Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
DrJános
üzenetére
A QR kód az QR kód
Info itt. Letöltesz egy olvasó programot, odatartod a telefon kameráját és felismeri a linket. Olyasmi, mint a vonalkód csak annál fejlettebb.De nem fontos, itt a direkt link a total commanderhez:
http://tcce.s3.amazonaws.com/tc_rc3.apk
Ezt letöltöd és futtatod. Ajánlott hozzá a LAN és FTP plugin, ezeket itt találod, szintén apk-k:
-
fatal`
titán
-
Keresztapper
senior tag
válasz
DrJános
üzenetére
(#22741) DrJános
Erősödő csengetés. A csengőhang hangerejét a rendszerben arra az értékre kell állítani, ahogy kezdeni akarod, a hangerő növelését majd elvégzi az alkalmazás.
(#22747) Z0C!
Lehet, hogy én vagyok egybites, de egy un-root-olt RUU telepítéssel szerintem ez simán megoldható. Igaz, lehet hogy nem 2, hanem 4 perc.

(#22753) hunfatal
Az túl bonyolult!

-
TRob1
veterán
válasz
DrJános
üzenetére
Általában Fájlkezelő vagy File Manager néven.

ui: Egyébként lehet hogy tényleg nincs benne alapból (nem minden Androidos telefonban van)
ui2: De ha nem akarsz holnapig várni a wifire, és most kell az astro, akk csináld így: Fájlkezelő telepítése SD kariról...
-
TRob1
veterán
válasz
DrJános
üzenetére
Megnyomod a menüt, és ott a Napirend.
(Azt nemtom nálad hogy hozott létre akaratodon kívül bármit is, de nálam még nem sikerült neki soha)A másik 2-re nemtok mit mondani (filmet soha nem bírnék nézni telefonon, ezért nem is foglalkoztam a témával, de asszem egynek a MoboPlayer-t szokták favorizálni)
-
TRob1
veterán
válasz
DrJános
üzenetére
Ha nem akarod szinkronizálni, akkor nem kell wifi (meg semmi más se)
A telefonodon ott a naptár app, ráböksz egy időpontra, aztán már írhatod is az eseményt, meg állítod be hogy egyszeri, napi, heti... stb. (A net elérés csak a szinkronizáláshoz kellene, de nem muszáj, max a pc-n majd a gugliba nem látod az eseményeket)ui: Egyébként a Wifi meg azért van, hogy használják
(Én pl. soha nem kapcsolom ki a telefonon, mert minek?)ui2: És sztem jobban jársz, ha elkezded használni a gmail fiókod is, hisz rohadt jó dolog, hogy oda-vissza szinkronizálható pl. a névjegyzék, vagy a naptár események (telefonon beírod, ott is megjelenik vagy pc-n írod be, és a telefonon megjelenik
)... nem beszélve a névjegyzék ottani könnyebb szerkeszthetőségéről... stb. És ha elveszik/ellopják/összetörik/elromlik a telefonod, akkor is megmaradnak a kontaktjaid, eseményeid...
Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Info

(Azt nemtom nálad hogy hozott létre akaratodon kívül bármit is, de nálam még nem sikerült neki soha)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)