Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #34966 üzenetére
Picsába. Erre nem is gondoltam, így már egyből nem akkora buli az egész, mármint 24 Ft-os perdíjjal. Mondjuk vezetékesre, meg külföldre azért még mindig megéri.
Egyébként nem azt a programot raktam fel, hanem az ActionVoip nevűt, de azis ugyanúgy néz ki, meg valszeg ugyanazt tudja.
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #34956 üzenetére
Némileg csodával határos, mert míg nem mondtad eszembe se jutott volna kipróbálni, de úgytűnik valóban GSM alapú a call back, mivel hívás közben kilőttem a WiFi-t és mobilnetet is, és nem szakadt meg a hívás. Még 1 percig hallgattam az egyik ügyfélszolgálatot.
Tesztelem majd még, de akkor egyelőre ez igen komolynak tűnik, mivel így ki lehet kerülni a VOIP/SIP hívások legfőbb buktatóját, a rossz hangminőséget, és szakadozást. Erre (hívásindításra) pedig még a korlátozott 2G is bőven elég lesz. Te melyik szolgáltatót használod egyébként? Nekem az ActionVoip-nál van még vagy 4 euróm, és asszem 2 Ft. a vezetékes náluk, meg 12 a mobil, plusz külföld is hasonló árba van. Csak eddig ritkán használtam mert sokszor szar volt a hívásminőség még WiFi-n is, így viszont ha ez tényleg GSM alapú, lehet le is mondom az előfizetésem. -
Probert75
addikt
-
TRob1
veterán
válasz
St3ven #34512 üzenetére
Nekem is van olyan, azt is vittem át
(#34500) hunfatal:
Egyelőre nem tudtam összehozni semmi viszonylag pontosat se magasságban, se távolságban (pedig ez a 2 érdekelt volna) Eladom neked fél áron.(#34514) F-ECT$:
Remélem holnap már 11,5 felett leszek.(mobilon hogy, mit? Az elején bejött egyszer vmi, de elnyomtam)
-
TRob1
veterán
válasz
St3ven #34509 üzenetére
Mr. S.W., részemről a szerencse.
(De szvsz ideje kukázni azt a mélcímet, mondjuk egy gmail-re cserélve.
Pont a hetekben csináltattam meg kötelezően az összes családtagommal ugyanarról a fajtáról, miután sokadszorra játszották el hogy egyáltalán nem kaptam/kaptunk meg méleket, vagy csak vicces 6-8 óra késéssel.
)
-
-
St3ven
addikt
válasz
St3ven #28962 üzenetére
Kipróbáltam, nagyon bejött a Handcent SMS, főleg az, hogy küldéskor automatikusan balra dönti a problémás ékezeteket, így végre átmennek az őrülten különleges magyar ékezetes karakterek is.
A válasz viszont a fenti kérdésemre sajnos az, hogy nem, nem tud balra igazítani a popupban, de már beletörődtem, hogy ez olyan "extra", amit eddig csak a GO SMS (Pro) tudott.
-
Tyer
őstag
válasz
St3ven #28815 üzenetére
Nekem ugyan ez van, cska a saját naptárammal, vagyis ugy, hogy ha a telon irok be valamit, akkor normálisan bekerül, de ha a gépen, akkor olyna, mintha egy "Alapértelemzett" naptárba irnék, és nem zölden, mint szeretném jelenik meg, hanem kéken...
U.i.
Alapértelmezettnek nevezi ö azt a kék naptárat... -
TazLeacher
nagyúr
-
xSide
őstag
válasz
St3ven #28181 üzenetére
Ha már telepitve vannak menj a beállitások/alkalmazások/alkalmazások kezelése lehetöséghez, keresd meg a market-et majd adatok törlése + gyorsitótár törlése, menj a beállitások/adatvédelem itt legyen bepipálva az adatok biztonsági mentése, adatok visszaállitása...
Nyisd meg a marketet, tölts le valamit majd nézd meg a menü/saját alkalmazások lehetőséget.
Elvileg már minden marketről!!! telepitett appot látni fogsz.
Ha a gyümölcskerti appokra is kiváncsi vagy amiket máshonnan szereztél be, keress rájuk keresővel és mutatni fogja van e frissitésük -
sunahunter
senior tag
válasz
St3ven #28159 üzenetére
Na, én is nyergeltem erre. Érzetre gyorsabb mint a Dolphin, az Operától pláne.
Megnéztem az adatfogyásokat is, ugyanazzal a weboldallal,
hátha valakit érdekel:Dolphin: 300kb
Opera: 40kb
Boat: 300kb
Gyári Browser: 400kbAz Opera Mini eszik a legkevesebbet, de fukcionalitásban fényévre van elmaradva.
-
fatal`
titán
válasz
St3ven #28165 üzenetére
Én a duplatapit nem használom, mert kétujjas zoomot használok, de, ahogy néztem normálisan zoomol, igaz ez Mobile és nem Mini.
Az Opera Mobile tud asztali Operáról szinkronizálni, többek között ezért is használom.
(#28168) engine88: Abban sehogy. De a legtöbb oldalon ott van egy váltás a teljes nézetre gomb, pl. mobilarénán is. Mondjuk nem értem miért szereti mindenki a teljest, itt is sokkal kényelmesebb a mobilverzió nekem, nem kell állandóan zoomolgatni.
(#28169) bsanya: Timerrific.
-
petipetya
nagyúr
válasz
St3ven #28033 üzenetére
Köszi! Ezt a Boat böngészőt eddig nem ismertem, és a Dolphin Minit használtam. Ám ma kipróbáltam a Boat-ot és minden tekintetben bejön:
- látszik az értesítő sáv, ahol váltani szoktam az utoljára használt alkalmazások között
- itt is tudom váltogatni az user agentet a mobil és desktop között
- az ablakok közötti váltás piszok egyszerű, ugyanakkor látványos
- változtatható az alsó menüsáv, én döntöm el, hogy milyen funkciógombok legyenek kint
- piszok könnyen kezelhető és letisztult felület -
válasz
St3ven #28045 üzenetére
Azt hittem, hogy arra hivatkozol, hogy 2.1 OS rendszered van, mert azon tényleg nem mindegy, hogy menyi helyet foglal. Telepítés után még többet , közzel 22 MB.
SE X8-on pont ezért nem használtam.
2.3 fölött balgaság kihagyni ezt a remek alkalmazást, a flash alapú játékokkal is megbírkózik.
Keresni keresgélhetsz, de nehéz lesz jobbat találni, habár igények kérdése, hogy mire használnád. -
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #27898 üzenetére
Nem tudok róla, hogy lenne. Azért javasoltam a telefon/rom topic-ját, mert ez nem általános hiba. Egyébként ha nem akarod naponta váltogatni a csengőhangodat, akkor szerintem jobban jársz ha hangrögzítővel szimplán beszerkeszted egymás után vagy ötször, oszt kész.
#27900) Foose
Akkor viszont nem sok lehetőség maradt. Megpróbálhatsz még egy reinstall-t, ha az sem segít, akkor meg töröld ki amelyik nem kell. De ne végleg, (tedd el valahova), mert ha komolyabb baja van, akkor FC-zni fog a végtelenségig.(#27909) xSide
Köszi a tippet. Ez a cellainformáció alapján való lokalizáció jól hangzik. Eddig azért ódzkodtam az ilyen programoktól, mert GPS alapján kapcsolgattak, annak meg nem sok értelme van.
Ez a cellainfós lokalizáció szerinted kerül valami extra energiába, vagy a program csak egyszerűen kiolvassa valahonnan a már meglévő adatokat?(#27952) TRob1
Ebből én a Dropbox-ot használom meg a Gmail-t. Bár ez utóbbi elég szutyok a csatolmányok nem kezelése miatt. Csak lusta vagyok jobbat keresni. -
psg5
veterán
válasz
St3ven #27327 üzenetére
Először is Razoré volt a minta
Másodszor szuper a tied is!
Nálunk , mivel fiamé a telefon, ezért nem nagyon volt beleszólásom az építménybe, valamint az alkatrészeket pár Star Wars hajó sínylette meg és pár én régi lego alkatrészem, mert nem találtunk hirtelen többet és azonnal kellett egy tartó belöle, mikor a gyermek meglátta a képeket, úgyhogy tessék elnézni a színességet...Nem csak hogy nem egyszínű, de még hasonló darabokat is nehéz volt találni
-
St3ven
addikt
válasz
St3ven #18036 üzenetére
Na, ha valakit érdekel, megoldottuk a problémám, miszerint GO SMS-t használva duplán kaptam meg az sms-ek nagy részét (nem, nem az értesítéseket hagytam bekapcsolva a gyáriban).
Az LG fórumos beluudj kolléga javaslatára átneveztem a gyári SMS app mms.apk fájlját mms.ap-ra, így kilőttem ezt az alkalmazást, azaz nem is tudnak összeveszni a GO SMS-sel
-
chab7
addikt
válasz
St3ven #18070 üzenetére
Ennél is érdekes dolgokat látok:
Your location:
fine (GPS) location,
coarse (network-based) location
Network communication:
full Internet access,
create Bluetooth connections
System tools:
retrieve running applications,
change Wi-Fi state,
bluetooth administrationEzekre mi szüksége van egy akkufigyelőnek?
Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 24 Hours of Le Mans
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Autós topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest