- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Aktív témák
-
TRob1
veterán
1.Szinte biztosra veszem, hogy csak az alap Launcherrel használhatók a HTC gyári widgetjei
2.Menü/Tulajdonságok és ott a Hatások (4. menüpont)-ban Átmenet megadása, és itt véletlenszerűről vmi mást válassz.
3.Amit a wood-on látsz, az a GoWeather (egy különálló, Marketből szintén letölthető óra+időjárás app) -
F-ECT$
titán
1. Passz, szerintem nem.
2. Főoldalon menü gomb / Preferences / Effects
3. A témában szerintem nincsenek benne a widgetek, azokat külön kell leszedni. A getjar-on pl ingyenes (volt?) a Beautiful widgets, abban van normális óra + időjárás widget, de ezen kívül is van még egy csomó. Emelett a Go-hoz is lehet widgeteket tölteni ingyen a marketről.
-
dokee78
félisten
Az egy felület úgy is mondhatjuk.
Általában jobban testreszabhatóbb a gyári Home felületektől. -
Tyer
őstag
Appdrawer- Alkalmazás rajzolás=menü
-
F-ECT$
titán
Mappába rendezést tud néhány launcher, de hogy ezt a "menüben" is meg lehet-e tenni, azt majd megválszolják a go, adw és egyéb használók
Ingyenes navi van több is, a google maphez már van hang alapú navigáció, bár ehhez adatforgalom is társul. Aztán ott van a Waze, amiben a felhasználók be tudják küldeni az aktuális forgalmi helyzetet, így a dugókat ki lehet kerülni. Egyéb ingyenest nem ismerek, de nem is nagyon kerestem, mert én fizetőseket használok.
-
sssz
őstag
a gyári romra nincsen magyar nyelv, de a telefon forumán többet tudnak segíteni majd: Desire forum
-
F-ECT$
titán
1. Beállítások / Vezeték nélküli hálózat / Mobilhálózatok / Csomagkapcs. haszn. - ha itt nincs pipa, akkor nem lesz mobilnet forgalom.
2. A letöltések acchoz (gmail címhez) kötöttek, nem készülékhez. Fizetni netes fizetésre alkalmas bank/hitelkártyával kell.
3. Nem.
4. Vannak file kezelő progik a marketen, de ha usb-n rádugod a gépre a telefont, akkor a gépen is látod a file struktúrát.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged