Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Aktív témák
- 

St3ven addikt Aki a sok esetben húzós magyar percdíjak, vagy éppen a nemzetközi kimenő hívásai miatt VoIP szolgáltatón keresztül telefonálgat(na), annak ajánlom figyelmébe a MobileVOIP - Cheap calls appot. Rengeteg szolgáltatónál lévő account állítható be rajta két kattintással, és az integrált tárcsázó, üzenet és hívásinfó felület remek felhasználói élményt biztosít. Háromféle módon tud hívást indítani: 
 - VoIP call
 - Callback (azaz Phone-to-Phone)
 - Local AccessÉn a középsőt használom nap mint nap, mert csak egy "kérést" kell indítania a proginak (kb. 5 kB adatforgalom), és összekapcsol a hívott féllel GSM hálózaton, azaz nincs a szerencsétlenkedés meg akadozás a gyenge/lassú/megszakadó net miatt. A legjobb, hogy a hívott fél semmit sem vesz észre abból, hogy nem klasszikus GSM hívást indítok, nála az általam beállított számom fog kicsörögni. A progi nyilvántartja az egyenleged, és már a kapcsolás előtt kiírja, mennyibe is fog kerülni az adott hívás. Emellett természetesen az sms-eket is kezeli. A közepes értékelés ne tévesszen meg senkit, engem is ez tartott vissza sokáig, hogy feltegyem, de rengeteg hozzászólást elolvasva már látom, hogy sok ember nem megfelelően használja - azaz lekorlátozott 2G-s mobilneten ne várjon senki semmit, én magam a klasszikus internetes hívást (VoIP call) ki sem próbáltam, mert már számos app (Fring, Nimbuzz, Skype) megjárta a telómat, de mindig bebizonyosodott, hogy csodát nem lehet tenni ilyen feltételek mellett. Ja, amúgy én a hivatalos oldalról töltöttem le a legfrissebb, 3.29-es verziót (a Play-en a 3.28-as van fent). 
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest