Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
Jano_023
üzenetére
Nem online webhelyre, hanem a számítógépeden lévő iTunes-sal szinkronizál. Itt nézz szét.
-
pingwin011
aktív tag
válasz
Jano_023
üzenetére
Igen, ez is kb phonedeck szintű csak, sajnos nekem nem erre van szükségem! Nem olyan kell, amivel meg tudom nézni auz smeket, vagy esetleg tudok is írni, hanem olyan, amivel teljesen tudom irányítani a telefont. Mondjuk látom gépen a telefon képét, és azt csinálja a telefon, amit én a gépen csináltatok vele. Ha gépen rákattintok a viber iconra, akkor telón is menjen a viber. Hogy tudjak gépről is viberezni. Sajnos eddig csak olyan programokat találtam, amivel max smst tudok írni gépen keresztül, de ez nekem nem elég. Elképzelhető, hogy nincs olyan program, ami nekem persze...
Azért köszönöm!
Aktív témák
- Lenovo ideapad 330S laptop - Ryzen5 2500U - 8GB - 250GB SSD
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Légyszíves használd a szerkesztés gombot.

Azért köszönöm!