- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
domi007
őstag
válasz
szentkuti11
üzenetére
Ha megfelelően erős a hardvered, akkor ShootMe
-
domi007
őstag
Sziasztok,
Android 2.2.1es PDAm már 4 napja nem szinkronizál semmilyen Google cuccal...Gmail alkalmazás mutatja a leveleket (bár azt mondja, last synchronized 4 days ago) de semmi más nem megy (Calendar, Contacts).Próbáltam mindennek a cache-ét meg adatát törölni, nincs változás (Settings-Manage applications-Clear cache/clear data).
A telón több mint 1 giga szabad hely van.
A beállításokban lévő Sync now sem csinál semmit a Synker widgettel együtt.Válasz pár felmerült kérdésre:
Igen, ugyanez a Google fiók amúgy tökéletesen működik, be tudok lépni rá, új eseményeket létrehozni, stb...
Sőt az asztali Outlookommal CompanionLink progit használva szépen szinkronizál is minden változást....
Csak a telóval utálják egymást mindkét irányba...Ami mondjuk nekem most gond, mert végre kitisztogattam a telefonkönyvemet, és jó lenne ha ezt a tiszta verziót leszipkázná a Google-ról, és nem kéne csv export meg importtal szórakozni...
Kösz,
DOMy -
domi007
őstag
válasz
petipetya
üzenetére
Igen, ugyanez a Google fiók amúgy tökéletesen működik, be tudok lépni rá, új eseményeket létrehozni, stb...
Sőt az asztali Outlookommal CompanionLink progit használva szépen szinkronizál is minden változást....
Csak a telóval utálják egymást mindkét irányba...Ami mondjuk nekem most gond, mert végre kitisztogattam a telefonkönyvemet, és jó lenne ha ezt a tiszta verziót leszipkázná a Google-ról, és nem kéne csv export meg importtal szórakozni...
-
domi007
őstag
Sziasztok,
Android 2.2.1es PDAm már 4 napja nem szinkronizál semmilyen Google cuccal...Gmail alkalmazás mutatja a leveleket (bár azt mondja, last synchronized 4 days ago) de semmi más nem megy (Calendar, Contacts).Próbáltam mindennek a cache-ét meg adatát törölni, nincs változás (Settings-Manage applications-Clear cache/clear data).
A telón több mint 1 giga szabad hely van.
A beállításokban lévő Sync now sem csinál semmit a Synker widgettel együtt.Köszönöm,
DOMy -
domi007
őstag
válasz
BladePocok
üzenetére
-
domi007
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Sygic-et használ szinte minden Androidos ismerősöm.
-
domi007
őstag
Sziasztok,
Egy kellemetlen problémám akadt: Android 2.2.1es PDAm már 4 napja nem szinkronizál semmilyen Google cuccal...Gmail alkalmazás mutatja a leveleket (bár azt mondja, last synchronized 4 days ago) de semmi más nem megy (Calendar, Contacts).Próbáltam mindennek a cache-ét meg adatát törölni, nincs változás (Settings-Manage applications-Clear cache/clear data).
A telón több mint 1 giga szabad hely van.A beállításokban lévő Sync now sem csinál semmit a Synker widgettel együtt.
Köszönöm,
DOMy
Aktív témák
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Xbox Series X|S
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő