- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
killipoly #1353 üzenetére
az ekiga az nagyjából egy olyan program, mint a netmeeting, csak opensource. alapból ez van/volt egy csomó linux kiadásban, és azért használom ezt gépről, mert be lehet benne állíŧani tulajdonképpen akármilyen sip szervert. én voipbusterrel használom, ezért kell a fring-et fent tartani, mert a nimbuzz jelenlegi verziójában androidon sajna nincs lehetőség sip account hozzáadására. én eddig csak wifi-n próbáltam a voip hívást, de nálam nem volt vele semmi gond, tökéletesen működött (ellenben a sipdroid és hasonló progikkal). viszont szerintem az is lehet a gond esetleg, hogy amikor 3G-n próbálod, akkor abban az időben éppen sokan akarják használni azt a cellát, így lecsökken a sebességed, vagy akár ledobál a 3G hálózat.
No.01: nálam Milestone-on semmi lassulás nincs nimbuzz-zal.
sbazsi: nézd meg a task killer-t, hogy nem lövi-e le az ébresztőt, illetve a widgeteket.
-
sbazsi
veterán
-
törölt tag
válasz
killipoly #1262 üzenetére
én a múltkor egy ismerőssel behatóan teszteltem a voip dolgot. hívtam egy Németországban élő barátomat:
- skype desktopról -> német vezetékes: tökéletes minőség
- ekiga (voipbuster account) -> német vezetékes: elég jó minőség
- fring (voipbuster) -> német vezetékes: szintén elég jó minőség, semmi háttérzaj
- német mobilról -> magyar mobil: pocsék hangminőség (késés, szaggatás, stb)
minden esetben wifivel csatlakoztam a routerre, és úgy mentek a hívások. szoktam még hívni kanadai és kínai mobilokat is, általában ekigával (néha fringgel), elég jó minőségűek a hívások, néha van egy kis késés, főleg ázsiai irányba, de nem vészes. -
törölt tag
válasz
killipoly #1253 üzenetére
a fringben nagyon idegesítő, hogy nem lehet külön állítani az értesíŧési hangokat, csak az egész telefont tudod némítani/hangosítani. ez marhára zavaró, mert nem feltétlenül akarok minden egyes üzenetről figylemeztetést kapni, főleg amikor éppen ott van a kezemben a telefon és látom, hogy írnak nekem. plusz a másik, hogy időnként nem képes rendesen váltani a párbeszédek közt... persze voip-ra jó nagyon, de IM-nek nem annyira.
-
Balinov
titán
válasz
killipoly #1252 üzenetére
szia, skpe lite apk, kiprobalni megeri szvsz
majd irj, hogy valt be
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest