Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
F-ECT$ #33663 üzenetére
és (#33654) punky10
Innen elérhető. Egyedül a hangposta hívását nem vettem bele. De, ha valakinek fontos, akkor azt is megcsinálom, csak én ritkán hívom így nálam nem befolyásolja a számla végösszegét. Számolja a külföldre küldött smst is (konkrétan a német országhívószámmal). -
Cyrin
addikt
válasz
F-ECT$ #33255 üzenetére
igen, akkor csak addig írod slide-ban a szót ameddig ugye tudod hogy benne van, majd hozzápötyögöd a ragot, viszont így nem tudod felvenni ragozottan a szótárba, mert a ragot úgy kezeli, mint egy új szót, tehát ragozott szót csak úgy tudsz felvenni, ha az elejétől kezdve bepötyögöd.
másik dolog ez a pötyögés, először nagyon nem megy, állandóan félreütöd a betűt a kis billentyűméret miatt, viszont idővel ez is pontosabb lesz jóval, de még nálam is párszor előfordul. persze ha pl. galaxy note-od van, akkor ez nem probléma -
vanni
csendes tag
válasz
F-ECT$ #32400 üzenetére
Az a problémám, hogy használom a go launcher ex notificationját, ami pedig csak a 2.3.4-es gmail-ig működik, tudod. Úgyhogy eleve úgy kezdődött, hogy kitöröltem a 2.3.5-ös ROM-ból a 2.3.5-ös gmail app-ot, s helyébe raktam ezt a 2.3.4-est.
Valószínűnek tartom, hogy ezen a tájon lesz a gond, de mivel az említettek miatt cserélni nem tudom az app-ot, ezért keresek (de nem találok) valami widgetet, app-ot, ami hajlandó működni levelező kliensként. Fizetőst is szívesen vennék, csak működne...
-
BEKAvarangy
csendes tag
-
mipityu
tag
válasz
F-ECT$ #32271 üzenetére
Azt várjátok ezektől az időjárás appoktól, hogy azt az időt mutassa ahol éppen vagytok. Nem azt mutatja, hanem hogy az adott körzeten (falun, városon) belül mennyi a min.-max..
Pl. Én ma reggel 7-kor indultam otthonról (Bp., 13.k.) -7 fokot mutatott a kocsim külső hőmérője. A munkahelyem (Bp., 17.k.) már -13 fok volt. Ahogy mentem kifelé a város széle felé úgy csökkent a hőmérséklet. Szerintetek mit kellett volna jeleznie az accuweathernek Bp.-re?
És ez csak a város kis része, amit én bejártam. Mennyi lehetett a budai hegyekben vagy a belvárosban? -
spiritex
veterán
válasz
F-ECT$ #30920 üzenetére
Hát ha már itt tartunk tényleg nem sok az a 173 MB szabad terület, és ez kicsit zavar is ennél a telefonnál, hogy miért olyan kevés. Idézet a Mobilarena tesztjéből:
"A RAM és a ROM mérete viszont kellemes, mindkettőből 512 MB található a készülékben, a futó programok számára 283 MB hely jut, melyből a készülék bekapcsolása után körülbelül 100 MB alapból foglalt. A belső tárhely mérete 173 MB (31 MB alapból foglalt), ami mondjuk megkérdőjelezi, hogy valóban 512 MB-os méretű-e a ROM, de reméljük, hogy hihetünk a specifikációnak."
Mi lehet az oka annak, hogy csak 173 MB áll a rendelkezésemre és mit tudnék ez ellen tenni? -
-
RootRulez
félisten
válasz
F-ECT$ #30862 üzenetére
Én duzzogtam, hogy elcsináltam a korábbi mentéseket (már azelőtt, hogy kijött a frissebb verzió), erre kiderült, hogy a szintek eleve máshogy vannak... Van 1-2 szint eddig (2 és fél "világ" alatt) amit örültem, hogy két kacsásra megcsináltam és továbbmentem. Majd visszatérek rá...
-
Mr X
veterán
válasz
F-ECT$ #29921 üzenetére
Ez sem olyan túl erős használat, 3 órát ment a kijelző, és app alig fogyasztott valamit..
A 30%-os hirtelen esés csak egy hasraütésből született szám volt, bár nem alaptalan, minden eddig általam használt Samsung mobil ezt játszotta. 90 órányi készenlét után, ami alatt 33% merülést jelez, még lehet, hogy keveset is mondtam.
-
Mr X
veterán
-
punky10
addikt
válasz
F-ECT$ #29645 üzenetére
A Fancy widget tényleg joétvágyu volt,de szerencsére javitottak rajta.Nem állitom,hogy a leggazdaságosabb,de ugy néz ki,hogy kapott egy kis gyomorgyürüt...Erröl jut eszembe egy kérés:van valakinek Fancy widget(nem widgets!)Pro-hoz témája?Sajnos nem enged leszedni semmit,pedig megvettem a Pro verziot,viszont a fogyasztása miatt nem használtam.Most feltettem,frissült is,de semmit nem enged leszedni,mert állandoan a Fancy widgets-re dob,az viszont nincs megvéve...Ha náluk ilyen a támogatás,akkor nem is lessz
-
válasz
F-ECT$ #29116 üzenetére
A vezérlő beállításaiból simán ki lehet rakni a kijelzőre adatforgalom ki-be kapcsoló ikon.
Ehhez teljesen fölösleges alkalmazást letölteni, amikor előre van telepítve. Főleg nem elixir widget, amihez kell egy kis jártasság is, hogy tökéletesen működjön.
Szerintem félre értettél én azt javasoltam, hogy ismerkedjen meg a készülékével, majd a beállításokból meg tudja oldani a problémáját. Nem kell mindent túl bonyolítani. Nem tudom, hogy milyen típusú készülékkel rendelkezik ezért nem is javasoltam a beállítás módját. -
twine
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$ #27977 üzenetére
Sztem pl. azok a listák semmivel sem mérvadóbbak, mint a mi listáink... ugyan úgy max ötletszerzésnek jó. Annak meg viszont bárkinek a listája megteszi, aztán ha jó sok ilyen listát nézegetünk, jön a káosz, az őrület.
szerk: Most nézem pl. a szerkesztők listáját, az első 12 appból (ennyi látszik egyszerre a képernyőn
) 1db van nálam feltéve (AB Rio), és 1 meg van vásárolva, de nem használom és nincs is installálva mert van jobb (Endomondo, 23Ft-ért)
-
-
DonThomasino
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$ #27840 üzenetére
Nekem csak egybeírva van olyan hogy appmanager mappa, de az is üres. Úgyhogy a TB tuti nem (legalábbis magától nem
) AppMonster nincs fenn? Vagy MyBackup?
(#27841) IkszIpszilon:
Nálunk az a szokás, hogy külön telefonja van mindenkinek, akinek szüksége van rá, úgyhogy nemigen nyomkodjuk egymásét, törölni meg főleg nem szoktunk máséról.Max a lányom játszik vele, de akkor meg csak a játék fut... De hát erre mondják, Ízlések és pofonok.
(Egyébként meg mindig ezt mondják hogy nem volt szükség rootra, de vhogy mégis mindig annak kapcsán merül fel a kérdés, hogy vmit szeretnének amit csak roottal lehet
) Az meg megint más kérdés, ha vmit ennyire féltenék, arra nem is költenék 400 ájrót (de még 100at se).
Egyébként nem te vagy az egyetlen aki úgy gondolja hogy mi vagyunk a termékekért/használati tárgyakért és nem azok vannak mi értünk, nekem is vannak ilyen ismerőseim (én nem ilyen vagyok, ami nem azt jelenti, hogy nem is vigyázok a dolgaimra, mert nagyon is (de mindig csak addig, míg nem megy a használhatóság javára). Telefont és PC-t is repíteném ki nagyívben az ablakon, ha nem lenne teljes körű hozzáférésem a saját tulajdonomhoz...
-
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$ #27834 üzenetére
Vizsga vagy tényleg érdekel?
Data/data/com.rovio.angrybirds/files - Az itt lévő összes fájlt (általában 3) szoktam kimásolni "biztonságos helyre" (), majd ha kell, vissza (fontos, hogy permission-öket ugyanúgy vissza kell állítani mindegyikre, mint az eredeti) A másik 2 game meg értelemszerűen: .../com.rovio.angrybirdsrio/... és .../com.rovio.angrybirdsseasons/...
(#27836) IkszIpszilon:
Elbaxni a telefont magával a rootolással nem egyszerű(Utána is max úgy, hogy ész nélkül törölgetsz mindent a rendszer mappákból) De persze nem erőltetem senkinek (mindig is voltak Urak és szolgálók, a te esetedben a telefonod az Urad, te meg csak azt teszed, amit ő enged.
)
(#27838) punky10:
És ugye ha kedved van hozzá (mert miért ne), akkor ott a visszaút is, az unroot. (Meg létezik az ideiglenes root is, ami csak újraindításig él) -
Black-core
aktív tag
válasz
F-ECT$ #27697 üzenetére
Köszönöm ez bevált!
Már csak az maradt hátra hogy miért csak wifiről tudok letölteni marketról? Ha mobilnetről akarok,akkor elkezdi letölteni,de 0%-nál le pause-za. Természetesen a mobilnet használat be van kapcsolva,minden más egyéb oldalt megtudok nézni. Meg Market re is feltudok menni csak ha elkezdek letölteni akkor pause..
Valakinek van valami ötlete?
-
domerator
veterán
válasz
F-ECT$ #27725 üzenetére
Pedig hidd el, nem alaptalanul írtam... most kipróbáltam a Defy gyári headsetjével (nem fülhallgató, hanem headset... tehát mikrofonos)
Soundhound simán elindul és a player által játszott számot felismeri úgy, hogy az egyik füldugót a headset zsinórjába épített mikrofonhoz tartom.Nem tudom milyen telód, vagy headseted lehet...
-
domerator
veterán
válasz
F-ECT$ #27705 üzenetére
Mikrofon nélküli Sennheiserrel most próbáltam ki másodszor, hibátlanul működik, hogy odatartod a fülest a telefon mikrofonjához kb. fél hangerőn. Saját mikrofonos headsettel nem próbáltam, de azzal én a headset mikrofonjához tartanám a fülest.
Szerk:
... hogy egyértelmű legyek: 1 db telefonról beszélek, elindítom a rádiót (vagy akár playert, mindegy), home, elindítom a soundhoundot és a fülhallgatót odatartom a telefon mikrofonjához... tehát ugyanazon telefonról van szó, nem kettőről. -
-
Fehércápa
aktív tag
-
atillaahun
veterán
válasz
F-ECT$ #26733 üzenetére
Hát igen, pont a lényeget nem tudja. Mert én sem arra használom elsősorban, hogy a mobilnet forgalmamat kordában tartsam, mert úgyis lassítós, hanem, hogy a kis tetves sunyi rendszerfolyamatokat, meg egyéb programokat lefüleljem ami mászik ki a netre, pedig semmi keresnivalója ott. És akkor azt DroidWall-ban én is kilövöm.
Meg mondjuk azt is jó látni, hogy a faszbukk is pár óránként lekap néhány száz kbyte-ot, ha teljesen off a frissítés akkor is, ha on, akkor meg még többet. És nem ez az egyetlen ilyen kedves kis program.(#26726) tutis
F-ECT$ már javasolt két jó megoldást, a 3. még az lenne, hogy törlöd őket a picsába, főleg azokat, amiket abszolút nem használsz. De esetleges rendszerfolyamatok lévén ezekhez csak Root jogosultsággal, és mondjuk Root Explorer-rel férsz hozzá.
Aktív témák
Hirdetés
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest