms-t állít vissza bármilyen .xml-ből, magyarul nem működik.És akkor ezek csak az sms-ek voltak, de a hívásnapló is jól jönne. Viszont az előző PDA-mra már megvan a vevő, holnap Postára adom, ma éjszaka meg dolgozom, így sürgős lenne a dolog.
Valakinek valami tippje?
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Óriáskészülék, kis akksival
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest