- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Na igen, gyorsan ki is vertem a fejemből.
Kérdeznék helyette egy sokkal értelmesebbet.Szerintetek melyik navigációs programnak van a legjobb adatbázisa hivatalokról/üzletekről/cégekről és hozzájuk tartozó elérhetőségekről?
Csak mert a MotoNav-ot tesztelgetem egy ideje, de egyszerűen kiábrándító mik hiányoznak belőle. Nem találta meg Miskolcon az Okmányirodát, Tesco-t (2 éve épült) Bosch-t (5+ éve épült!), meg még kitudja miket hagytak ki belőle, le is hajintottam.
Mit tegyek fel helyette?
Esetleg még az is szempont lenne, hogy jó Európa térkép legyen hozzá. -
-
realee
tag
Nem tudom ez hogy van... SMS-ben FB-től megkaptam a 0.facebook.com címet, amire ha felmegyek, nem megy le az egyenlegemből semmi. Most leszedtem a Facebook for Androidot, azzal felmentem és le is vont kb. 150 forintot csak azzal, hogy bejelentkeztem... Pontosabban arra vagyok kíváncsi, hogy van-e olyan Facebook progi, amire ha rámegyek akkor alapból felmegy 0.facebook.com -ra és nem a touch meg a mittudomén milyen verziókra akar felmenni amiért levon nekem pénzt. A 0.facebook.com T-Mobileosoknak ingyenes, azért akarom azt használni és azért nem is vont le pénzt az a verzió tőlem.
-
Enoss
csendes tag
Ma hajnalban egy kicsit már álmos volt mindenki.Tehát még egyszer feltenném a kérdésemet:ha nincs mobilinternet elérhetőséged sem wifi a közelben,hogy tudsz bármilyen programot is telepíteni egy android op.rendszerrel működő okoskára pl.LG GT540.Mivel gyárilag a telefon nem tartalmaz semmilyen fájlkezelő programot,így a memóriakártyára felmásolt fájlokat egyben nem látod sehol.Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.
Aktív témák
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS érintő i7-1265U 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Corsair RM 750 - tökéletes állapotban, dobozában eladó!
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster t-lcm pedál
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest