Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Tesztelem majd még, de akkor egyelőre ez igen komolynak tűnik, mivel így ki lehet kerülni a VOIP/SIP hívások legfőbb buktatóját, a rossz hangminőséget, és szakadozást. Erre (hívásindításra) pedig még a korlátozott 2G is bőven elég lesz.
Pontosan, szerintem ez benne a legnagyobb húzás.
Te melyik szolgáltatót használod egyébként? Nekem az ActionVoip-nál van még vagy 4 euróm, és asszem 2 Ft. a vezetékes náluk, meg 12 a mobil
Én is az ActionVoip-ot használom, megnéztem vagy tízet, ez volt a legjobb magyar viszonylatban. Azóta találtam egy CallingCredit nevű szolgáltatót, ott 8,5 Ft a mobil, bár náluk még nem töltöttem fel az egyenlegem, inkább várok, amíg lefogy az ActionVoip-ról, nehogy, mire odajutok, felemeljék a díjakat.
Egyébként azt ne felejtsd el, hogy a Phone-to-Phone hívás esetén mindkét hívás díját Te fizeted, azaz ActionVoip esetén 24 Ft lesz a mobil-mobilhívás percenként, ráadásul van még egy 15 Ft-os kapcsolási díj. Utóbbi díj nem mindegyik szolgáltatónál van.
Persze gondolom, ha vezetékesen hívatod fel magad, akkor meg 2+12=14 Ft lesz a percdíj, de ilyet még nem próbáltam, nincs vezetékes sehol a családban...Akkor jól értem, feltetted a progit? Jól megy Nálad?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest