- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- IP66 + IP68 + IP69 + IP69K védelemmel érkezik a Note 15 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
VoIP hívásokra mit használtok Android és PC közt? Már majdnem az összeset néztem, ami elérhető a Marketben, de egyik se jó, van aminek nem is értem a működését, mint például a Tubaloo, de a többinek meg nincs PC-ra programja. Eddig csak a Skype-ról és a Google Voice-ról tudok, ami működik, de előbbihez nincs kliens, a Nimbuzz nem frissíti a kontaktlistát és semmit nem tudok kezdeni vele (feltéve, hogy bejelentkezik, általában nem jön össze neki, ahogy a webes felületen se), pedig először úgy tűnt, működik, a Fring meg 5-ből egyszer működik csak, akkor is megszakad egy idő után a beszélgetés és órákig képtelen újracsatlakozni a Skype hálózatára, az utóbbi meg csak az USA-ban elérhető, ott is csak meghívásos alapon, hogy szakadjanak meg.
Egy vagyont elköltök a hálózatok közti hívásra Barátnőmmel, pedig ilyen halál egyszerű lenne a megoldás. Nincs véletlenül valakinek elérhető androidos Skype? Tudom, hogy a Verizon-nál letölthető, de nyilván ha már a telefonon van, nem tudja ellenőrizni, hogy nem csak külföldön jár a gazdája. Esetleg Skype kliens még abból a korból, amikor elérhető volt (volt ilyen?)? Vagy legalább java-s verzió? Esetleg más ötlet?
Eléggé kiábrándító ez a helyzet.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Revolut
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Vicces képek
- Fogyjunk le!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest