- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
domi007
őstag
válasz
szentkuti11 #7639 üzenetére
Ha megfelelően erős a hardvered, akkor ShootMe
-
domi007
őstag
Sziasztok,
Android 2.2.1es PDAm már 4 napja nem szinkronizál semmilyen Google cuccal...Gmail alkalmazás mutatja a leveleket (bár azt mondja, last synchronized 4 days ago) de semmi más nem megy (Calendar, Contacts).Próbáltam mindennek a cache-ét meg adatát törölni, nincs változás (Settings-Manage applications-Clear cache/clear data).
A telón több mint 1 giga szabad hely van.
A beállításokban lévő Sync now sem csinál semmit a Synker widgettel együtt.Válasz pár felmerült kérdésre:
Igen, ugyanez a Google fiók amúgy tökéletesen működik, be tudok lépni rá, új eseményeket létrehozni, stb...
Sőt az asztali Outlookommal CompanionLink progit használva szépen szinkronizál is minden változást....
Csak a telóval utálják egymást mindkét irányba...Ami mondjuk nekem most gond, mert végre kitisztogattam a telefonkönyvemet, és jó lenne ha ezt a tiszta verziót leszipkázná a Google-ról, és nem kéne csv export meg importtal szórakozni...
Kösz,
DOMy -
domi007
őstag
válasz
petipetya #7536 üzenetére
Igen, ugyanez a Google fiók amúgy tökéletesen működik, be tudok lépni rá, új eseményeket létrehozni, stb...
Sőt az asztali Outlookommal CompanionLink progit használva szépen szinkronizál is minden változást....
Csak a telóval utálják egymást mindkét irányba...Ami mondjuk nekem most gond, mert végre kitisztogattam a telefonkönyvemet, és jó lenne ha ezt a tiszta verziót leszipkázná a Google-ról, és nem kéne csv export meg importtal szórakozni...
-
domi007
őstag
Sziasztok,
Android 2.2.1es PDAm már 4 napja nem szinkronizál semmilyen Google cuccal...Gmail alkalmazás mutatja a leveleket (bár azt mondja, last synchronized 4 days ago) de semmi más nem megy (Calendar, Contacts).Próbáltam mindennek a cache-ét meg adatát törölni, nincs változás (Settings-Manage applications-Clear cache/clear data).
A telón több mint 1 giga szabad hely van.
A beállításokban lévő Sync now sem csinál semmit a Synker widgettel együtt.Köszönöm,
DOMy -
domi007
őstag
válasz
BladePocok #7474 üzenetére
-
domi007
őstag
válasz
TazLeacher #7464 üzenetére
Sygic-et használ szinte minden Androidos ismerősöm.
-
domi007
őstag
Sziasztok,
Egy kellemetlen problémám akadt: Android 2.2.1es PDAm már 4 napja nem szinkronizál semmilyen Google cuccal...Gmail alkalmazás mutatja a leveleket (bár azt mondja, last synchronized 4 days ago) de semmi más nem megy (Calendar, Contacts).Próbáltam mindennek a cache-ét meg adatát törölni, nincs változás (Settings-Manage applications-Clear cache/clear data).
A telón több mint 1 giga szabad hely van.A beállításokban lévő Sync now sem csinál semmit a Synker widgettel együtt.
Köszönöm,
DOMy
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Úgy tűnik, nem lesz Samsung Galaxy Tab S10
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Path of Exile (ARPG)
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Wheel Stand Pro állvány szimulátorokhoz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest