- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
-
ko9
addikt
válasz
fatal` #24882 üzenetére
Mikor hozzáadtam a készüléket, még gyári volt rajta - ezért van ott a T-Mobile a név elején. CM7-en a Market app sincs fenn
Mondjuk annó volt olyan módosítás a szolgáltatós ROMokban, hogy nem engedte az élő háttérkép használatát. Remélem nem ez lesz itt is...Háttérben látszik van egy pár fül megnyitva Operában
Érdekes, Chrome-mal simán megy a Google Wallet-es vásárlás. Meglepő, mi? -
TRob1
veterán
válasz
fatal` #24861 üzenetére
Megvettem, ma játszogattam is vele. Nem a klasszikus golf, inkább olyan "gyakorlásnak" felfogható. 1 ütés, és vagy rögtön a lyukba kell ütni, vagy a körülötte felrajzolt "céltáblába".
Jól néz ki, elég nehéz is, elleszek vele ha épp telefonon támad játszhatnékom.(Nézd meg a videót Marketen, kb annyi amit látsz, csak több pálya, amiket unlockolni kell)
-
TazLeacher
nagyúr
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #24515 üzenetére
Van ilyen törvény hogy tilos nyílt Wifi-re csatlakozni?
Nem is tudtam.
Egyébként ha hiszed/hiszitek ha nem, vannak olyan emberkék, akik direkt nem "kódolják" a wifi-jüket, hadd használja más is ha akarja...
(Az itteni topikokban is már olvastam többször ilyen jellegű hsz-t)
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
fatal` #24517 üzenetére
Újra kéne kalibrálnom mert félre húz. Ha nem eléggé szembe van velem a telefon, és feloldom, akkor elfordítja a kijelzőt, és magam felé kell döntenem a készüléket, ami eléggé idegesítő az 534. alkalom után...
Szerk: és mindig jobbra. Van egy gps progim ami mutatja a telefon dőlését is, és alátámasztja az igazam.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
fatal` #24515 üzenetére
Igazatok van, mindenki csinál valami "törvénysértőt". Mégsem részegen vezetek autót, stb... Ha akarná, lekódolná, vagy anno a vásárlásnál érdeklődhetett volna a lehetőségekről, tudnivalókról.
Más: hogy tudom lenullázni a giroszkópját egy Spica-nak? Szerintem nem készülékspecifikus a kérdésem, azért tettem fel itt.
-
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #23803 üzenetére
s7evcsenko-nak nincs rootolva a telefonja, úgyhogy az újrarakás sem fog segíteni.
(#23804) icons:
Végülis akkor nem használsz se freemail-t se gmail-t se hotmail-t se semmi hasonlót mélezésre se, gondolom... ja, hogy igen? Akkor meg miről beszélünk?És pont az Android telefon nem való annak aki ilyesmikben gondolkodik/fantáziál.. (mondjuk egyik másik telefon se, hanem inkább a föld alatt vmi atombiztos bunker minden külvilági kapcsolat nélkül, csak jó sok kaja, meg könyvek, esetleg vmi kvarcjáték, de az már nem tuti...
)
-
Luissimo
veterán
válasz
fatal` #23687 üzenetére
Próbáld meg valamilyen programba betuszakolni ezt a linket, ami tud közvetlenül rádiót streamelni:
hát ezaz, olyan programot kerestem volna.
de aztán kiderült , hogy a legujabb WinAmp is tudja eztet a marketről, csak a copy-pésztemmel volt valami prücök.
köszi mindenkinek.van valami oldal ahol rádióadók streamjeit lehet fellelni, akkor mostmár feltölteném a winamp-ot néhány jó kis adóval (sajnos az Est FM, Pont FM már megszűnt, meg a 88,1 Rockrádió is, de azért biztosan vannak még.
-
Tesztelo.hu
senior tag
-
tomi613
aktív tag
válasz
fatal` #23247 üzenetére
Ez hivatalosnak tűnik:
[https://android.naviextras.com/shop/portal/downloadAPK]iGO My way Release Notes
Version 8.4.2.139242
NavNGo Kft2010.04.19 (8.4.2.139242)
New features:
* Feature 0052957: The current speed is displayed while navigating.
* Feature 0051511: The user can view the itinerary in three different modes.
* Feature 0051101: The user can switch on the GPS receiver if navigation was started without it.Bugfixes:
* Issue 0050272: Breadcrumbs are wrongly positioned on the small map.
* Issue 0051219: Checking for updates cannot be cancelled.
* Issue 0050076: Warn the user if the startup time is too long (eg. because some other process keeps the CPU busy).
* Issue 0050418: The GPS receiver is not switched off while the screen is locked.
* Issue 0049865: Contact navigation doesn't work before first iGO start....and many other user interface improvements and minor bugfixes.
2009.12.11 (8.4.2.124036)
This release contains the following bugfixes:
* Issue 0048871: Correction of wrong GPS time.
* Issue 0048799: After program restart (e.g. because of language change) no GPS signal found.2009.12.08 (8.4.2.123334)
Initial release of iGO My way.___________________________________
Known bugs:
* Issue 0047953: On certain devices iGO randomly exits during loading. Starting iGO again succeeds.
___________________________________Frequently Asked Questions (and answers) may be found at the following URL:
http://www.igomyway.com/android/en/faq.html -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
fatal` #23247 üzenetére
Nehéz értékesíteni. Ingyenesen ott a Google navi, ami valószínűleg sokat fog még fejlődni (ha megnézzük az első Google Mapset és a mostanit, látni a fejlődést), vagy a Waze. A rengeteg androidos telefonra viszont megírni, optimalizálni és támogatni az Igót pedig iszonyatos erőforrásokat (értsd: pénzt) követel. Valószínűleg felmérték: nem éri meg. Aztán lehet, hogy meggondolják magukat, mert most már elég sok androidos teló van, nőtt a potenciális piac, de ők most inkább az autókba épített navikra helyezik a hangsúlyt.
-
Probert75
addikt
válasz
fatal` #23175 üzenetére
Miért engem talál most meg mindenki? Mik nem kapnak jogot? Már az egyérintéses 2G-3G-s témát lezártuk. Nem én akarok ilyet hányszor mondjam el! Én a menübe irányítós 2G-3G widgetet használom! Miért ne tudnám kapcsolgatni a GPS-t? Lehúzom a teló rolóját, aztán bekapcsolom a GPS-t. Mi ezen olyan nehéz?
-
DrJános
aktív tag
válasz
fatal` #22753 üzenetére
Mondtam, hogy nem tudok. Ráadásul ha másikat akarnék beállítani akkor azzal is szenvedjek?
Áh miért nem tudják ezt megcsinálni gyárilag.
Bezzeg a "butafon" tökéletesen tudja minden zokszó nélkül.Mert a gépen már van magyar.
Akkor marketból miért húzzak majd le Angolt?Na jó akkor majd marketból megy angol Asto. Azzal felteszem a Magyar Astrot és törlöm a magyarral az angolt.
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
válasz
fatal` #22583 üzenetére
Igen, az Age of Zombies is ingyenes. Ez tök buli! (Habár egyszer már kipróbáltam a GetJart, akkor nem győzött meg, mert mintha a rendszer kicsit instabillá vált volna tőle, de szerintem én "ügyeskedtem" el valamit.) Lehet, nem is érdemes vásárolgatásba gondolkodnom a Marketen.
-
Psychonaut
veterán
-
dokee78
félisten
válasz
fatal` #22345 üzenetére
Ezért vélt be ez eddig,mert a többinél felugrott,ennél egyenlőre nem.
Más:
1. Nem találom a Marketen a Handcent SMS-t,csak a nyelveket.
2. Go lauchernél el lehet tüntetni az ikonokat a dock-ról,hogy csak a menü ikon látszódjon?Psychonaut ÓÓÓ
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest