Aktív témák
-
domi007
őstag
válasz
szentkuti11 #7639 üzenetére
Ha megfelelően erős a hardvered, akkor ShootMe
-
domi007
őstag
Sziasztok,
Android 2.2.1es PDAm már 4 napja nem szinkronizál semmilyen Google cuccal...Gmail alkalmazás mutatja a leveleket (bár azt mondja, last synchronized 4 days ago) de semmi más nem megy (Calendar, Contacts).Próbáltam mindennek a cache-ét meg adatát törölni, nincs változás (Settings-Manage applications-Clear cache/clear data).
A telón több mint 1 giga szabad hely van.
A beállításokban lévő Sync now sem csinál semmit a Synker widgettel együtt.Válasz pár felmerült kérdésre:
Igen, ugyanez a Google fiók amúgy tökéletesen működik, be tudok lépni rá, új eseményeket létrehozni, stb...
Sőt az asztali Outlookommal CompanionLink progit használva szépen szinkronizál is minden változást....
Csak a telóval utálják egymást mindkét irányba...Ami mondjuk nekem most gond, mert végre kitisztogattam a telefonkönyvemet, és jó lenne ha ezt a tiszta verziót leszipkázná a Google-ról, és nem kéne csv export meg importtal szórakozni...
Kösz,
DOMy -
domi007
őstag
válasz
petipetya #7536 üzenetére
Igen, ugyanez a Google fiók amúgy tökéletesen működik, be tudok lépni rá, új eseményeket létrehozni, stb...
Sőt az asztali Outlookommal CompanionLink progit használva szépen szinkronizál is minden változást....
Csak a telóval utálják egymást mindkét irányba...Ami mondjuk nekem most gond, mert végre kitisztogattam a telefonkönyvemet, és jó lenne ha ezt a tiszta verziót leszipkázná a Google-ról, és nem kéne csv export meg importtal szórakozni...
-
domi007
őstag
Sziasztok,
Android 2.2.1es PDAm már 4 napja nem szinkronizál semmilyen Google cuccal...Gmail alkalmazás mutatja a leveleket (bár azt mondja, last synchronized 4 days ago) de semmi más nem megy (Calendar, Contacts).Próbáltam mindennek a cache-ét meg adatát törölni, nincs változás (Settings-Manage applications-Clear cache/clear data).
A telón több mint 1 giga szabad hely van.
A beállításokban lévő Sync now sem csinál semmit a Synker widgettel együtt.Köszönöm,
DOMy -
domi007
őstag
válasz
BladePocok #7474 üzenetére
-
domi007
őstag
válasz
TazLeacher #7464 üzenetére
Sygic-et használ szinte minden Androidos ismerősöm.
-
domi007
őstag
Sziasztok,
Egy kellemetlen problémám akadt: Android 2.2.1es PDAm már 4 napja nem szinkronizál semmilyen Google cuccal...Gmail alkalmazás mutatja a leveleket (bár azt mondja, last synchronized 4 days ago) de semmi más nem megy (Calendar, Contacts).Próbáltam mindennek a cache-ét meg adatát törölni, nincs változás (Settings-Manage applications-Clear cache/clear data).
A telón több mint 1 giga szabad hely van.A beállításokban lévő Sync now sem csinál semmit a Synker widgettel együtt.
Köszönöm,
DOMy
Aktív témák
Hirdetés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Óra topik
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest